icon

Tabletky na chudnutie Caralluma

stania81
9. máj 2012

Ahojte, práve som našla na nete reklamu na tabletky CARALLUMA. Nemáte niekto s nimi skúsenosť?

lubkaj38
24. máj 2012

@elizabeth68 ja mam adresu je na fakture.

lubkaj38
24. máj 2012

@elizabeth68 ja mam adresu je na fakture.
@19lilka50 ja mam adresu je na fakture

ana82
24. máj 2012

aj ja mám adresu aj na tabletách aj na faktúre, beriem tretí deň a v pohode, treba len obmedziť kávu a veľa piť

lubkaj38
24. máj 2012

ja nemam ani busenie srdca, ani netrpne mi ruka ani nic podobne ! ale ja zvyknem ma nizky tlak tak mozno mi ten kofeín vyrovna tlak 🙂 jasne ze ak budete jest pizzu a cestoviny neschudnete ani keby neviem ake tabletky by ste brali. Treba upravit jedalnicek a tabletky len pomahaju spalovat tuky ale samo to nepojde!!! to by ake jednotuche bolo zoberiem tabletku a som o 10kg lahsia a jem pizzu o 22h vecer haha to snad nemyslite vazne!!! ja som schudla 3kg od kedy ich beriem ale nejem biele pecivo, viac zeleniny som si do jedalnicka pridala a veceru mam lahku. Jem 5 krat denne male davky a obmedzujem lupacky, kolace, pizzu, sladke vody, cukor, cokoladu, cestoviny rezne .... este 4 kg dole a som opat fit 🙂 a tabletky uz nebudem brat ale zdravo stravovat sa mame cely zivot! lebo niekto moze zjest aj pecene prasiatko vecer a nepriberie a niekto bohuzial aj z vody priberie.

ana82
24. máj 2012

@lubkaj38 presne tak ja som tiež obmedzila pečivo aj sladkosti a snažím sa hýbať inak to nepôjde

jarus35
24. máj 2012

@daubi neviem čo je podľa teba blbosť,ja som len napísala čo tie tabletky robili so mnou, ja mávam nízky tlak a tak som sa naučila už pred rokmi piť 3 litre vody denne a tie som vypila aj pri tom zázračnom lieku na chudnutie. Kávu si tiež rada vypijem ale len do obeda, nikdy si ju nedávam večer a ani na noc. A tak isto ako tu písalo X žien bolo u mňa bežné, že som po tých tabletkách bola hore aj do 2 do rána. No mohla by si vedieť, že každý človek je iný a aj jeho organizmus. Čo je pre teba dobré nemusí byť pre mňa. Prajem Ti veľa úspechov pri chudnutí s týmto produktom a verím, že je ti po ňom tak dobre ako si napísala.

mirkam23
24. máj 2012

Je to svinstvo - ich obsah nie je nikým v SR overený. Ja som dodržovala pitný režim, jedla som ich ráno a pred obedom - vydržala som 3 dni - točila sa mi hlava, chuť do jedla stále rovnaká, tlak na hrudníku celý deň, búšenie srdca celý deň. Myslím, že ak by sa všetci ktorí chcú schudnúť vzdali bieleho pečiva, sladkostí, jedli viac zeleniny a viac sa hýbali kg. pôjdu pomaličky dolu aj bez takéhoto neovereného svinstva. Ja som už začala...Ak by tie tabletky boli taký zázrak,prečo sa nepredávajú v lekárni, ale takouto pofidérnou reklamou... ☹

lusiamama
24. máj 2012

http://biocare.sk/eshop/produkt/slimdetoxprotect práve som si to objednala,tak som zvedavá.... 🙂

lydusa22
24. máj 2012

ahojte dnes mi prislo jedno balenie objednala som si ho na skusku mam aj fakturu aj navod na pouzitie ..... mam aj spiatocnu adresu vsetko tak ako pisali zajtra zacnem .... drzte palce ... 🙂 po tyzdni napisem efekt

cema23
24. máj 2012

a neviete ako sa da stronovat ta objednavka? pokial tabletky este neprisli?

klodys
24. máj 2012

aj ja chcem poradiť od Helenky,kto to vlastne je??? klodys@zoznam.sk

mgrmodra
24. máj 2012

lydusa22 a odkial si si to objednavala??

mgrmodra
24. máj 2012

@cema23 jednoducho zásielku neprevezmi...to sa dá

mgrmodra
24. máj 2012

@lusiamama ale toto je niečo iné...nie tá pofidérna !firma"...ty berieš toto? a funguje to?

mgrmodra
24. máj 2012

@lubkaj38 a odkial si objednavala?? prosím daj link....ďakujem

lucucu
24. máj 2012

@sasurin
Práve som dnes obdržala tabletky Caralluma. Dúfam, že to bude fungovať. Chcela by som si o tom pokecať s Helenkou. Prosím ozvi sa mi. Dík

mgrmodra
24. máj 2012

@lucucu a kde si objednavala???

tina017
24. máj 2012

@sasurin chcela by som sa poradit s Helenkou

flowy
Autor odpoveď zmazal
flowy
Autor odpoveď zmazal
monicatko20
25. máj 2012

Zdraviiim..takže tiež som podlahla týmto tabletkaaam..e pravda ze po zjedeni citim nejaku tu zvysenu aktivitu a nutnost nieco furt robit ale trva to len hodinku 🙂 ziadne busenie srdca sa zatial neukazalo, ani nevolnost ani nic podobne 🙂 upravila som si jedalnicek (ranajky ovocie, obed varene jedlo mensie porcie a vecera nejake tie fitnes cerealie s nizkotucnym mliekom)..rano vecer si spravim 10brusakov a vuala za necele dva tyzdne 8kileciek dolu 🙂 je to len o voly ja som si lieky objednala ako inspiraciu 🙂 jem ich kazdy druhy den raz denne a to rano...nespavost sa tiez neukazala 🙂 hlavne NEPIT KAVU ani ziadny energeticky napoj..kedze kofeinu to obsahuje dost!a vela pit.. 🙂 drzim vsetkym silno palceky 😉

1paloma1
25. máj 2012

sasurin,môžem kontakt na Helenku?ďakujem 😵

jarka01
25. máj 2012

jarka01@centrum.sk - to je moj. Mala by som zaujem o konzultaciu s Helenou. Potrebuje schudnut. Dakujem Jarka

isabell1
25. máj 2012

Ahoj Daubi, chcem sa spytat odkial si to objednavala ??

devilinheart
25. máj 2012

@lusiamama ahoj a to ale niesu tie caralluma či? lebo pozeram ze su lacnejsie

devilinheart
25. máj 2012

@monicatko20 ahojček takže ste si objednali te tabletky za 37e? jaj aj ja ich chem ale bojim sa ze ak nepomozu nebudu sa dať vrátit či viete niečo viac ak ano napiste mi prosiiim a odkial ste ich objednali a kedy dosli devilinheart@zoznam.sk je moj mail

viki81
25. máj 2012

Veľa vás tu píše, že má adresu na faktúre aj na letáku či fľaštičke, ale ešte ani jedna tú adresu tu nenapísala, veď sú tu mamičky o čo ňu žiadajú a nikto ju im zatiaľ nenapísal ☹ ani nepomohol ☹ Existuje vôbec nejaký kontakt na túto firmu čo dodáva tie tabletky na chudnutie ???

slexa
25. máj 2012

@cema23 objdnala som si ich aj ja...a bohuzial az potom som nasla toto forum, tak som e-mailom zrusila objednavku, kde mi odpisali, ze uz to nejde stornovat, lebo kurier prebral zasielku, ale pripisali, ze "zasielku kazdopadne nemusite preberat", tak som aj spravila, volal mi na druhy den kurier, ze ma pre mna balik za 37,00 Eur, som mu podakovala, a zapriala prijemnu cestu dalej....

slexa
25. máj 2012

Máte niektorá z Vás skúsenosti s tabletkami slimdetoxprotect ???

cema23
25. máj 2012

@slexa objednavala si ich kamoska, ja nie...nakoniec ich prebrala, tak som sama zvedava ako budu zaberat a uvidim to na vlastne oci 😀