Tabletky Weight loss a vaše skúsenosti
Ahojte,
máte nejaké skúsenosti s tabletkami WEIGHT LOSS?
Čítala som o tom na internete a vyzerajú zaujímavo tak ma to celkom láka 🙂
Ahojte, ja beriem tieto tabletky už týždeň a pól kila som ešte pribrala, na druhej strane mám menšiu chuť do jedla a viac energie, nakoľko mám fyzicky celkom náročnú prácu, predtým som bývala strašne unavená, teraz si už v práci za smenu neurobím dve ale stačí mi už len jedna káva aby som vydržala a predtým som sa nevedela dojesť, stále ma trápil hlad teraz mi stačia menšie porcie aby som bola sýta. Avšak zníženie váhy sa zatiaľ nekoná. Uvidím ako to bude po mesiaci, ale necčakám že schudnem...idem kúpiť dobré bežecké tenisky a vybehnem radšej na antuku, tak skôr niečo zhodím 😀
ja som po nich skončila v nemocnici.Som tu už dva týždne a žiadna zmena.Napadli mi kožné cievky,čiže mám po nich červené fľaky po tele.Po prepustení dávam na nich trestné oznámenie za ublíženie na zdraví.A je nás veľmi veľa
takze po dlhom citani som zistila ze tablety weight loss je ciste klamstvo myslim ze je na nich aj trestne oznamenie.bohuzial aj ja som si ich objednala a lakali ma na vacsie mnozstvo no odmietla som ale hlavne ze mi hned volali.maala som tablety na 30 dni no bohuzial ani kilo a kedze maju zaruku vratenia penazi snazila som sa s nimi skontaktovat no bohuzial zbytocne.takze zaver je pre mna taky ze su to podvodnici.a ked sa nechate nato nalakat je to ako keby ste iekomu darovali peniaze.
Som veľmi sklamaná... zbytočne som vyhodila 50 euro za reklamu...neschudla som ani deko 🙄
presne sa stotožňujem s tým čo napísala bara6092, ... tak isto som dopadla aj ja....rýchlo zmenili stránku a teraz ponúkajú výťažok zo zelenej kávy....podľa mňa to bude taký istý podvod..... no čo už peniaze som oželela aj keď som mohla mať za ne stravu na týždeň,ale prispela som podvodníkom.... už ma nikto nenaláka na žiadne reklamné akcie,radšej nech som tlstá,ale spokojná....
sú znova späť,ale pod iným názvom.Ja som už 3 mesiace kôli nim na PN a nie a nie sa vyliečiť. Firma už v Poľsku neexistuje. Je zrušená.Hľadá ich Úrad verejného zdravotníctva SR a aj polícia. Pekne sa zbierajú dôkazy proti nim a môže sa podať na nich trestné oznámenie. Z lekárskeho hľadiska je to vraj zbytočné dávať trestné oznámenie,lebo sa to bude dať ťažko dokázať a keď si ľudia objednajú výrobky z internetu, súhlasia s užívaním a s následkami.To mi povedal primár a aj advokát.Vraj ťahanica na dlhé roky.
ahojte. objednala som si velke balenie weight loss za 66E. povodne male, ale prehovorili ma na velke. po tom ako som si vsetko na tejto stranke precitala (nedarilo sa mi s nimi chudnut, preto som vyhladala recenzie) som tablety brat prestala a krabicku spolu s nedojedenymi tabletami (cca 20) som poslala do 60 dni na ich adresu v polsku, spolu so sprievodnym listom a na obalke som mala RMA ktore som si vyziadala od nich mailom. peniazky mi poslali spat na ucet 🙂.
hlavne treba dodrzat terminy a na obalke musi byt RMA, lebo inac sa list nedostane na reklamaciu. to som si vsimla iba nahodne. a samozrejme sa netreba priznat k ziadnemu prehresku ;)
Čo sa stane, ak zásielku od kuriéra nepreberem?
Keby akekolvek tabeltky fingovali nei je ani jeden tlstejsi clovek nie? 🙂 logicky...
Ono vazne staci vela pohybu, a mene jedla to sa neda oklamat proste je to krute ale je to tak...a to ze si supnete sme tam vyzivove dolnyk ako zinok, guuaranu, zeleny caj to je len pomocka nie chudnutie ale najlepsia pomocka MENEJ ZRAT A HYBAT SA a mamicky miesto cokolady alebo kusa masa vecer radcej mrkvu! a o pol hodinu viac kocikom prechadzka🙂 Mne po porode vyletela vaha na 99,88 KG presne skoro som zosalela... ale do roka mam 65 a staci 🙂 a nehladovala som!!!!!
@simonappp
No som jasná, najskôr si to objednám a potom čítam recenzie.
Veľmi pekne Ta prosím, napíš mi tel.č., aby som zistila RMA a adresu kam to treba poslať späť.
Veľká vďaka.... tu je môj súkromný meil: fedor.erika@gmail.com
@mbamb ahoj ja som s nimi schudla davnejsie,mala som ich mesiac ,boli v pohode.Zalezi ,aky ma clovek organizmus,mne pomohli
@elatekaaaa musim povedat jedno,aj ked clovek menej je,ale zas sa uklada tuk,ked organizmus nema,co mu nedavame tak si zacne ukladat tuk zo zasob
Ahojte, ak riesite Lida Daidaihua s kktorou mam dobru skusenost urcite precitaj tu to recenziu co som nasla na internete:
http://ifarmacia.sk/lida-daidaihua-recenzia-sku...
Snad pomohlo. 😉
kočky nemá niekto nedobraté balenie 3D chilli burner? díky

@ninimini
@levik929 Máte pravdu su to podvodníci a velký.