icon

Taebo - skúsenosti

slavkaa27
9. feb 2014

Ahojte, dlho som hľadala pre mňa vhodnú aktivitu na cvičenie a nakoniec som si vybrala TAEBO.
Pls podeľte sa so mnou o vaše skúsenosti a kam chodíte a ako sa potom cítite. Nerozhodla som sa na 100% pre žiadne fitko alebo klub tak poraďte.
Vďaka.

sunshineka
•
9. feb 2014

tae-bo je vsade super.pre mna najlepsie cvicenie.aerobik ma nenadchol az tak

livka299
•
9. feb 2014

Wau na tae bo som chodila za slobodna 3x týždenne, teraz som to zanedbala...Neviem odkial si, ja som KE-okolie, v Košiciach sa cvičieva v Hotelovej akadémii...
Inak super sa vybúriš a potom budeš krotká ako baránok 🙂 hihi ale nie, to je fakt na také vybúrenie energie...

ana82
•
10. feb 2014

ja si ho púšťam normálne na yotobe precvičuje to taký čerkoško a super 🙂 oveľa lepšie ako aerobik aspoň podľa mňa 😉

palla12
•
10. feb 2014

ahoj ja som s Tae Bo zacala pred 4,5 rokom a nedam nan dopustit vdaka nemu som mala taku postavu "-* a ako som sa citila cela taka pevna a cvicila som doma najprv pre zaciatocnikov, potom Basic a nakoniec som cvicila Advanced Workout den 1 hodinu a ked som nemala cas alebo uz som bola so sebou spokojna tak som si zacvicila aspon 35 min. BootCamp - Abs teraz som 2 tyzdne po porode ale citim sa fajn a chcem zacat znova hlavne spevnit brucho nech je take ako pred tym 😎 a mna osobne nebavi aerobik a zumba uz vobec tak vrelo odporučam 😉

slavkaa27
autor
•
10. feb 2014

@livka299 Ahoj priamo z Košíc. Pri zumbe by som nevydržala, klasické posilňovanie tiež nie je pre mňa a ani pilates alebo joga.

slavkaa27
autor
•
10. feb 2014

@ana82 Videla som toho černoška. Jaké ma svalnaté nohy a ruky :D. Dobrý je pánečku.

slavkaa27
autor
•
10. feb 2014

@palla12 tak teraz som už rozhodnutá pre taebo. Mňa fascinujú východné filozofie a tento druh cvičenia. Inak som premýšľala aj nad ženským boxom ale taebo je pre mňa priateľnejšie.

slavkaa27
autor
•
10. feb 2014

A čo sa nosí na také cvičenie? Ja som ešte takto skupinovo nechodila cvičit a v posilke som bola iba pár krát. Tak vo vyťahaných teplákoch sa už nechodí, však 😀 .

mon1001
•
Odpoveď bola odstránená
•
henka545
•
11. mar 2014

Ahojte, ja som taebo začala cvičiť teraz v sobotu doma z videa. je to zaujímavé a nie je to len to isté dookola. myslím si že ma to bude baviť dlhšie. čítala som ufňukancov ktorý sa vyhovárali na klby 😀 potom napíšte ako vám to ide. mne sa to zatiaľ veľmi páči

bembulka
•
11. mar 2014

@henka545 Ahoj kde sa to da kupit tiez by som to chcela skusit,vdaka 😉

henka545
•
12. mar 2014

@bembulka Ja sim si to stiahla na ulozto.sk a na stiahnito.sk je tam vela videi staci si vybrat 🙂

bembulka
•
12. mar 2014

@henka545 dakujem

henka545
•
13. mar 2014

@bembukka mozes skusit aj na youtube ak mozes cvicit pri pc je tam starasne vela 🙂

lena1234
•
21. máj 2019

Ahojte žienky prosím vás ktoré cviky sú z tae bo podla vás najlepšie alebo ktoré video ... začala som to cvičit.. som po 2 pôrodoch v pomerne krátkej dobe po sebe a už s anedokážem na seba pozerať nemám až tak vela kg ale som jak sud kapusty uplne som zgulatela ... takže prosím pekne o typ ďakujem

anach
•
19. okt 2021

@slavkaa27 Prajem pekný deň,Fredy Ayisi už necviči? To je tréner 💓💓💓💓 voľakedy cvičil BA internát Bernolák

alexk12
•
19. okt 2021

@anach ahoj nie to už nebýva skoda

anach
•
4. jan 2025

@slavkaa27 prajem pekný deň je taebo aj v Bratislave? Ďakujem

capulik
•
4. feb 2025

Retro Sport & Wellness, Nevädzová 6, BA...tréningy taebo- pondelok, streda a piatok

anach
•
10. feb 2025

@capulik Prajem pekný deň, nemáte náhodou nejaký kontakt?

capulik
•
5. mar 2025

Hodiny Taebo sú v rozvrhu www.retrosport.sk