icon

Ťažko sa mi chudne

diaszoky
23. feb 2022

Ahojte babiky este davno ked mala cca 22 rokov som schudla za par mesiacov iba stravou bez cvicenia 8kg teraz som pribrala z 53 na 55 jedna sa iba o 2kg ktore tuzim po vianociach dat dole nie a nie pijem vela 3x denne eliptical po pol hodinu viac casu nemam nanho. Snazim s ajest bez vazenia mensie porcie nejedavam sladke kedze mam alergiu na mlieko. Neviete mi vy dat niekae tipy? Skusenosti? Rady? Dakujem❤️

cubo2
23. feb 2022

Riesenie je jednoduche, ale zaroven najviac narocne - prijimat menej kalorii a viac sa hybat. Prechadzky, rychla chodza, beh, bicykel. Okamzite vyradit sladene napoje, pivo, vino, alkohol. Pit iba cistu vodu. Z jedla viac zeleniny, chudeho masa, menej soli, tukov, pecivo iba celozrnne, nie biele. Obmedzit sladkosti a uplne vyradit na oleji robene sladkosti ako napriklad donutky, croissanty a podobne. Ak ti este ostane cas, idealne cvicit s vahou vlastneho tela - drepy, kliky, brusaky.. Prestan si kupovat napoje na chudnutie - nefunguju, chudne z nich iba tvoja penazenka. Radsej si kup mrazenu zeleninu a uvar si dietne a chutne pokrmy z nej. No a teraz to najtazsie - treba si najst cas, tu takmer vsetci zlyhavaju. Hodinu denne na rychlu chodzu / bicykel, hodinu denne na varenie zdravych jedal. Tak drzim palce.

diaszoky
autor
23. feb 2022

@diaszoky boze nie 3x denne tyzdenn🤦🏼

diaszoky
autor
23. feb 2022

@cubo2 ano to je to ze cas ☹️Mam fyzicku pracu hybem sa v nej robim v nemocnici nerata sa aspon aj ten pohyb?

thereisabear
23. feb 2022

A aká si vysoká? Možno toto je u teba váha, s ktorou je telo spokojné a nižšie nechce ísť.

diaszoky
autor
23. feb 2022

@thereisabear 155cm ako fakt normalne 2kg dal dole je umna masaker to dolaova hladovat si musim

tanickalab
23. feb 2022

Podľa mňa sa zbytočne sústrediš na váhu. Skôr by som sa zamerala na to aby som sa cítila dobre, čiže by som chodila, jedla veľa zeleniny, vodu treba piť. Ono keď sa upriamiš len na váhu tak to pôjde ozaj ťažko.

paskolinka
23. feb 2022

@diaszoky vek robi svoje, to je prosto fakt, ze ked je zena starsia, chudne sa tazsie ako kedysi 😉 dalsia vec je stres. ja som mala obdobie, kedy som sa paradoxne viac hybala ako kedykolvek predtym, nejedla som vobec viac ani horsie, jedla som skor menej a priberala som - bolo to zo stresu, mala som take obdobie. a v takej situacii ked si navodis dalsi stres, ze chces chudnut a nejde to, tak len horsie. ako neboha Edita Sipeky hovorila: "chudnutie zacina v hlave" a je to casto hlavne o tom...

diaszoky
autor
23. feb 2022

@paskolinka ano, viem no ja v strese prave nejem nic a rychlo chudnem

goblinko1
23. feb 2022

@diaszoky ráta sa ten pohyb v práci, ale ráta sa aj strava pokial ten pohyb bude mat menší “vydaj” energie, kcal jak porom následný príjem jedla, tak ti to je prd platné