Tehličky na bruchu. Ako sa k nim dopracovať?
Ahojte žienky.
Potrebovala by som poradiť, ako sa dopracovať k pekným tehličkám na bruchu a zároveň schudnúť 8 kíl.
Najmladší syn má 1 rok a 9 mesiacov, a ja mám stále nepekné bruško...natiahnutá koža kde sa samozrejme ukladá tuk a k tomu aj ochabnuté brušné svalstvo.
Je mi jasné, že bez poctivého cvičenia to brucho dole nedám, ale čo strava?
Nepotrebujem presný jedálniček, skôr len poradiť, či je vhodné jesť len chudé mäso-kura, morka, hovädzina, ryby...alebo či môžem v pohode jesť aj bravčové mäso...samozrejme, že nemyslím klobásy, slaninu a pod.
Hlavne si nie som istá pečivom. Môžem ho jesť či nie? A v akej miere? Je jedno či biele alebo celozrnné?
A čo cukor? Môžem aj biely v malom množstve alebo radšej len hnedý/trstinový, med?
Za aký čas je reálne možné dopracovať sa k peknému tehličkovému brušku pri správnej strave a cvičení?
Poprosím prispievať len tie, ktoré s tým majú skúsenosti a naozaj sa k svojmu cieľu aj dopracovali.
@liviaz dakujem krásne, týmto si mi veľmi pomohla 🙂
takýto podobný jedálniček som si zostavila aj ja, až na tie raňajky (ja si dám malý kúsok chlebíka a k nemu zeleninku). ja mám najväčší problém s cvičením, ale nie kvôli tomu, že by sa mi nechcelo, ale kvôli deťom. ale tak snáď si viac času na seba a na cvičenie nájdem keď bude najstarší syn zasa od septembra chodiť do škôlky a mladší bude poobede spinkať 😀
baby teraz nesrandujem, ale odisla som na 2 mesiace cestovat do Azie a nejedla som cestoviny, pecivo a dala som dolu 6 kil. len ryza, zelenina, tofu, tempe a vela ovocia, smoothie .. sama som sa cudovala. teraz som uz doma a za tyzden ako jem to iste ako predtym uz 3 kila naspat :D

tehličky na bruchu - to chce makať min. 6 x do tyždna aspon 30 minut cardio + cviky na brušne svaly - horne, dolne aj bočné. a teda samozrejme strava - ak chceš napišem ti priklad mojho jedalnička - cely tyžden ranajky - ovsene jemne vločky s ovocim, alebo len ovocne misky, alebo vločky s lyžicou čokolady, alebo smoothie desiata - biely jogurt alebo ovocie, obed - maso, anglicku zeleninu mam najradšej, alebo proste teraz v lete ugrilujem cukety - najlepšie bez ryže a zemiakov (ale môžeš si dať aj tie - len velmi maličko) ja ryžu nemusim napriklad , olovrant cottage alebo jogurt alebo acidko, a večera zasa bud tuniak, ryba gril. alebo zelina gril. Samozrejme že sa aj odtrhnem z reťaze ked som na oslave všetko si dam, ale z každeho iba minimum. Raz za tyžden davam cheat day - jesť čo chceš ale v miere.
A na youtube si najdeš kopec videí na kocečky na brušku - 6 pack workout for women napr. ale odporučam cvičiť cele telo, lebo asi by to smiešne vyzeralo, ak maš kocečky a stehna mlandravé 😉