Tréningový plán + jedálniček na 3 mesiace
Chcem si objedhnať tréningový plán + jedálniček na tri mesiace so zadefinovaným cieľom - vyformovanie postavy, schudnutie min 10kg. Tréner je overený, má vynikajúce výsledky. Nepridá sa niekto aby sme sa natom finančne podelili?
Poprosim aj ja 🙂 monika1711@post.sk Dakujem...
Baby ja nejdem mudrovat, ja som nikdy nepotrebovala ziadny jedalnicek, nikdy by som nejedla podla toho co mi kto nadiktujem, ale podla toho na co mam chut. Vzdy dokazem krasne schudnut, ale ma to jeden malinky hacik. Chyb ami pevna vola. Viem aj ako krasne zabera zumba, no co z toho, ze dlho nevydrzim 🙂 A podla mna si stravu dokaze upravit kazda jedna. Uplne staci na polovicu znizit porcie a sledovat co to robi, obmedzit sladke, tucne, slane a vaha ide krasne dole. Hovorim o zdravom cloveku a nie ked ma nejaku metabolicku poruchu.
Tiež poprosím:
hatalovarenata@gmail.com.
Ďakujem.
@h0sher mozem aj ja poprosit...silvia.loncova@gmail.com
Dakujem 🙂
@h0sher aj ja poprosim lubiku@centrum.sk
vdaka
Máte jedalnicek a plán?aj ja by som mala záujem, ďakujem
Prosím Vás poslali by ste ten plán aj mne? gabriela.janiga@gmail.com Ďakujem
baby mozem aj ja poprosit nejaky dietny plan????? bolo by to super 🙂 dakujem .. martinka.1@azet.sk
@h0sher poprosim aj môj email pridať do skupiny na FB. mucicek1111@gmail.com. Ďakujem
@h0sher aj ja by som poprosila pridať do skupiny... misel.lomenova@gmail.com.... ďakujem 😉
Zienky moje, kedze nic nepomahalo ...rozhodla som sa vyhladat odbornu pomoc. Napriek €, podarilo sa mi za prvy mesiac schudnut 8,5 kg ...a stale idem dolu ... ano, je to pomocou doplnkou stravy ...nechcem vypisovat o co ide, aby ma niekto nenapadol, ze robim reklamu 🙂 🙂 🙂 Avsak som nesmierne spokojnaaa
@h0sher ahoj..mala by som zaujem o tvoj stravovaci plan ak je to este aktualne..moj mail je ketrin37@gmail.com..dakujem 🙂
ahojte prave som sa odvážila a zas dve kilá navyše, mohla by som poprosit aj ja ten jadálniček ,velká vdaka!!
ahojte som po transplatantacii pecene vo februari budu uz dva roky a po nej som pribrala15kg teraz my robili biopsiu a zial zdrava pecen sa meni lekari my povedali ze musim schudnut naspet aspon tich 15kg aby som zase nemala rakovinu cyrhozu....cely zivot presnanejsie od kedy mi dali krv ako rcnej trpim nadvahou vyskusala som uz vela veci ale ide my o zivot nechcem dastat naspet tu chorobu slubila som si to po transplantacii dodrziavam skoro vsetko co my nakazali lkari /okrem opcasneho sladkeho od liekov mam velku chut /potrebujem schudnut daky program na dietu a cviky ...dakujem vopred ..planujem oteotniet v buducom roku ale to bez schudnutia nepojde vopred dakujem za kazdu radu a napad

dievcata,ste pridane.... a tie ktore neviete citat,nemozem za to 😀 😀
popripade,ked rozmyslanie boli
jedalnicek@groups.facebook.com
https://www.facebook.com/groups/jedalnicek/