icon

Tréningový plán + jedálniček na 3 mesiace

zena1
24. sep 2013

Chcem si objedhnať tréningový plán + jedálniček na tri mesiace so zadefinovaným cieľom - vyformovanie postavy, schudnutie min 10kg. Tréner je overený, má vynikajúce výsledky. Nepridá sa niekto aby sme sa natom finančne podelili?

h0sher
14. okt 2013

dievcata,ste pridane.... a tie ktore neviete citat,nemozem za to 😀 😀

popripade,ked rozmyslanie boli

jedalnicek@groups.facebook.com
https://www.facebook.com/groups/jedalnicek/

evelina81
14. okt 2013

@h0sher dakujeeem 😉

monika171184
14. okt 2013

Poprosim aj ja 🙂 monika1711@post.sk Dakujem...

vedejova
14. okt 2013

ehe aká je to skupina 🙂
@h0sher

katka1981
14. okt 2013

Baby ja nejdem mudrovat, ja som nikdy nepotrebovala ziadny jedalnicek, nikdy by som nejedla podla toho co mi kto nadiktujem, ale podla toho na co mam chut. Vzdy dokazem krasne schudnut, ale ma to jeden malinky hacik. Chyb ami pevna vola. Viem aj ako krasne zabera zumba, no co z toho, ze dlho nevydrzim 🙂 A podla mna si stravu dokaze upravit kazda jedna. Uplne staci na polovicu znizit porcie a sledovat co to robi, obmedzit sladke, tucne, slane a vaha ide krasne dole. Hovorim o zdravom cloveku a nie ked ma nejaku metabolicku poruchu.

martina61
16. okt 2013

ahojte holky ak máte takéto špecialitky ako dobrý jedálniček veľmi pekne poprosím aj ja, treba mi dať 10kg. 😀 mati61@azet.sk

hadyna
16. okt 2013

taky prosím.... Dika1@seznam.cz

ren76
16. okt 2013

Tiež poprosím:
hatalovarenata@gmail.com.
Ďakujem.

bombulka200
16. okt 2013

@h0sher aj ja si prosím 😵 😀 bombulka200@azet.sk

lenka1108
20. okt 2013

@h0sher aj ja poprosim 🙂 lsimikova@gmail.com dakujem 🙂

silvia07
20. okt 2013

@h0sher mozem aj ja poprosit...silvia.loncova@gmail.com
Dakujem 🙂

lubiku
21. okt 2013

@h0sher aj ja poprosim lubiku@centrum.sk
vdaka

matulienka10
21. okt 2013

Máte jedalnicek a plán?aj ja by som mala záujem, ďakujem

gabkes2
21. okt 2013

Prosím Vás poslali by ste ten plán aj mne? gabriela.janiga@gmail.com Ďakujem

semina
21. okt 2013

baby mozem aj ja poprosit nejaky dietny plan????? bolo by to super 🙂 dakujem .. martinka.1@azet.sk

marcy1980
21. okt 2013

@h0sher poprosim aj môj email pridať do skupiny na FB. mucicek1111@gmail.com. Ďakujem

lucinocka
21. okt 2013

@katka1981 podla mna si myslia, ze im posle nejaky zazracny jedalnicek :D Ved je to stale o tom istom, vyhodit veci z ktorych sa pribera /myslim, ze kada jedna zenska vie ktore to su/ pravidelne 5x denne jest v malych porciach , aby sa telo vyhlo jojo-efektu a hybat sa.

katka1981
21. okt 2013

@lucinocka, je to jednuduche ako facka, len najtazsie je to dodrzat 😠 Najucinnejsia je ta francuzska dieta - žer mén.

sonlique
28. okt 2013

@h0sher poprosím pridať katkadanickova@gmail.com

erkav
1. nov 2013

@h0sher mozem aj ja poprosit o pridanie do skupiny, dakujem 🙂 evirbova@gmail.com

mrsmisel
3. nov 2013

@h0sher aj ja by som poprosila pridať do skupiny... misel.lomenova@gmail.com.... ďakujem 😉

zena1
autor
10. nov 2013

Zienky moje, kedze nic nepomahalo ...rozhodla som sa vyhladat odbornu pomoc. Napriek €, podarilo sa mi za prvy mesiac schudnut 8,5 kg ...a stale idem dolu ... ano, je to pomocou doplnkou stravy ...nechcem vypisovat o co ide, aby ma niekto nenapadol, ze robim reklamu 🙂 🙂 🙂 Avsak som nesmierne spokojnaaa

ketrin40
25. nov 2013

@h0sher ahoj..mala by som zaujem o tvoj stravovaci plan ak je to este aktualne..moj mail je ketrin37@gmail.com..dakujem 🙂

lilam
30. nov 2013

@mondulka Pekne,gratulujem to sa vam ako podarilo.

kajxia
1. dec 2013

@h0sher ahooj !!! mohla by si mi ho prosim ta tiez poslat ?? dakujeeem:🙂

majuska0407
1. dec 2013

@h0sher ahoj poriadny ohlas na jedalniček sa su zvrhol 😉 a ja sa pridavam! poprosila by som ho aj je to ešte aktualne🙂 mail: mvmajka@gmail.com

marlenka123
1. dec 2013

ahojte prave som sa odvážila a zas dve kilá navyše, mohla by som poprosit aj ja ten jadálniček ,velká vdaka!!

rysauka
10. dec 2013

@h0sher aj ja by som poprosila o pridanie veronika-m@post.sk díky

andrea1516
10. dec 2013

ahojte som po transplatantacii pecene vo februari budu uz dva roky a po nej som pribrala15kg teraz my robili biopsiu a zial zdrava pecen sa meni lekari my povedali ze musim schudnut naspet aspon tich 15kg aby som zase nemala rakovinu cyrhozu....cely zivot presnanejsie od kedy mi dali krv ako rcnej trpim nadvahou vyskusala som uz vela veci ale ide my o zivot nechcem dastat naspet tu chorobu slubila som si to po transplantacii dodrziavam skoro vsetko co my nakazali lkari /okrem opcasneho sladkeho od liekov mam velku chut /potrebujem schudnut daky program na dietu a cviky ...dakujem vopred ..planujem oteotniet v buducom roku ale to bez schudnutia nepojde vopred dakujem za kazdu radu a napad

anavik29
10. dec 2013

@h0sher dobrý bolo by možné ešte poslať ten jedálniček, ďakujem