Tréningový plán + jedálniček na 3 mesiace
Chcem si objedhnať tréningový plán + jedálniček na tri mesiace so zadefinovaným cieľom - vyformovanie postavy, schudnutie min 10kg. Tréner je overený, má vynikajúce výsledky. Nepridá sa niekto aby sme sa natom finančne podelili?
@andrea1516 Ahoj Andrea... pokial to je take akutne, doporucujem moju variantu. Ja som isla cez Zeneu, existuje aj Medidiet, Protosimo..mozno komolim tie nazvy, ale zarucene das dolu velmi lahko 10kg... naozaj a bez hladovania, aj so sladkym. Sladia totiz steviou :D
zena1 ahojky vies my to podrobnejsie napisat o co presne ide lebo ma to zaujalo ale neviem co je zenou a meddiet...dakujem krasne
ahoj, aj ja sa pridavam s rovnakou prosbou 😉 ....moj mail je lucia883@gmail.com...dakujem kraaasne.
@h0sher aj ja by som ťa chcela poprosiť o ten jedálniček dnes som si pozerala v kalorických tabulkách svoj denny príjem ale mám malo sacharidov možno polovicu ako mám mať. Poradíš?ďakujem lenka.kopernicka@pobox.sk
Ahojte baby, ja som si objednala od fitnessky toto: papanie+cviky na doma, za par tyzdnov -10kg aj viac, mna to velmi oslovilo a pisala som s viacerymi zenami ktore toto uz podstupili. Jedno je ale podstatne, vydrzat. Pridam popis, ak by ste niektora chceli pridat sa napiste mi IP, poslem vam info o tom, ja za to zaplatim 206e, pomoze mi ak by nas bolo viac. DIK
@laila22 Mohli by ste prosím Vás aj mne napísať ako sa Vám podarilo schutnúť:? Ja by som tiež chcela schudnúť 20 kg :(
@tanduliatko asi ste si ma zmýlili, ja by som tiez chcela schudnut 20kg 🙂
@laila22 asi som zle čítala 🙂 prepáčte
@tanduliatko v pohode 🙂
aj ja si poprosím moj email je zuzana.ondrejakova@gmail.com
Tak co baby pomohol vam ten pan? Dali ste doli nieco/
Husher mohol by si mi poslat prosim tie subory este,
dakujem 🙂)
katarina_kozarova@hotmail.com
@h0sher mozem aj ja poprosit pridat do skupiny? 🙂 😉 www.biankanelka@gmail.com
@h0sher dobry den aj ja by som mala zaujem
mozem poprosit tiez ten plan.gkajkova@gmail.com
tak aj ja by som poprosila mne sa podarilo tiež po pôrode schudnúť 24kg ale tiež šport beh jednoznačne môžem doporučiť a striedma sttrava. Momentálne mám 56kg trénujem maximum a neviem sa dostať na váhu 54kg ako som pevná žiadna,,mlandroška" len neviem ísť dole stojím mám geneticky dané mám dosť hrubé stehná a zato potrebujem ešte trochu schudnúť ...budem rada aj ja za rady. a tu je môj email havranivan@gmail.com

@lpapajova ahoj, poslal Ti to?