icon

Tučné ruky

25. máj 2023

Trápi ma že som veľmi pribrala do rúk - hlavne teraz keď idd leto a dám si tielko a mám uplne macate ruky pomaly pevnejšie ako chlap
Aké cviky sú na tuto časť naj? Pripadne čo iné

stanulienkat
25. máj 2023

Tak keď máš tučné ruky hádam máš tucne aj celé telo, nie? Nemyslím si, že sa dá schudnúť iba z rúk a z ostatného tela nie.

domkakvet
25. máj 2023

Zacat chudnut, nie len cvicit, ale aj cvicenie.

dzonik
25. máj 2023

Ja to tak mám 40ke, veľa cvičím s kilovými jednoruckami, cvičím 3x týždenne celé telo, ale medzi každou sériou na chrbte cvičím s činkami namiesto oddychu a plus pri každom cviku mám činky v ruke, veľmi sa mi to zlepšilo. PS - mám 52 kg a ruky som už aj tak mala ako strudliky

dzonik
25. máj 2023

po 40ke

mirka414
25. máj 2023

Šup do fitka 😉mne sa zmenšili behom pol roka o polovicu .

vanilkovazmrzka
25. máj 2023

Visc cvicit, menej papkat, dvihat cinky 🙂

ajusa12
25. máj 2023

Bude to aj genetika. Ja som tak šťastná ze mam postavu hrušky. Hore útla, dole širšia, ale nič hrozné keďže mam 57 kg. Kolegyňa naopak, nohy vychudnute a obrovský trup a ruky. Obidve mame 160 cm ale ja som spokojná. Na druhej strane, ona ma určite okolo 65-70 kg a všetko sa jej to ukladá hore chudiatku. Nízky človek s obrovským trupom a krátkymi chudymi nohami naozaj nevyzerá dobre. Veľmi mi jej je ľúto.

majlo1234
26. máj 2023

@ajusa12 presne, ja som sice vyssia, ale tiez mam relativne stihle nohy, ale ruky, ruky tie mam ako niekto nohy😂 je ti otras, cely zivot to riesim v sebe, ze ako by som ai priala mat stihle ruky😂😂