icon

Tukožrútska polievka

amia3
11. feb 2013

Ahojte, mate niekto skusenosti s touto polievkou? Nieje skodliva? Mozem ju jest aj ked kojim?

sissy27
•
11. feb 2013

@amia3 keď kojíš, tak v prvom rade nemáš diétovať a máš jesť pestrú a vyváženú stravu, ktorou tukožrútska polievka určite nie je... btw. nežerie tuky, ako by sa mohla zdať podľa pomenovania 😉

lulka12
•
11. feb 2013

@amia3 Určite v žiadnom prípade. Táto diéta je určená skôr na rýchle chudnutie pred operáciou ak ide o veľkú obezitu atď. Pre trvalé schudnutie úplné nevhodná a s jojo efektom.
Keďže máš len 6 mesačné bábo a kojíš, tak sa týmto smerom vôbec neuberaj. Skús len troška ubrať zo porcii a večer už neskôr nejesť a uvidíš ,že do letných plávok budeš šik.

Všetko má svoj čas....🙂

anjelicek26
•
11. feb 2013

@amia3 - no uz podla zlozenia by maleho roztrhlo 😀 Ona je super, za dva tyzdne par kil dolu, no ale to je absolutne docasne, len na ples, pred svadbou, proste zmensit obvod a vmestit sa do siat, nie ako dieta.

cerez
•
11. feb 2013

@amia3 Moja mama ju jeden čas jedla a skončila na pohotovosti so žlčníkom. Mala pocit ako keby mala v žalúdku kameň. Dr. jej ju neodporúčal, lebo vzhľadom k tomu čo všetko obsahuje polievka, nie je vhodná pre ľudí s problémami žalúdka. Majú sa vyhnúť zelenine, ktorá začína na písmenko K. Kapusta, kel, kaleráb, karfiol.

amia3
autor
•
11. feb 2013

chcem len par kil zhodit, ale asi sa zacnem radsej trochu hybat. len ma zaujimalo, ako je to vlastne stou polievkou 🙂

sissy27
•
11. feb 2013

@amia3 na chudnutie máš času dosť až prestaneš kojiť 😉 a s tou polievkou je to asi tak, že si jej navaríš plný kotol a neješ nič iné - po dvoch dňoch ti je z nej akurát tak na grc, nehovoriac o nadúvaní z kapusty atď... ide o to, že neješ nič iné, neprijímaš žiaden tuk, ale zároveň ani iné podstatné živiny... každá diéta je len krátkodobá, normálne zdravé schudnutie vyžaduje zmenu životného štýlu a úpravu stravy natrvalo 😉 inak prichádza jojo efekt aj s úrokami...

domak2
•
11. feb 2013

@sissy27 ja by som inak rada vedela ci nbiekto vydrzal dlhsie ako 4 dni, ja som to vzdala uz po druhom a este dlho som nemohka citit varenu kapustu 😀 To som radsej nejedla nic hehe

sissy27
•
11. feb 2013

@domak2 ja som to pre istotu ani neskúšala - ale kolegyňa áno a prvý deň bola hrdinka a druhý už jej nebolo všetko jedno, tretí to vzdala 😀

miska743
•
11. feb 2013

ahoj ma niekdo aj plan jak sa to je