icon

Už som naozaj v koncoch - rozmýšľam nad liposukciou

naty_10
29. júl 2022

Neviem kde začať,no rozmýšľam nad liposukciou-odobratím tuku.
Pýtate sa kde sa berie táto myšlienka ? Rada odpoviem,a vôbec pritom nezatínam prsty a zuby od nervov.
Začalo to pred 5 rokmi,keď som vysadila lieky na štítnu žľazu,začala som priberať doslova z pohľadu na čistú vodu.Chvíľu som to priberanie neriešila ale potom som to chcela zastaviť a nešlo to.
Pohyb,cvičenie,strava.. ani 1kg skoro nešlo dole po 2 mesiacoch.Robila som vtedy 12 hodinové smeny kde som bola cely čas na nohách a chodila.10 000 krokov každú smenu.
Vtedy prišlo zúfalstvo a objednala som sa na ročný program do Nutriaduptu.
Tam to bolo v pohode,tetušky mi povedali čo mám jesť a ja poslušná Natalka som tak robila.Cely program ma vyšiel 800€ v mesačných splátkach 78€.
Schudla som za trištvrte roka 6-7 kg lenže keď som program skončila začala som priberať naspäť,a som tam kde som nechcela byt.Nejem vôbec sladké,jem 4x za deň,pijem čistú vodu,cvičím každý druhý deň.Sem tam bicykel,beziaci pas.A nechudnem.
Treba isto spomenúť,že trpim úzkosťou a panickou poruchou čiže beriem nejaké lieky.Taktiež mám z otcovej strany predispozície byt pevnejšia,v tej rodine sa tiež nikdy nedarilo chudnúť.Nevyhováram sa,len sa snažím pátrať po príčine,chcem schudnúť a mám pocit že som skúsila všetko.
Nasúka sa dôležitá otázka : Je v mojom prípade liposukcia cesta ? Máte niekto skúsenosti? Je na liposukciu obmedzená váha ?
Prosím o vaše rady a skúsenosti.

Strana
z3
maciatkolulu
31. júl 2022

@barborachors nastuduj si niečo o funkcii štítnej žľazy. Keď to budeš mať riadne naštudovane píš. Keď ti raz nefunguje ako ma, máš problém, či tak, alebo naopak. A koncentrát je zbytočné spomínať, myslím že išlo o extrém a neboli všetci vychrtnuti.
Beriem lieky na štítnu už 22 rokov. Upravujú mi dávkovanie všelijako. Ale pri správnom nastavení by si si mala vedieť držať váhu. Mne po pôrode dokonca povedal, dám vám vyššou dávku, aby sa vám ľahšie chudlo. Teraz som schudla od januára 23 kg. Ale zase mi nevedia trafiť správne dávkovanie, som predávkovaní. Momentálne jem všetko a váha sa krásne drží. Takže za mňa smer endoktinoook na 100%.ja v pohode zjem aj chipsy, aj klobásou, aj koláčik a váha sa drží. Treba poriadne pozrieť štítnu. Tie hormóny ti robia automaticky, teda hormóny štítnej žľazy pri vyšetrení.

nicicka
31. júl 2022

@natalienka12 Hafera

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
31. júl 2022

@nicicka no ak jej dal kalorie pod bazálny metabolizmus a nakazal 5x tyzdenne cvicit tak isto schudla…ale nech vyskakuje potom ak si hmotnost udrží aj o 5 rokov.

krstn003
25. aug 2022

zmenila som jedálniček ale hlavne veľa pohybu, bicyklovanie alebo niečo čo ťa baví

Strana
z3