V Amerike som veľmi pribrala
Čaute kočky. Poraďte mi prosím, čo mám robiť. V lete 2013 som odletela študovať a pracovať do USA, po sviatkoch (4.1) sa mám vrátiť na Slovensko, no ja som tu strašne pribrala a normálne sa bojím prísť domov. Nikdy som nebola vyslovene chudá ako prútik, no nikdy som nemala ani žiadny problém s veľkou váhou. A to ani nikto z rodiny, všetci sme chudí a preto sa bojím im takáto ukázať ešte viac. Kedysi som si myslela, že môžem jesť koľko chcem, aj tak nepriberiem. no tu som doslova žrala, ako všetci ostatní. Po každom jedle, nejaké koláčiky, hranolky, všetko to zapiť nejakým kalorickým šejkom a váha rastie, ani sa nestihnete čudovať. Neustále nahováranie, že tie nohavice sa scvrkli praním a nie, že ja som pribrala mi narobili strašne problémy. Na lekárskej prehladke pred odchodom som vážila pekných 58kg, a teraz aktuálne ich mám 87(vážila som sa najedená po večeri, no aj tak). Neviem, čo mám robiť, ako to vysvetliť doma, ako na mňa zareaguje okolie. Neviem, čo mám robiť, pomooooooooooooc.
(prvá fotka je fotená po 3 mesiacoch v usa, už tam je vidieť náznak priberania, zvyšné 2 sú aktuálne, hrôza)
@dana_l ten nick mozno znamena: Anicka a kolektiv 😝 ... takze sa bavi mozno cela trieda 😝 ... no, len teda mohli aj krajsie fotky vybrat 😝
@zuzkaanicka to je dobre rozlustenie nicku 😀 😀 😀

idem radsej piect vianocne oblatky. a pockam na dalsiu temu 😀