V mladosti som mala anorexiu, teraz nemôžem schudnúť
Ahojte baby neviem aky vystizny nazov som mala tomu dat ale v kratke je to dobre 🙂 v mojich 15 som zacala mat anorexiu ktora sa ma drzala do 18 mala som rekordnych 55kg som vysoka a mam tazke kosti 😝 ked som mala 23 otehotnela som a pribrala 33 kg a teraz 2 roky po porode nemozem ani za nic schudnu,mam 78kg a je to hroza,,chcem zacat chodit do fitka ale som taka leniva ze hroza dokonca mam doma stacionarny bycikel a tranpolinu a nic,,,mate neaky rady ako sa nakopnut?momentalne som schudla za 2tt 2,5kg a to tym ze jem 3xdenne vlakninu a vecer nejem,,
Ja mam za sebou tiez anorexiu, strasne smutne obdobie,v podstate teraz mam asi normalnu vahu,ale ja to poznam tak podla veci,ze ci chudnem alebo naberam,nesmiem mat doma vahu, to by bolo velmi rychlo zle. Ja by som nerobila asi nic ine,len by som tu svoju vahu stale kontrolovala. Ako uplne vyhrate nemam ani po rokoch. Aj ked ten zvtah k jedlu sa dost zmenil,no stale to nie je ako u inych. Tiez mam tento problem,asi bolo telo zvyknute na to,ze je stale vyhladovane a teraz ten metabolizmus nepracuje ako ma. Uz som skoncila pred casom aj na gastro, takze viem,ze zlcnik ma nejaku anomaliu a zaludok je lenivy,takze vsetko spracovava ovela pomalsie. Beriem to tak,ze co som si narobila,tak to mi teraz telo zratalo. Ale co na mna stale ucinkuje je pohyb,ked sa naozaj hybem a robim nejaky sport,tak to ide a kila sa nelepia,skor idu pekne dole. Uz teraz sa zacinam skor zameriavat na to,ze nie ci som chuda jak prst,ale aby to telo dobre fungovalo a bolo pevne. Po anorexii je komplikovane normalne chudnut,lebo telo si asi dobre pamata,co sa dialo.
Ja som tiež prekonala mentálnu Anorexiu.
teraz som normálne zdravo chudá.
Ahojte aj ja mam problem schudnut do 30 som mala 50 a teraz 65 a priberam asi aj z vody behom mesiaca priberiem kylo ja uz som zufala poradte dajem.