icon

Váha, výška, vek a fotka postavy

17. aug 2025

zeny, da sa odpovedat anonymne, chcela by som tie, ktore s tym samozrejme nemate problem, aby ste mi pridali do komentaru fotku postavy, kludne bez hlavy, oblecenu pripadne v plavkach a napisali mi vahu vysku vek a pokojne aj pocet deti. Ostatne co mate problem prosim nemajte potrebu znevazovat a komentovat. Dakujem

anonym_b87140
17. aug 2025

@anonym_autor od druhych chces foto a svoju nepridas?

ovaaa
17. aug 2025

To si ako fakt myslíš že ženy ti tu dajú fotky? Na čo ti to je? Kto si? Boli by hlúpe....

domkakvet
17. aug 2025
@ovaaa

To si ako fakt myslíš že ženy ti tu dajú fotky? Na čo ti to je? Kto si? Boli by hlúpe....

@ovaaa presne tak.

anonym_e9ed25
17. aug 2025

Na čo ti to je ?
Sama nič nepridáš, ale od iných chceš.
Veď aj ty si anonym.

minenkaa
17. aug 2025

Moju už máš staci sa pozriet

sweet20
17. aug 2025

Zas nejaky uchylak, ktory si bude robit dobre nad fotkami... ja nepochopim preco admin toto nevymaze. Ine diskusie vie vymazat hned

anonym_7d49a1
Autor odpoveď zmazal
sweet20
17. aug 2025
@anonym_7d49a1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7d49a1 tak nech si najde na nete taketo fotky 🫡

januska12323
17. aug 2025

No iste, nechceš rovno holé?

anonym_6d3850
17. aug 2025

@anonym_autor a čo sa tým sleduje?Áno, nie je 75 kg a 75 kg.

anonym_d80f2f
17. aug 2025

Ja mam postavu priblizne ako Liz, mozno stehna trochu stihlejsie, nespajaju sa mi. Vyska 175, vaha 69, 46 rokov, 2 deti. Sadielko hlavne okolo bokov, brucha a zadok.

martul
17. aug 2025

@anonym_autor ak už takého niečo chceš, tak začni hlavne od seba.

lucia11kob
17. aug 2025

Pridaj ty foto, váhu, výšku a mi to zhodnotime 😅 načo ti to je vôbec? Všetko záleží ako to máš ty v hlave nastavené, či si spokojná sama so sebou. S druhými babami sa nemáš prečo porovnávať. Ja som za rok pribrala 18 kíl, kúpila som si väčšie plavky na dovolenku a vybavené 🥰 aj keď vidím v zrkadle, že nemám postavu modelky, ale cítim sa skvele, som zdravá a to je hlavne 😍

petamich
17. aug 2025

Ziadna zena, ktora ma co i len najmensi problem so svojou postavou (a dovolim si tvrdit, ze ich je dost) ti neprida len tak fotku svojej postavy na verejne forum a hlavne bez toho, aby vedela preco a co tym sleduje autor temy 🤷‍♀️ a podla mna nepridaju ani tie, ktore problem nemaju (hoc ja by som rada ticho zavidela)

anonym_19f565
17. aug 2025

@anonym_autor takéto niečo môže požadovať iba úchyl 🫡