Váha, výška, vek a fotka postavy
zeny, da sa odpovedat anonymne, chcela by som tie, ktore s tym samozrejme nemate problem, aby ste mi pridali do komentaru fotku postavy, kludne bez hlavy, oblecenu pripadne v plavkach a napisali mi vahu vysku vek a pokojne aj pocet deti. Ostatne co mate problem prosim nemajte potrebu znevazovat a komentovat. Dakujem
To si ako fakt myslíš že ženy ti tu dajú fotky? Na čo ti to je? Kto si? Boli by hlúpe....
Na čo ti to je ?
Sama nič nepridáš, ale od iných chceš.
Veď aj ty si anonym.
Moju už máš staci sa pozriet
Zas nejaky uchylak, ktory si bude robit dobre nad fotkami... ja nepochopim preco admin toto nevymaze. Ine diskusie vie vymazat hned
@anonym_7d49a1 tak nech si najde na nete taketo fotky 🫡
No iste, nechceš rovno holé?
@anonym_autor a čo sa tým sleduje?Áno, nie je 75 kg a 75 kg.
Ja mam postavu priblizne ako Liz, mozno stehna trochu stihlejsie, nespajaju sa mi. Vyska 175, vaha 69, 46 rokov, 2 deti. Sadielko hlavne okolo bokov, brucha a zadok.
@anonym_autor ak už takého niečo chceš, tak začni hlavne od seba.
Pridaj ty foto, váhu, výšku a mi to zhodnotime 😅 načo ti to je vôbec? Všetko záleží ako to máš ty v hlave nastavené, či si spokojná sama so sebou. S druhými babami sa nemáš prečo porovnávať. Ja som za rok pribrala 18 kíl, kúpila som si väčšie plavky na dovolenku a vybavené 🥰 aj keď vidím v zrkadle, že nemám postavu modelky, ale cítim sa skvele, som zdravá a to je hlavne 😍
Ziadna zena, ktora ma co i len najmensi problem so svojou postavou (a dovolim si tvrdit, ze ich je dost) ti neprida len tak fotku svojej postavy na verejne forum a hlavne bez toho, aby vedela preco a co tym sleduje autor temy 🤷♀️ a podla mna nepridaju ani tie, ktore problem nemaju (hoc ja by som rada ticho zavidela)
@anonym_autor takéto niečo môže požadovať iba úchyl 🫡

@anonym_autor od druhych chces foto a svoju nepridas?