icon

Valentus - káva na chudnutie

27rita27
27. jún 2021

Ahojte kočky, ak mate nejake skusenosti s produktamy na chudnutie od Valentus, tak sem s nimi prosim 🙏 Zaujimala by ma aj kava Prevail Europa Joe, pretoze som si ju objednala (pride az o tyzden) , a neviem co od toho ocakavat ani ako dlho uzivat kym sa dostavy nejaky vysledok. Nasla som vseliake pozitivne recenzie o tom ako kočky z toho krasne schudli, tak som si povedala, ze ju vyskusam. Ale ratam aj s tym, ze recenzie boli hlavne od predajcov. A neviem ci chudnutie bolo sucastou nejakej diety, lebo kočky pisali, ze len tou kavou. Ďakujem moc za odpovede 🙂 Prosim len tych, co maju skusenosti, az tu nie su zbytocne rypave komentare.

anka05
Odpoveď bola odstránená
lenuska9999
20. júl 2021

@anka05 správne chudnutie je o strave a pohybe, nie o káve :D to , že niekto popri tom pil túto kávu nie je zásluha kávy, že schudol :D môj názor.

ewe11
20. júl 2021

@27rita27 pracujem s tým aj vlastné skúsenosti mám....

anka05
21. júl 2021

@lenuska9999 Áno súhlasím s vami že je to aj o tom ale ak má niekto pomalé spaľovanie alebo sa človeku nedarí schudnúť tak ten metabolizmus treba niečím naštartovať. A na to sú tieto produkty veľmi dobré. 🙂

nikitka444
31. júl 2021

@27rita27 ahoj,treba dodržiavať pitný režim,ten je najhlavnejši.vyradit bublínkove nápoje a jedlá čo nafukuju.
Tá káva je super.ja pijem džús a čokoládu.a poznám veľa ľudí čo tým chudne.ano,veľa recenzií je od predajcov,ale aj oni to majú vyskúšané.

nikitka444
31. júl 2021

@sisa_s tá káva je stiahnutá a všetky produkty od Valentusu podliehajú eú norme.ak niečo postneš,skús najprv zistiť,že o akú kávu sa jedna

nikitka444
31. júl 2021

@ndrag ja zhodou okolností sa tomu venujem.
Mám xy zákazniciek a ani 1 jediná tento problém nemá😉

doli1320
1. sep 2021

:D:D:D:D ako ste ma pobavili zasa sa k vyrobkom vyjadruju tí ktorý o tom vedia s prepačením hovno, ako môže niekto pribrať zo spalovača?????? to sa neda jedine ze by porušila vsetko comu sa mala vyhnut, to neni o tom ze dam si kavu a budem chudnut :D:D:D a navyse z vasej klasicke neschudnete, v tej z valentusu je zalena kava a ta je zdravsia ako ta vasa, a navyse maju plno benefitov poznam neskutocne vela ludi ktory schudli a chudnu!!! takze hejty si schovajte aj vase kaloricke tabulky drzte hladovky a odpalte si nadobro organizmus, NIKDY ZA NAS NIC NESCHUDNE ALE MOZE NAM PARADNE DOPOMOCT, nezabudajte!!!

ivanka12311
1. sep 2021

Neverím týmto predraženym kávam🤦to isté máš aj v obyčajnej zelenej káve zo škoricou...napriklad len ju netreba sladiť zalievať mliekom

nikitka444
1. sep 2021

@ivanka12311 kto nevyskúša, neuverí 🤷🏼‍♀️

doli1320
3. sep 2021

@ivanka12311 nie je to to iste ani len zloženie nieje rovnaké.

ivanka12311
3. sep 2021

@doli1320 ja viem ale jasné že tá zelená nie je škodns zdraviu a tá od Valentusa jeden namiešany bordel.. čítala som o tej ich úžasnej kávičke nie práve najlichtivejši ohlas https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hu...

nikitka444
3. sep 2021

@ivanka12311 Len táto káva sa na Slovensku nepredáva 😉
Skôr ako začneš postovat bludy,si prečítaj!
Neviem,že či potrebuješ schudnúť a nedarí sa Ti,ale pozn.xy ľudí čo s kávou schudli ☺️
Káva a smotana čo sa predáva na Slovensku je schválená komplet v eu a nenachádzaju sa v nej žiadne látky.
Cize tak

sisa_s
3. sep 2021

@nikitka444 boze, tieto blbosti...hej, od kavy a smotany a dzusu a cokolady sa chudne...maximalne penazenka

doli1320
3. sep 2021

@sisa_s áno určite bludy preto sú tisícky spokojných zákazníkov

ivanka12311
3. sep 2021

@nikitka444 áno schudne maximálne peňaženka 😃 a nie neobsahuje tá super kávička nič len amfetamín... Keď sa ozývaš ako trafená hus tak najskôr použi prosím google https://www.institutmodernivyzivy.cz/kava-na-hu... 😁 stavím sa že si predajca 🤣 natlačiť kaleráby do hlavy aké je to suuuuper zázračné...tak ešte raz schudnúť z kávy nezmysel!!! stačí upraviť stravu a hýbať sa

doli1320
3. sep 2021

@ivanka12311 úplne vidno že vieš doslova o tom hovno, o tej kave, čo sa predáva, čo to bolo za kauzu, samozrejme že to neni len o tom že si dáš kavu a schudnes, radšej už pomlč😅😅😅A áno takýchto som mala veľa ľudí čo nadavali aaaa neuveríš konečne prestali do toho rýpať kúpili si produkt a krásne chudnú!!! Takze chod heizovat inam, ohŕňaš sa tu starou kauzou a tá káva sa normál e h USA naďalej predáva u nás bola zakazana jedna latka v nej, nikomu neublížila paneboze, len vy Slováci radi nafukujete veci, úplne až neviem kam

nikitka444
3. sep 2021

@ivanka12311 neviem kto z nás 2 je trafená hus😘
Táto káva sa u nás nepredáva.skus googlit poriadne 😉

ivanka12311
4. sep 2021

@nikitka444 ja o tom viem že sa nepredáva točiš len o predaji ak vieš sú aj slovenský predajcovia distribútori🤦😁ja o voze ty o koze 😃😃 písala som o tej super káve niečo úplne iné 😘

ivanka12311
4. sep 2021

@doli1320 moja stačí upraviť stravu a hýbať sa😌 celý problém..a nie úžasná káva

doli1320
4. sep 2021

@ivanka12311 káva je užasná má pokec benefitov navyše spaľuje tuky a mnoho iného tak prečo to nevyužiť ? Kopec všelijakých fitnesiek a športovcov pije kade čo, tak prečo nie toto ? Navyše toto funguje!

ivanka12311
4. sep 2021

@doli1320 reklamný ťah...koľko je produktov ktore kvázi vraj fungujú na chudnutie...keby zaručene fungovala myslím že by toľko ľudí netrpelo po svete nadváhou..80% je zdrava strava 20% pohyb... keď sa hybes zdravo sa stravuješ váha ti pôjde automaticky dole aj bez tej propagovanej kávy

doli1320
5. sep 2021

@ivanka12311 toto je spalovac dopomáha k chudnutiu keď to niekomu nejde alebo mu to ide pomaly! Veľa ľudí sa všeličím dopuje, neviem prečo do toho tak rýpeš keď ľudia chcú nech to pijú, sú to prírodné zdravé produkty, niekto ešte stále nie je o nich presvedčení, ale s týmto tvojim prístupom to daleko nedosiahneš, ľudia sú rôzny len toľko k tomu

bambinomio99
5. sep 2021

@27rita27 prečo podľa kalorickych by si mala jesť malo ? Máš ich dobre nastavené ? Bežný prijem u zien čo majú aspoň aký taky výdaj je 1500 kcal čo nie je málo teda

bambinomio99
5. sep 2021

@doli1320 spalovace funguju ak máš výdaj podporuju rychlejsiu termoregulaciu dodavaju vacsi vykon a mierne potlacia chuť na sladke ale zazraky nerobia

bambinomio99
5. sep 2021

@doli1320 ona môže fungovať ale nie úplne sama ...aj proteínové kávy funguje lepšie ako normálne... lenže niečo k tomu treba

fucko32
19. sep 2021

@27rita27 ahoj pri pití kavy sa dodržuje iba pitný režim 2,5 litra cistej nelerlivej vody denne

zvedielko
4. okt 2021

@anka05 chcem len podotknúť, že predaj a pozitivne ohlasy funguju na tej báze, ze mate na soc.sieti kopu priateľov. Tato organizacia zamestná napr. 100 mamičiek. Vašou úlohou je 99 mamkám napísať super recenzie a komenty pod jej príspevok. Rovnako Vám tých 99 maminiek napíše mega pecky pod Váš príspevok. Ide len a len o marketing. Vaši priatelia buď budú oči očiť a objednávať, alebo si Vás bloknú zo skedovaných, aby Vas neurazili ale už na to nemajú nervy. Keď budem denne jesť kindervajcia po šírke a dodržiavat pitný režim, počítať si kalórie a cvičiť, tiež schudnem. Len proste už je všetko toto len o predajoch. Úplne to chápem. Každá mamka by korunu 3x otočila, aby dačo zarobila, ušetrila, priniesla do rodinneho rozpočtu. Niektore žienky o tom sni netušia že predávaju produkt, aký predávaju. Každého vec s čím robí, kto si čo kupuje. Ale takáto je pravda o super ohlasoch. Ak Vám "to" píše a chudnete z toho, gratulujem. Pekné výdledky Vám prajem.

27rita27
autor
5. okt 2021

@zvedielko Super dotaz o tom marketingu. Vsimla som si to tiez, lebo vsetky komenty boli podozrivo podobne. Tak som si popreklikavala na kazdu osobu v komente a kazda bola predajkyna.

anka05
21. okt 2021

@zvedielko Nepopieram veľa predajkýň to tak robí že si navzájom komentujú príspevky a podobne. Môj štýl to však nieje keďže mne sa to nepáči rovnako ako Vám. Chcem Vám len povedať a poprosiť Vás aby ste nehádzali všetkých do jedného vreca. Rešpektujem Váš názor ale z časti s ním nesúhlasím. Prajem pekný deň 🙂