icon

Valentus - káva na chudnutie

27rita27
27. jún 2021

Ahojte kočky, ak mate nejake skusenosti s produktamy na chudnutie od Valentus, tak sem s nimi prosim 🙏 Zaujimala by ma aj kava Prevail Europa Joe, pretoze som si ju objednala (pride az o tyzden) , a neviem co od toho ocakavat ani ako dlho uzivat kym sa dostavy nejaky vysledok. Nasla som vseliake pozitivne recenzie o tom ako kočky z toho krasne schudli, tak som si povedala, ze ju vyskusam. Ale ratam aj s tym, ze recenzie boli hlavne od predajcov. A neviem ci chudnutie bolo sucastou nejakej diety, lebo kočky pisali, ze len tou kavou. Ďakujem moc za odpovede 🙂 Prosim len tych, co maju skusenosti, az tu nie su zbytocne rypave komentare.

Strana
z3
nikitka444
21. okt 2021

@zvedielko ahoj,môžem sa opýtať?ty tiež robíš ,keď vieš ako organizácia funguje?

dianka318
Autor odpoveď zmazal
zvedielko
21. okt 2021

@nikitka444 chvalabohu nie. Ale info mam od predavajucej, ako to funguje. Vsade su pokvačkane ponuky práce, 1-2hodinky denne.🤣🤣🤣 co ine robia, vypisuju ódy pod príspevky rovnako predajkyň. Mne je to šum a fuk, ja proti pyramidam nebudem bojovať, mam ja ine starosti ako placebo kávičky. Mier do Vás😘

malycka
28. okt 2021

@nikitka444 dobrý deň cena kávy je aka

deniska1996
3. nov 2021

Skúsila som uz viac prípravkov.. herbalife aj toto…schudla som iba ak som si dávala pozor čo jem a musela som aj cvičiť čiže v konečnom dôsledku stačí cvičiť a zdravo jesť a neprídete o 72e za mesačnú kúru… vraj keď pridáte ich smotanu do kávy čiže dalších 72 eur tak schudnete rýchlejšie !!! 😀… no iste keby to fungovalo každý by to bral a boli by sme všetci chudí… po herbalife som mala viac energie aspoň ale prevail mi skôr škodil.. nervozita tlak atd… ( moja osobná skúsenosť ) nik má nepresvedčí o opaku…. Prosím vás… neberte tieto blbosti ☹

sesy9
27. nov 2021

@27rita27 ahoj, ja pracujem s Valentus a môžem ti povedať, že nebudeš ľutovať, sama to mám odskúšané, predsa by som neponúkala niečo, čo sama nevyskúšam, takže ak máš o niečo záujem kľudne mi napíš, ja ti všetko vysvetlím a poradím a pošlem aj reálne foto.
Môj instagram : sesy_9
Teším sa 🙂

bejkar
6. jan 2022

@zazvorka87 veď keď obmedzi sladké a papa menšie porcie schudne automaticky 🙂

misickajakubko
30. jan 2022

@sesy9 ahoj, mozes mi o tom napisat viac? A taktiez by som rsdz videla foto

sandricka2011
22. feb 2022

Valentus je zakazany vo viacerych krajinach, pre obsah nebezpecnych latok v kave. Staci si vyhladat cez google.

sandricka2011
22. feb 2022

A to, co vyhodis za tie kavy, radsej zaplat certifikovanemu vyziv.poradcovi a určitě ti viac pomoze,ako takato blbost, ktora ti moze dokonca este aj poskodit zdravie.

fatima99
23. feb 2022

sledujem Ladislava Kiralyho na insta a teda som sa dobre pobavila na tom jak sa vyjadroval k tejto kave a tiez obhajkyna tejto kavy, akoze ozaj sranda. Takymto veciam osobne neverim, najma nie ked ide o nejaku instantnu kavu.

katka0009
Odpoveď bola odstránená
zufe
1. apr 2022

@27rita27 ahoj ano mam velmi dobre skusenosti

maria7533
Odpoveď bola odstránená
maminadeti35
2. sep 2022

V tých odkazoch je úuuuuuplne iná káva.....Asi toľko k tomu .

natalienka183
Odpoveď bola odstránená
majka879742
2. jan 2023

@27rita27 ahoj ja som mala z tej značky ten tropical džús a úprimne škoda vyhodených peňazí... Nie len že som neschudla ( moja strava bola upravena) ale strašne ma bolela hlava a bolo mi zle 🤷

weronika1805
6. máj 2023

@27rita27 ahoj ja mam skúsenosť beriem káva a nočný spaľovac a z a2 týždne som šla dolu 4 kg ak chceš napíš spravu

rosamundahjkoolk
10. mar 2024

Blbosť ako voda v koši. Za mesiac som schudla presne 0 (slovom nula) gramov. Obmedzovala som stravu, pohyb každý deň, podľa odporúčaní napriek tomu že reklamovali BEZ DIÉTY A CVIČENIA. A ešte ani nechutila sko káva, hnus. Nenechajte sa odrbať.

vladuskaa2211
24. júl 2024

@27rita27 Dobry den nasla som az dnes co ste si objednala tuto kavu a chcem ju aj ja skusit preto prosim schudli ste z nej?? Dakujem

vladuskaa2211
24. júl 2024

@weronika1805 prosim viete mi dat viac info???

vladuskaa2211
24. júl 2024

@sesy9 mam zaujem prosim

megan777
Odpoveď bola odstránená
dominika2261994
3. mar 2025

Ahoj Ja tiež som začala používať od nich produkty asi cca týždeň to beriem
Teda caffe a kvapky skny-U
Ja mám stravu upravenú na kalórie a aj cvičenie zapojené pravidelne
Samozrejme že zázraky sa asi z tohoto nebudú diát každý rozumný človek na ti príde sám než to zváži kúpiť nieje to lacné
A recenzie sú všade kadejaké popísané takže ťažko
Určite správnou stravou a cvičením človek schodné mám to na sebe vyskúšané aj po pôrode sa dá schudnúť keď človek všetko dodržuje ako ma
Teda po týždni tohto bránia určite váha nejde dole koly produktom pocítila som jedine to na cm nie na kg z oblasti brucha išlo troska
Po týždni fakt človek už to chce zdať lebo ani výsledok a ani som nemala že by som bola z toho taká je nemám chuť jesť
Ale teda po týždni som dnes pocítila ráno na lacno káva a kvapky som si dala teda teraz cítim plnosť
Teda môžem vám tu napísať cca po mesiaci či sú nejaké výsledky 😆😆😆😆😆. Baby treba to asi cca brat podľa mňa dlhšie ako mesiac riadne to stojí
Skorej si myslím že to je možno len mali nakopávac ranný lebo mám stojí fakt dobrú náladu 😆😆 možno nie každý to ma káva je chutná fakt nieje to brečka a ešte keď sa stopke váha čo mne sa stopla trvá to nieje to hneď keď niekto chce schudnúť ak cca 25-30 kg trvá aj vyššie roka a po celý život už udržiavať sa musíš .
Takže budem tu písať po cca 1/2 mesiaci ako 🙂

dominika2261994
24. mar 2025

Ahojte tak sa ozývam po mesiaci síce váha o 1 kilo išla dole a jedine troska to teda začalo potláčať chute nemala chuť nejako veľa jesť
Človek ktorý fakt ma na vyhadzovanie peňazí môže skúsiť s nejakým dlhodobim užívaní môže niečo uvidí
Ale teda tie ceny čo majú nastavené hrozne
Skorej poviem že na krátkodobé účely to určite nezaberá

Strana
z3