Výčitky a nechuť po jedení

10. jún 2025

je to normálne ? Jem raz za 2-3 dni už keď fakt mi je zle a keď sa najem mám hrozne výčitky a nechuť zo seba a svojej postavy

viestta
10. jún 2025

Myslim si, ze najvyssi cas vyhladat psychiatra. Mas poruchu prijmu potravy a to treba riesit

tanyan
10. jún 2025

Nie je to normálne! Významné odmietanie potravy je dôvod na hospitalizáciu pri PPP. Môžeš ísť priamo alebo požiadať o výmenný lístok obvodného lekára sama alebo môžeš požiadať rodiča, aby išiel s tebou.
Ak je to krátkodobé, tak by mohla na začiatok stačiť ambulantná liečba.

kavasmliekom
10. jún 2025

Nie je normálne ze ješ len každý tretí deň a nie je normálne ze máš z jedenia aj výčitky. Treba riešiť rýchlo, kým si to ešte uvedomuješ. 🍀

ha_ha
10. jún 2025

Či je normálne, že máš výčitky? Skôr by som sa pýtala, či je normálne, jesť raz za 2-3 dni. Ale to sa nikto pýtať nemusí, to normálne nie je!

autor
10. jún 2025

@viestta
@tanyan
@kavasmliekom
Vlastne si to aj uvedomujem že to normálne nieje ale asi som to potrebovala potvrdiť od niekoho .. Problém je že chcem strašne schudnúť no viem že normálne sa chudne inak , ja nevládzem ani cvičiť

lucia13022023
10. jún 2025

Nechudne sa cvičením. A je jasné že nevlezes keď nič nejes. Chod k psychologicke.

autor
10. jún 2025

@lucia13022023 pôjdem budem to riešiť , chcem sa dostať to stavu chudnutia ale normálneho tak ako chudnú zdravý ľudia , inak za 11 dní mi ukazuje na váhe o 3kg menej no ja sa vidím stále taká istá , mám problém aj z obliekaním bojím sa nejakých názorov na moju postavu , najradšej by som sem dala fotku postavy aby ste vy baby povedali reálny názor a či som fakt tučná alebo to mám len v hlave ale hanbím sa takto verejne

selena_luna
10. jún 2025

Teraz je uplne jedno ci si na kost chuda, alebo tucna, ak nebudes jest, zomries. Takze nemusis sa fotit ani nam posielat fotky, pretoze nas nazor na teba nie je dolezity - dolezite teraz je len jedno a to aby si urobila nieco pre seba a okamzite vyhladala pomoc. Zavolaj sem: Bezplatná linka pomoci 0800 221 080. PO až PI: 10:00 – 18:00

januska12323
10. jún 2025

Problém nie je v tele ale v tvojej hlave a tú treba liečiť. Neboj sa vyhľadať pomoc, budeme ti držať palce.

lucia13022023
10. jún 2025

Si chorá. Potrebuješ pomoc. Dá sa z toho dostať. Držím palce.

cimage
10. jún 2025

Videla si niekoho kto zdravo schudol nejedenim? Tvoje telo si praveze ulozi vsetko co moze z tvojej stravy, lebo vie, ze mu zas par dni nic nedas. Je v strese, takto chudnut nebude. Najskor si daj do poriadku hlavu a potom s pomocou odbornika si nastav stravu a pohyb. Nie sama a nie takto.

taktotedanie
10. jún 2025

Vyhladaj psychiatra a cim skor
Ak nemas este 18 rokov povedz to rodicom alebo skolskemu psychologovi

kavasmliekom
10. jún 2025

Nemusíš cvičiť stačí, že začneš jesť. 😉 Naozaj. Nemyslím žrať, ale jesť, zdravo, pestro, pravidelne.

jaskolka
10. jún 2025

Okamžite treba vyhľadať pomoc,to,čo robíš,je nebezpečné. Jesť raz za 2-3 dni? Ja som myslela že zle čítam 🙈🙈

janci27
10. jún 2025

Tiez som si musela prispevok precitat este raz a poriadne, ci zle citam 🙉🙈

danielad9
10. jún 2025

Podobným štýlom som spadla do PPP. No vyliečiť sa je už pre mňa snáď nemožné ale zatiaľ to nevzdávam. Radím ti cúvnuť skôr ako bude neskoro

nelka93
10. jún 2025

Toto už je praca pre dobrého psychiatra. Takto neschudnes, lebo keď začneš opäť normálne jest tak priberies všetko naspäť a aj navyše. Ak to ovšem prezijes. Začni jest pravidelne a váha pôjde dole, a hlavne si to uprac v hlave

libusak
11. jún 2025

Chod na urgent. Povedz jedla som naposledy pred 2 dnami a mam vycitky, ze sa musim najest. Aspon infuziu, nech ti daju 🤔