je to normálne ? Jem raz za 2-3 dni už keď fakt mi je zle a keď sa najem mám hrozne výčitky a nechuť zo seba a svojej postavy
Nie je to normálne! Významné odmietanie potravy je dôvod na hospitalizáciu pri PPP. Môžeš ísť priamo alebo požiadať o výmenný lístok obvodného lekára sama alebo môžeš požiadať rodiča, aby išiel s tebou.
Ak je to krátkodobé, tak by mohla na začiatok stačiť ambulantná liečba.
Nie je normálne ze ješ len každý tretí deň a nie je normálne ze máš z jedenia aj výčitky. Treba riešiť rýchlo, kým si to ešte uvedomuješ. 🍀
Či je normálne, že máš výčitky? Skôr by som sa pýtala, či je normálne, jesť raz za 2-3 dni. Ale to sa nikto pýtať nemusí, to normálne nie je!
@viestta
@tanyan
@kavasmliekom
Vlastne si to aj uvedomujem že to normálne nieje ale asi som to potrebovala potvrdiť od niekoho .. Problém je že chcem strašne schudnúť no viem že normálne sa chudne inak , ja nevládzem ani cvičiť
Nechudne sa cvičením. A je jasné že nevlezes keď nič nejes. Chod k psychologicke.
@lucia13022023 pôjdem budem to riešiť , chcem sa dostať to stavu chudnutia ale normálneho tak ako chudnú zdravý ľudia , inak za 11 dní mi ukazuje na váhe o 3kg menej no ja sa vidím stále taká istá , mám problém aj z obliekaním bojím sa nejakých názorov na moju postavu , najradšej by som sem dala fotku postavy aby ste vy baby povedali reálny názor a či som fakt tučná alebo to mám len v hlave ale hanbím sa takto verejne
Teraz je uplne jedno ci si na kost chuda, alebo tucna, ak nebudes jest, zomries. Takze nemusis sa fotit ani nam posielat fotky, pretoze nas nazor na teba nie je dolezity - dolezite teraz je len jedno a to aby si urobila nieco pre seba a okamzite vyhladala pomoc. Zavolaj sem: Bezplatná linka pomoci 0800 221 080. PO až PI: 10:00 – 18:00
Problém nie je v tele ale v tvojej hlave a tú treba liečiť. Neboj sa vyhľadať pomoc, budeme ti držať palce.
Si chorá. Potrebuješ pomoc. Dá sa z toho dostať. Držím palce.
Videla si niekoho kto zdravo schudol nejedenim? Tvoje telo si praveze ulozi vsetko co moze z tvojej stravy, lebo vie, ze mu zas par dni nic nedas. Je v strese, takto chudnut nebude. Najskor si daj do poriadku hlavu a potom s pomocou odbornika si nastav stravu a pohyb. Nie sama a nie takto.
Vyhladaj psychiatra a cim skor
Ak nemas este 18 rokov povedz to rodicom alebo skolskemu psychologovi
Nemusíš cvičiť stačí, že začneš jesť. 😉 Naozaj. Nemyslím žrať, ale jesť, zdravo, pestro, pravidelne.
Okamžite treba vyhľadať pomoc,to,čo robíš,je nebezpečné. Jesť raz za 2-3 dni? Ja som myslela že zle čítam 🙈🙈
Tiez som si musela prispevok precitat este raz a poriadne, ci zle citam 🙉🙈
Podobným štýlom som spadla do PPP. No vyliečiť sa je už pre mňa snáď nemožné ale zatiaľ to nevzdávam. Radím ti cúvnuť skôr ako bude neskoro
Toto už je praca pre dobrého psychiatra. Takto neschudnes, lebo keď začneš opäť normálne jest tak priberies všetko naspäť a aj navyše. Ak to ovšem prezijes. Začni jest pravidelne a váha pôjde dole, a hlavne si to uprac v hlave
Chod na urgent. Povedz jedla som naposledy pred 2 dnami a mam vycitky, ze sa musim najest. Aspon infuziu, nech ti daju 🤔
Myslim si, ze najvyssi cas vyhladat psychiatra. Mas poruchu prijmu potravy a to treba riesit