Vyskúšali ste produkty FiguActiv alebo Aloe Vera Drinking Gel od LR?
Necakam ziadne zazraky, upravila som stravovanie, cvicim, ale male nakopnutie by nebolo na skodu. Laka ma najma broskynovy aloe vera gel na celkovy detox organizmu. Viem, ze to nie je lacna zalezitost, preto zistujem, ci mate niektora osobnu skusenost. A neviete nahodou aktualnu cenu? Na nete je len info, ze teraz je prave broskynovy gel v akcii, ale konkretna cena tam nie je... Mohla by som sa spytat rovno predajcov, ale ked oni su potom taaaaki otravni... :P
@acer11 Dakujem za inteligentnu poznamku. Nahodou mam o aloe nastudovane viac nez dost - a nielen reklamy znaciek, ktore ponukaju vyzivove doplnky. Sama si ju pestujem doma a liecive ucinky sa jej nedaju odopriet. Mna skor zaujimaju skusenosti s tymto konkretnym vyrobkom. Pekny den a vela pozitivneho myslenia prajem 🙂
@mawka Nie vzdy je cena a znacka zarukou kvality, ale casto to tak byva... Kupis radsej plienky Pampers alebo Tesco Value? Cizmy z cinskeho obchodu alebo znackove? Ak poznas nejaky aloe vera vyrobok z DM-ka, budem rada, ak mi odporucis, ved prave preto sa pytam na skusenosti.
@monique89 no, radsej kupim tescove plienky, lebo tie drahe pampersky uzasne sposobovali mojim detom alergiu. a presne o tomto pisem. nenecham sa namotat na sladke reci vselijakych firiem a distributorov, ktori ponukaje drahe pod nazvom kvalitne, ked to tak nemusi vobec byt.
ludom staci zit zdravo, pozitivne a nemusia sa nalievat ziadnymi aloami ani do seba pchat doplnky vyzivy. asi tolko 🙂
prepac, ale ty si ten typ, ktory bud pre niekoho robi v tomto smere alebo si MLM pozitivna, alebo milujes doplnky vyzivy a uz si dobre zblbnuta.
to, co si vypestujes doma sa neda zrovnat s nicim, co ti vyrobia priemyselne.
@monique89 Ahojky, nenechaj sa vytočiť tu prítomnými dámami ktoré všade boli, všetko videli a všetko skúsili. Nemám slov 😒
Ja som už jednu bandasku aloe vera gelu od nich vypila a teraz pijem ďalšiu, mala som medzi tým odstup. Ja som to brala tiež ako očistu organizmu, bola som aj poučená a je aj pravda že mi vyskočili moje skryté choroby - žaľúdok. Teraz pijem druhú a medzi tým som pila čaj od nich - ten vrelo doporučujem. A mimochodom, doma sa mi objavila aj bandaska aloe vera z lekárne, vypila som ju ale nedá sa to porovnať s LR.
Ja používam od LR aj detské vitamíny pre krpcov - sú super, krém na opaľovane, krém na tvár proti mrazu a teraz užívam popri gélu aj fields od greens (zelené polia) a tie dodávajú super energiu. Gél mám aj som mala ten základný, bez príchute. Cenu ti neviem povedať. Ak máš ešte otázky na mňa, v pohode sa pýtaj.
@ivetlo Ahoj, dakujem, konecne odpoved na moju otazku 🙂 Ktory caj si pila? LR som si vybrala kvoli vysokemu percentu aloe, nech to nie je len taky dzusik s obrazkom rastlinky 🙂 Obavam sa prave prvotnej reakcie na gel, co to so mnou spravi... Mam aj aknoznu pokozku, tak hadam by mi to pomohlo. Nevies, ako by som sa dopatrala k cene? Mam znameho predajcu, ale jemu sa ozvem, az ked budem rozhodnuta... A malo to u teba nejaky vplyv aj na vahu?
@monique89 Čaj mám Aloe Blossom herbal tea. Už tretiu krabicu, nepijem ho stále, mám medzi tým odstup, ale moja dcérka ho pila kvôli očiste - má atopický ekzém a krásne sa jej z toho vyčistila pokožka a teraz keď máme horšie obdobie tak jej ho varím. Z jedného sáčku varím 2l čaju.
Reakcia na gél - veľmi individuálne. Mne sa pohoršilo, potom bolo už dobre. Zistili mi aj vred a aloe vera je na to vyslovene ako stvorené. Na tú pokožku by ti to malo pomôcť. Mne sa aj vlasy a nechty zlepšila kvalita. Teraz mám pred sebou aktuálny katalóg na rok 2015 a tam stojí ten broskyňový 1l 33,91e. Ak máš známeho, možno ti to posunie aj lacnejše. Doporučujem, sa spýtať na lepšiu cenu. 🙂 A s tým chudnutím, hm. Jedna kočka mi písala že ona schudla 12kg za pol roka, skoro každý deň šľapala 40min na rotopede a pila aj džús LR. Nezaručujem, viem že to tam píšu, ale neviem.
Ja tiež bojujem s váhou a neviem či mi to pomáha, ale ja to nemám na to.
@monique89 ja odporucam cisty Aloe Vera gel...ovocne prichute sa tam pridavaju preto, lebo stava (gel) nie je takej kvality a aby sa zakryla jej chut, tak sa "prilepsuje" roznymi prichutami...
@monique89 mne pomohlo aloe na vycistenie criev od hlb a muz schudol 30 kg
Ja som s pripravkami aloe vera spokojna kupujem ale od Forever
prosim vas hodte mi sem stranku kde si mozem aloe objednat aby mi pomohlo s creva a poprípade nejake to kilo schudnut dakujem
aloe od LR sme mali, je dost kvalitne, neurobis chybu ak sa rozhodnes pre tuto znacku, ja len ze viaceri mi ho odporucali a maju aj pozitivne skusenosti aj ked ja nemozem povedat ze by som badala akykolvek ucinok no ale skus, neposkodi.
@tina27111 napisala som ti IP
U nas doma ficia produkty od Foreveru a nedam na ne dopustit,s tymi z lekarne sa to neda ani porovnat
@tina27111 ak by ste mali zaujem,tak viem kupit od f.Forever za vyhodnejsiu cenu.Pozrite stranku www.foreverliving.sk
dakujem za vase nazory, asi skusim kuru na take dva mesiace a porozmyslam medzi LR a Forever... 🙂
@monique89 a chces schudnut ci chces len detox? Ak ti mozem odporucit....som registrovana aj v LR ale mame posilku a mala by som pre teba aj lepsie riesenie ako napr FiguActiv...a možno nebudes potrebovat ani aloe 🙂 O tomto cviceni bolo pisane aj v casopisoch Mamina a Zdravie...ak by si mala zaujem vyjde ta to aj lacnejsie a si pod vedenim naozaj profi trenera ktory ma za sebou 19 rocne skusenosti
@monique89 ked mas nastudovane, tak urcite aj nazory ludi ktorym skor poskodilo ako pomohlo ;)
Divim sa, ze tymto hlupostiam niekto veri a dokaze si kupit flasu aloe za cely majland (a to teda som registrovana aj v LR a produkty poznam). Jedna neodskriepitelna vec je efekt aloe napr. na pokozku, popaleniny.. ale zazracne detoxy a podobne hluposti... tomu uz neverim... v mojej rodine kto zacal s pitim aloe velmi rychlo skor-ci neskor skoncil.. FiguActiv je rovnaky produkt ako vsetky ostatne, koktaily a nahrady stravy... cloveku nepomozu ak nezije fit a well 🙂 Ku kvalite LR, ta aloe vera je naozaj velmi kvalitna a dobra, chutovo su dobre vsetky varianty (vsetky som mala aj ja osobne), ta broskyna je taka osviezujuca. Mali sme aj ine znacky (mamina Forever, ten som osobne neskusila, ale este su dalsie... musim vygooglit meno toho co sme nosili z HU), ale to boli vacsinou fakt len sladke vody, alebo zvlasnte napoje... o zlozeni by som pochybovala...
A divim sa ze sa daju ludia predajcami tak velmi ovplyvnit... ale o tom tieto pyramidky su ;)
keby to boli pyramídky, tak nie sú na trhu 37rokov? čo povieš....najprv si treba naštudovať firmy, produkty,a aj marketing navrhnutý na nobelovú cenu v 158 krajinách sveta...ešte stále si myslíš, že to ľudia neprekukli-kvalitu myslím a aj cenu ,čo z toho že vypijem 10 fliaš za 5 eur/z nemenovanej drogérie/ a výsledok? jedna za 25 eur mi postačí-myslím efekt...ušetrila som 25 eur...
aloe vera efekt sa nedostaví za 10dní je potrebné piť ju 9 mesiacov-za 9mesiacov sa vymenia všetky bunky v našom tele-toto nie je jedna baba povedala,toto je moja vlastná skúsenosť a trpezlivosť..
A pozor nemyľme si prírodu s agresívnou chémiou a kopcom vedľ.účinkov.tá sa má užívať iba akútne.
aloe vera je bez vedľajších účinkov,kto by nechcel vedľ.účinok 10kíl dole, ked si rieši kĺbovú výživu.
@mikibe no najskor si ty nastuduj co je to pyramida... je to pyramida (cize multilevel obchod), kedze predajcovia tam tak funguju, mam z toho obchodu skolenia, takze viem o com hovorim... aj avon a orifmale, herbalife a neviem co vsetko funguje na tom istom marketingovom a predajnom systeme s obmenami po celoooom svete a uspesne a neznamena to ze maju vsetko super... jeden zaraba na druhom a nasledne flasa stoji cely majland. Kto uz z beznych ludi vie ze manazery LR dostavaju mercedesy, uspesnejsi predajcovia ine auta... a kto uz len vie ze im to zaplatime my na flasiach aloe vera? 🙂 JE to pyramida, ktora funguje xy rokov... no a? Kvalitu aloe vera som nijakym sposobom nespochybnila, prave naopak... len by som necakala zazracne ucinky ale pozrela sa na to aj kriticky. A ked ma dobre aloe, nemusi mat dobre vsetko ;) A priroda vo flasi meexistuje, aloe a ine vyrobky maju tiez v sebe chemiu... savo v tom nie je, ale tiez ide o proces vyroby, kde sa chemia pouziva ;) Aj z LR gelov malo dost ludi vedlajsie ucinky... a nie pekne a aj napriek dlhodobemu uzivaniu nepominuli, prave sa zhorsili (lebo to odporucali.. len pokracujte to je docasne.. lebo telo sa cisti...)....
vôbec som nehovorila o LR....
ALOE VERA ktoré má licenciu Halal a KL je bez akejkoľvek chémie vieš dala som si urobiť potrebný bio rozbor v laboratóriu
pyramída je to ak všetky včeličky dole pracujú skladajú/ a tí na dalších poschodiach si užívajú peniaze nimi zarobené a nerobia nič a ten na vrchole už totálne nič -lenže pochybujem aby taký systém fungoval-jedine ak sociálna poisťovňa...
tu to našťastie takto nefunguje, preto je spoločnosť 37rokov na trhu a každým rokom aj cez celosvetovú krízu ma percentuálny nárast ...čistá dužina z polia do fľaše nemá nežiadúce účinky.no aloe ktoré si firmy skupujú,dovážajú,konzervujú...tam sa prejavia nežiadúce účinky
ale aloe spôsobí detox a s detoxom sú spojené -potenie,vyráška,častá stolica,aj herpes-záleži od toho ako je človek zanesený a toto nie sú nežiadúce alergické účinky, toto je prejav detoxu a toho,že aloe začalo v tele upratovať bordel,tomu by sa mal každý tešiť 🙂
@monique89 čo sa tak opýtať neotravného LR predajcu? 🙂 Tento mesiac je cena za 1 liter 25,90 €, za sériu 6 ks je cena 139,90 €.
Objednávam a posielam poštou, poštovné neúčtujem.
A na margo kvalitných produktov z lekárne si pozrite toto video http://pustnalalia.webnode.sk/news/test-aloe-vera/

mňa len udivuje,koľko ľudí ešte verí takýmto hovadinám...