Vysoká škola chudnutia
Sledujem Adrianu Polakovu ako sa krasne mení a chudne. Občas pridá recept, a jej pravidelný pohyb je 15.000 krokov - krokovanie. Chudne za pomoci - Denisa Sihlovcova Chudni navždy bez diét. Vie niekto v čom spočíva chudnutie? Majú fasting, zo začiatku len bielkoviny? Ako napr.Whole30? Je okolo toho veľké ticho, prídu mi už ako sekta. Ale výsledky sú super. Viete niektora o tom niečo?

Blbost, never takymto kravinam. 30kg za 3 mesiace je nemožné a neudrzatelne. Adriana evidentne robí reklamu. A v skutocnosti buď berie zázračný chudnuci liek, alebo poctivo počíta a zapisuje kalorie.
Pritiahnute za vlasy, reklama, za 3 mes 30kg - to cloveka dorazi totalne , toboz ak je to zena s naozaj vyssou vahou
Dala som dole 25kg za 6mes, ale isla som prerusovany post, kaloricke tabulky prisne, denne cvicenie doma
Ja som schudla 20 kg asi za 2 a pól mesiaca a ver že zdravo to teda naozaj nebolo čiže asi toľko k takému chudnutie. Neverila by som tomu
🤷♀️ prihlás sa tu
@biba_18 mna to zaujima ale je to dosť peňazí ja nehľadám jedalnicek od nej, ken aká vysoká škola chudnutie? … veď keď si hodiš už len AI koľko chceš schudnúť za aký čas, tak ti vyhodí jedalnicek + pohyb ok možno tam je psychická podpora
Blbost, never takymto kravinam. 30kg za 3 mesiace je nemožné a neudrzatelne. Adriana evidentne robí reklamu. A v skutocnosti buď berie zázračný chudnuci liek, alebo poctivo počíta a zapisuje kalorie.
@barka1 bud má riadne sebazapretie, lebo pri jej varení a pečení to chce mať. Ale schudla super. Hm no ktovie, ona asi jej reklamu robiť nemusí, možno ju to posuva a drží i stravu, verejne to ukazuje a to je taká jej psychická podpora.
Ja som schudla 20 kg asi za 2 a pól mesiaca a ver že zdravo to teda naozaj nebolo čiže asi toľko k takému chudnutie. Neverila by som tomu
@anonym_6444a1 pánečku riadne, ale dokazala by si variť pre penzion, piecť a nejesť? Ale tak to asi len ja mám slabú vôľu. Každopádne tie injekcie teraz fičia vo veľkom.
@anonym_6444a1 pánečku riadne, ale dokazala by si variť pre penzion, piecť a nejesť? Ale tak to asi len ja mám slabú vôľu. Každopádne tie injekcie teraz fičia vo veľkom.
@anonym_autor preco nejest? Jest treba ale neprejedat sa
Schudla som 30kg za 8mesiacov vďaka kalorickym tabulkam, podľa mňa som išla pekne vyvážene a pravidelne dole s váhou, ale gastroenterológ nebol spokojný s takýmto úbytkom váhy, nepáčilo sa mu to, že to išlo rýchlo, takže neviem čo by povedal na tri mesiace. Ale tomuto by som ja neverila, veď to je desať kíl každý mesiac, veľmi rýchle a podľa mňa neudržateľné.
@anonym_autor Jediny zaruceny recept na chudnutie pre kazdeho je nastavit si nizsi kaloricky prijem, ako vydaj. Jest menej, a spravne. A to je zadarmo. Mozes urobit aj milion krokov za den, ale ked neprisposobis jedalnicek, nebudes chudnut. Naopak, so spravne nastavenym kalorickym deficitom schudnes, aj keby si sa ani nepohla (kazdopadne pohyb ma kopec inych benefitov, takze ho urcite odporucam). Ziadne krokovacie programy ani kurzy robenia zazrakov, z ktorych schudne akurat tvoja penazenka. Tieto obkluky ludia hladaju, ked nemaju volu zmenit svoje stravovacie navyky.
@anonym_autor Jediny zaruceny recept na chudnutie pre kazdeho je nastavit si nizsi kaloricky prijem, ako vydaj. Jest menej, a spravne. A to je zadarmo. Mozes urobit aj milion krokov za den, ale ked neprisposobis jedalnicek, nebudes chudnut. Naopak, so spravne nastavenym kalorickym deficitom schudnes, aj keby si sa ani nepohla (kazdopadne pohyb ma kopec inych benefitov, takze ho urcite odporucam). Ziadne krokovacie programy ani kurzy robenia zazrakov, z ktorych schudne akurat tvoja penazenka. Tieto obkluky ludia hladaju, ked nemaju volu zmenit svoje stravovacie navyky.
@zorienka28 zhrnula si to dokonale, ale keby tvoj príspevok aj pravidelne dávali pod nadpis každej témy chudnutí, aj tak budú ľudia hľadať skratky a vytrepú kopu peňazí za nezmysly. A v pravidelných intervaloch, najmä po Vianociach sa tu objavujú tie isté nicky, ktoré si nedajú povedať a neschudnú asi nikdy
Schudla som 30kg za 8mesiacov vďaka kalorickym tabulkam, podľa mňa som išla pekne vyvážene a pravidelne dole s váhou, ale gastroenterológ nebol spokojný s takýmto úbytkom váhy, nepáčilo sa mu to, že to išlo rýchlo, takže neviem čo by povedal na tri mesiace. Ale tomuto by som ja neverila, veď to je desať kíl každý mesiac, veľmi rýchle a podľa mňa neudržateľné.
@tersanas 10 kg za mesiac je číry nezmysel aj keď netvrdím, že je to nemožné, ak ide niekto z váhy 150kg, ale väčšinou je to neudržateľné a koža sa nestíha prispôsobiť, takže človek v konečnom dôsledku vyzerá po schudnutí horšie, ako pred ním
@anonym_autor prsím ťa vykašli sa na reklamné nezmysly, ktoré ti len vytiahnu peniaze z vrecka. Ako som písala vyššie, 30kg za tri mesiace je nezmysel, aj keby si mala 160kg. Len bielkoviny? A vieš, čo to urobí s obličkami? A vieš, čo sa stane, keď sa po schudnutí začneš stravovať normálne? Že sa budeš stravovať zdravo? A prečo s tým nemôžeš začať teraz? Kalorické tabuľky, žiadny extrémne nízky príjem, kľudne okolo 1600-1800 kal´prií, podľa výšky, váhy a veku a chudnúť tempom okolo 2kg mesačne. O rok máš dolu vyše 20kg bez hladovania a peniaze ti ostanú na nový šatník
Fakt veris ze za 3tyzdne schudla 10kg?
A ze jej to vydrzi?
@zorienka28 zhrnula si to dokonale, ale keby tvoj príspevok aj pravidelne dávali pod nadpis každej témy chudnutí, aj tak budú ľudia hľadať skratky a vytrepú kopu peňazí za nezmysly. A v pravidelných intervaloch, najmä po Vianociach sa tu objavujú tie isté nicky, ktoré si nedajú povedať a neschudnú asi nikdy
@anonym_1b078a Zbytocne. Uz som to pisala do niekolkych tem, a vzdy sa do mna baby pustili ze nie, to je o genetike a cviceni na bicykli. Pripadne este, ze sa pribera z nejedenia, a teda treba pre chudnutie jest viac.
Mrkla som IG Adriany aj toho chudnutia - je to viacmenej keto stravovanie. Cize oblicky placu a ked zaradi pecivo bude mat hodne tych kil spat. Ale telo jej podajuke.
Sibe ti ze sekta?Ja Denisu poznam s inych aktivit roky na ktore som k nej chodila,pole dance a ine a je to jeden uzasny clovek.Sa pozri ako Denisa vyzera ta ma zivotny styl tak zmaknuty ako malokto.Nielen po tej fyzickej ale aj mentalnej stranke.Ano je extravagantna ale ona sa tak citi dobre.Ma brutalny mindset a pristup k zivotu.Tak prosim ta tu nepis o nej take kraviny.
Ak si tlsta zacni chudnut a neobtieraj si usta o niekoho o kom nic nevies.
Alebo inak-zaloz si diskusiu ci sa najde niekto kto pozna tuto zenu a ma s nou akekolvek zle skusenosti.A cakaj.To bude zmysluplnejsie ako tu fabulovat a vymyslat si ci si niekto MYSLI A NEMYSLI ci je to realne.Bullshit.Google,pytaj sa a potom si rob zaveri.Jej rukami co sa chudnutia preslo uz mnozstvo zien.Nasla sposob ktory funguje a ked zistila ze funguje spenazila to.Denisa je skvela biznizmenka ale to je aj ten jej mindset.
Mrkla som IG Adriany aj toho chudnutia - je to viacmenej keto stravovanie. Cize oblicky placu a ked zaradi pecivo bude mat hodne tych kil spat. Ale telo jej podajuke.
@natalka13 áno môže byt i keto podľa príloh tam je to nejak určené do 50g alebo 70g aby bola v ketoze. Každopádne je to rýchle chudnutie
@anonym_autor prsím ťa vykašli sa na reklamné nezmysly, ktoré ti len vytiahnu peniaze z vrecka. Ako som písala vyššie, 30kg za tri mesiace je nezmysel, aj keby si mala 160kg. Len bielkoviny? A vieš, čo to urobí s obličkami? A vieš, čo sa stane, keď sa po schudnutí začneš stravovať normálne? Že sa budeš stravovať zdravo? A prečo s tým nemôžeš začať teraz? Kalorické tabuľky, žiadny extrémne nízky príjem, kľudne okolo 1600-1800 kal´prií, podľa výšky, váhy a veku a chudnúť tempom okolo 2kg mesačne. O rok máš dolu vyše 20kg bez hladovania a peniaze ti ostanú na nový šatník
@anonym_1b078a ja som tak schudla ako píšeš 18 kg za rok. Potom som prestala hádzať do tabuliek.
@anonym_1b078a ja som tak schudla ako píšeš 18 kg za rok. Potom som prestala hádzať do tabuliek.
@anonym_autor a? Veď za ten rok si to už musela mať v oku, stačilo sem tam prevážiť, kde je problém?
Alebo inak-zaloz si diskusiu ci sa najde niekto kto pozna tuto zenu a ma s nou akekolvek zle skusenosti.A cakaj.To bude zmysluplnejsie ako tu fabulovat a vymyslat si ci si niekto MYSLI A NEMYSLI ci je to realne.Bullshit.Google,pytaj sa a potom si rob zaveri.Jej rukami co sa chudnutia preslo uz mnozstvo zien.Nasla sposob ktory funguje a ked zistila ze funguje spenazila to.Denisa je skvela biznizmenka ale to je aj ten jej mindset.
@maminkadeticiek možno našla spôsob, ktorý funguje ale určite to nie je zdravé a dlhodobo udržateľné..
@maminkadeticiek možno našla spôsob, ktorý funguje ale určite to nie je zdravé a dlhodobo udržateľné..
@anonym_1feb2e No ja ti to neviem potvrdit,lebo toto som s nou neabsolvovala.Ale tusim,ze vie o tom viac ako ty,ktora mas len nejaky laicky nazor.Denisa je brutalny dric a sportovec.Ja poviem len tolko,ze ak ma niekedy dostihne takyto problem ja sa na to s nou urcite dam.Aj ta Polakova skusila x diet ako sama hovori,navyse je v prechode,hormony a schudla.Viem ze Denisa nie je zastancom diet,jej klientky jedia vsetko,v niecom to urcite bude.A uplne chapem ze toto svoje know how spenazila,ma s nimi brutal vysledky.A ani viem pochopit ze tie baby su stastne,ked im pomohla zbavit sa tolkych kil.
@maminkadeticiek aky je to sposob?
@anonym_1feb2e No ja ti to neviem potvrdit,lebo toto som s nou neabsolvovala.Ale tusim,ze vie o tom viac ako ty,ktora mas len nejaky laicky nazor.Denisa je brutalny dric a sportovec.Ja poviem len tolko,ze ak ma niekedy dostihne takyto problem ja sa na to s nou urcite dam.Aj ta Polakova skusila x diet ako sama hovori,navyse je v prechode,hormony a schudla.Viem ze Denisa nie je zastancom diet,jej klientky jedia vsetko,v niecom to urcite bude.A uplne chapem ze toto svoje know how spenazila,ma s nimi brutal vysledky.A ani viem pochopit ze tie baby su stastne,ked im pomohla zbavit sa tolkych kil.
@maminkadeticiek skôr myslím to, že za takú krátku dobu schudli tak veľa kíl. Je to nezdravé, pretože telo stráca najmä vodu a svaly, nie tuk. Spomaľuje to potom metabolizmus a vedie k jojo efektu. A potom sú tam ďalšie veci, čo extrémny úbytok váhy narúša.. To nie je zdravé a ani prirodzene. To, že klientky jedia všetko, ešte neznamená, že jedia dosť. Nie je podstatné, čo všetko človek je, ale koľko a ako vyvážené. Ak váha padá extrémne rýchlo, vždy to znamená, že telo trpí nedostatkom energie, aj keď to navonok vyzerá ako „zdravé nehladovanie“.
Aj čo som videla ten jedalnicek A. P., ten minimum tukov..pečeň a žlčník trpia, ovplyvňuje to hormóny, vstrebávanie vitamínov, mozgové funkcie, regeneráciu buniek a pokožky atď atď.. Tuky sú pre telo nevyhnutné. Ten obed čo postla je veľmi nevyvážený a i keď vyzerá ako „fit“, v skutočnosti je silne redukčný a z dlhodobého hľadiska neudržateľný. Príliš veľa bielkovín zaťažuje obličky a pečeň. Čiže aj keď tvrdí, že nejde o diétu, v skutočnosti to dieta je, len je maskovana vysokým obsahom bielkovín a minimom tukov. Čo síce spôsobí rýchly úbytok hmotnosti, ale je tam to Ale, čo som už vyššie písala..
Čo sa týka Denis nepoznám ju, no verím Ti. Verím, že je brutálny dric a športovec. Neutočim ani nechcem útočiť na jej osobu. Len konštatujem to rýchle chudnutie jej klientiek.
Sú niekde príspevky ako sú na tom jej klientky po pár rokoch? Nesledujem to, čiže neviem ani ako dlho toto jej know how trvá, ale zaujímalo by ma ako to majú po rokoch, či sa dostavil jojo efekt, či si držia váhu na akú schudli a ako sa vlastne teraz stravujú.
@maminkadeticiek jasné, osoba, ktorá nemá žiadne vzdelanie z tejto oblasti, našla spôsob. To áno, ako vytiahnuť peniaze od ľudí. Takých tu už bolo!!! A ešte bude!!!

@tersanas Samozrejme by to bolo možné jedine keby nejedla nič Max.par kúskov niečo malé, aby prežila.
Mala som náročné obdobie, že som nevedeka nič dať do úst, len toľko aby ma nebolelo brucho od hladu .A schudla som za krátky čas -17kg ,ale ako sa situácia upokojila vrátila sa mi chuť do jedla a pribrala som to časom späť.
@maminkadeticiek jasné, osoba, ktorá nemá žiadne vzdelanie z tejto oblasti, našla spôsob. To áno, ako vytiahnuť peniaze od ľudí. Takých tu už bolo!!! A ešte bude!!!
@anonym_1b078a sposob je uplne jednoduchy - kaloricky deficit, nic ine ani nefunguje.
@anonym_autor no vidis prestala si sa vyvazene stravovat a je to spat.
ja co som pozrela u nej - vsetko pizza bez muky, konjak cestoviny konjak ryza, kolac bez muky.....zaradis to nazad a neudrzis vahu logicky.

🤷♀️ prihlás sa tu