icon

Vysoká váha pri pôrode

16. dec 2021

Ahojte, potrebujem radu, možno povzbudenie...mali ste niektorá z vás viac ako 130kg keď ste išli rodiť? Je to dosť aj intímna otázka tak kľudne správa...ďakujem

luckajanko
16. dec 2021

Ak chcete napíšte mi správu

vanda323
16. dec 2021

Srdiečko a čo chces vlastne vedieť? Veď píšeš ako anonym my nevieme kto si.
Tak máš vysoku váhu a čo stým už teraz spravíš? Odrod bábätko, a môžeš chudnúť. Po pôrode sa dobre chudne, aspoň mne. Som taká vyčerpaná že do jedla ani chuť nemám 😄

mamamasama
16. dec 2021

@vanda323 inak ja detto... nikdy pred tehotenstvom som nemala taku super postavu ako pri dietati... najlepsi fitness trener 😂
a k autorke... drzim prsty, tak nech sa porod vydari a potom hlavne zacat chudnut... babatko vyzaduje akcnu mamu...

vanda323
16. dec 2021

@mamamasama Však, ja už budem mať 4 dieťa.
Od začiatku tehu som pribrala vďaka zlcniku 4 kg 😄😄😄 A to mám pocit že jem jedno cez druhé a.polievku aj dva krát so naberám

autor
16. dec 2021

@vanda323 ja viem,ale len som chcela vedieť ako ste znášali pôrod, či boli nejaké komplikácie a podobne...A viem o tom čo mám robiť po pôrode. Ďakujem

vanda323
16. dec 2021

Ale ja som ťa nechcela uraziť
Len čo už teraz s tým narobis vieš. Ja tiež niesom žiadna spagetka neboj sa

hederamonstera
16. dec 2021

Ja pojdem s takou vahou rodit a vobec nemam strach. Vsetky zdravotne ukazovatele mam super, ani chrbat ma neboli, nemam opuchy, ani kyselinu. Proste nic ma netrapi a som v 33.tt. Porod riesim s dulou a raz som sa jej pytala, ci uz bola pri porode takychto vacsich zien (ked som mala depku po zdrbani od mojej gyn za vahu) a povedala, ze bola velakrat a boli to krasne a pohodove porody.
Velmi dolezite je aj psychika pri porode.

lienka.7
16. dec 2021

Mas plánovanú sekciu? So mnou bola jedna na izbe, mala urcire tak 110 kg. Mala problémy s hojenim kvoli sadielku na bruchu..

amelie2017
16. dec 2021

Sice nie 130, ale prvu dceru som rodila ako 100 kilova, viac menej. Po 95 som sa radsej uz nevazila. Porod prirodzeny, vsetko uplne super, aj ked ma tiez strasili, ze budem mat problemy, lebo som vela pribrala.

daniel_jasurek
Odpoveď bola odstránená
marianna_peskova
17. dec 2021

Až takú vysokú váhu nemám, ale mienim po pôrode schudnúť aj tridsať kíl. Takže tiež nie som spokojná so svojou váhou.

ja123456789
17. dec 2021

Ja som mala pri 1 vahu 101 kg a mala som zdravotne komplikacie, preeklampsia, mala musela na svet sekciou, ale boli tam aj omnoho chudsie ktore to mali tiez, pri druhom som mala cukrovku z vahou 85 a naplanovanu sekciu ale stihol to prirodzenou cestou a teraz mam cukrovku tiez a naplanovany zakrok na 5.1. Tak dufam ze mala to stihne prirodzene dovtedy, lebo zotavovanie po sekcii a po prirodzenom potode je neporovnatelne... Prva vec je ze po sekcii ti bábätko ani hned nedaju a aspoň pre mna to boli muky byt bez malej, nechcelo sa mi mlieko rozbehnut takze sme boli od narodenia na UM alecten druhy porod bol uzadny, sice to bolelo ale len chvilku a ked sme po troch dnoch prisli domov z nemocnice tak sme hned isli aj na prechadzku co sa po sekkcii nedalo asi mesiac som nedokazala normalne fungovat

terimon
18. dec 2021

Ja ked som išla rodiť tak som mala 109 kg,bola sekcia lebo mala sa neotocila,ale cele tehotenstvo bolo bezproblémové (zacinala som na 85kg) Drzim palce 🍀

may32
18. dec 2021

Ahoj ja som mala este viac a rodila som prirodzene bez najmenších problémov

tncka
18. dec 2021

No teraz s tym uz nic nespravis ked si ako slon,prepac😅🙈uz len odrodit a chudnut...ja som mala malo cez 100kg ale zas ja nie som stihla anisom nikdy nebola, takze mne to ani neprislo divne🤣🤣No proste som pribrala,bodka😅

ivanka12311
18. dec 2021

Mala som 107 v deň pôrodu druhého syna viem čo to je.. rodila som prirodzene bolo to ťažké udychat.. teraz sa netráp váhou užívaj si to obdobie 🌺

kinderka32
19. dec 2021

Ahoj. Ja som mala 135kil nech som robila co som mohla, vaha isla stale hore a nedala sa zastavit. Porod bol ukazkovy, rychly a uplne v pohode, akurat po som mala problemy, vela som krvacala. Kľudne napíš

stanulienkat
19. dec 2021

No teraz uz nic neurobis. Nad tym si mala skor rozmyslat. Teraz si uz len uzivaj a nech sa dobre zadari. Nech ste zdravi. Chudnut mozes po porode. Aj ked 70 kil sa bude tazko chudnut...

marusht
20. dec 2021

Ahoj,ja som rodila 3 deti a mala som pri pôrode okolo 100vky,žiaľ,po pôrode som schudla na 85 ale zasa pribrala na nejakú 90tku,ale chcem povedať,netráp sa tým,viem ,že mne sa ľahko vraví,ale je to prekrásne obdobie v živote ženy a keď lekár má hlúpe komentáre je to strašne...
Ono ja viem,je toľko úžasných žien ktoré schudli a udržali si to a je to úžasné,ja žiaľ medzi tie šťastné nepatrím,nevravím,ze to nie je moja chyba,proste nedokážem to,nedokážem tomu venovať všetok ten čas a úsilie....
Myslím,že Boh nás neotvoril rovnaké,mame rôzne vlasy,zuby,postavu....
Tým nevravím,že sa človek nemá snazit žiť zdravo,hýbať sa,jest zdravo,to určite áno,ale častokrát to nie je len o jedle,ale o psychike,o zavedení problémov,o kadejakých vnútorných zraneniach.....
Každopádne držím ti palce,aby si mala krásny porod❤
Pôrod je krásny a fakt keď budeš ôk,budeš vedieť,čo chceš,bude bolieť minimálne a bude krasny❤
Držím palce aby sa ti podarilo nájsť prečo si sa dostala na takú hmotnosť a nájsť riesienie❤mne sa to žiaľ zatiaľ nepodarilo ale niektorým kamoškami áno a zrazu dokázali jest zdravšie aj bez toho stresu a kila šli pomaly dolu🙂
Pôrod bude krasny❤
Riziká môžu byť aj chudych žien,a krásny Pôrod môže byť aj chuda,aj silna,sme zdravé ženy,my to zvladneme🤰