icon

Výživová poradkyňa cez internet

mimuska125
3. jan 2021

Ahojte vie mi niekto poradiť nejakú vyzivovú poradkyňu, ktorá pracuje cez internet. Alebo pripadne niekoho z blízkosti spišskej novej vsi. Ďakujem

petruldo
•
3. jan 2021

Ja osobne si myslím, že výživová poradkyňa sú vyhodené prachy, ak teda nemáš zdravotný problém. Ak potrebuješ schudnúť, tak sú aplikácie čo ti pomôžu s rátaním kalórií, a áno ak ozaj chceš, nevyhneš sa tomu. Mne trvalo veľmi dlho kým som pochopila a začala tie prijaté kalórie rátať a výsledok sa dostavil veľmi rýchlo. Napríklad také kalorické tabuľky, stiahneš do mobilu, nastavíš ich a ešte potrebuješ kuchynskú váhu a ideš. Nejedz pod bazálny metabolizmus a výsledky sa dostavia.

petruldo
•
3. jan 2021

@mimuska125 pre inšpiráciu

mimuska125
autor
•
3. jan 2021

@petruldo to vazne klobúk dole.. Uzasna zmena 🥰

mimuska125
autor
•
3. jan 2021

@petruldo a aku aplikáciu si používala ktorá je taka najlepšia... Ďakujem

petruldo
•
4. jan 2021

@mimuska125 ja mám aplikáciu spárovanú s garmin hodinkami, je to MyFitnessPal, ale je iba v AJ, a dosť mi trvalo, kým som sa intuitívne ju naučila používať, nakoľko AJ nieje moja silná stránka. ale ako som ju pochopila a naučila sa ju používať, tak už to bolo jednoduché. Skús si stiahnuť kalorické tabuľky, tie sú po slovensky, len tie neovládam. postup ako ich nastaviť /čo sa týka aktivít a tak/ + skvelé rady o cyklovaní sacharidov sú v jednej súkromnej FB skupine, chlapík je aj tu packofit https://www.facebook.com/groups/470458363894407

mimuska125
autor
•
6. jan 2021

@petruldo ďakujem krásne...jasne pozriem na ten Facebook... Dakujem za informácie...