icon

Výživový poradca a vysoké ceny

elvenprincess
29. okt 2019

Zdravím, dámy a páni (ak sa tu nejakí nájdu a budú sa chcieť zapojiť), obraciam sa na vás s prosbou.
Nedávno som navštívila výživového poradcu a hoci rozprával k veci a všetko dávalo zmysel, veľmi ma zarazila cena ponúkaných služieb. Už som ako - tak odhodlaná do toho ísť, no musím si na to našetriť. Aj ten najlacnejší program je pre mňa dosť finančne náročný, nakoľko som samoživiteľka bez alimentov.
Z tohto dôvodu by ma zaujímalo, či neexistuje nejaký výživový poradca, či dietológ, ktorý je v podstate lekár a jeho, či jej služby, by boli hradené cez poisťovňu, respektíve by som neplatila plnú sumu, iba časť.
Budem veľmi rada, ak mi poradíte, či takáto možnosť existuje, a ak áno, kam a na koho sa mám obrátiť.
Ďakujem za všetky informácie a odpovede.

Strana
z2
davidbear
Odpoveď bola odstránená
aatinak
6. nov 2022

@elvenprincess
Našla si niekoho lacnejšieho, prosím? Koľko ten poradca vlastne pýtal? Vyriešila si napokon svoj zdravotný problém?

nataliaaa123
16. nov 2022

Dobry den, sice je to starší príspevok ale mám vyštudovanú strednú zdravotnícku školu v odbore asistent výživy a taktiež absolvovanú prax v nemocničnom zariadení. Ak by mal niekto záujem, rada poradím a pomôžem aj pri zdravotných problémoch. Pekný deň 🙂

Strana
z2