Výživový poradca a vysoké ceny
Zdravím, dámy a páni (ak sa tu nejakí nájdu a budú sa chcieť zapojiť), obraciam sa na vás s prosbou.
Nedávno som navštívila výživového poradcu a hoci rozprával k veci a všetko dávalo zmysel, veľmi ma zarazila cena ponúkaných služieb. Už som ako - tak odhodlaná do toho ísť, no musím si na to našetriť. Aj ten najlacnejší program je pre mňa dosť finančne náročný, nakoľko som samoživiteľka bez alimentov.
Z tohto dôvodu by ma zaujímalo, či neexistuje nejaký výživový poradca, či dietológ, ktorý je v podstate lekár a jeho, či jej služby, by boli hradené cez poisťovňu, respektíve by som neplatila plnú sumu, iba časť.
Budem veľmi rada, ak mi poradíte, či takáto možnosť existuje, a ak áno, kam a na koho sa mám obrátiť.
Ďakujem za všetky informácie a odpovede.
@elvenprincess
Našla si niekoho lacnejšieho, prosím? Koľko ten poradca vlastne pýtal? Vyriešila si napokon svoj zdravotný problém?
Dobry den, sice je to starší príspevok ale mám vyštudovanú strednú zdravotnícku školu v odbore asistent výživy a taktiež absolvovanú prax v nemocničnom zariadení. Ak by mal niekto záujem, rada poradím a pomôžem aj pri zdravotných problémoch. Pekný deň 🙂