XL-S Medical viazanie kalórií z tukov
Ahojte, keďže som na fóre nenašla "chudnúcu" tému, ktorá by sa týkala konkrétne týchto tabliet (alebo ich "sestier"), rada by som spoznala vaše skúsenosti, ak ste ich mali možnosť užívať. Ako dlho ste ich užívali, či ste zároveň menili-nemenili životosprávu, či naozaj nemajú žiadne vedľajšie účinky, ako to uvádza reklama aj pribalový leták, nakoľko ste boli-neboli spokojné a vôbec všetko, čo len o týchto tabletách viete, budem rada za všetky postrehy, ktoré tu uvediete 😉
@andreaka11 tak si na 80tke stale? ja amm tiez tolko a nervy z toho vrr..asi budem musiet nejak radikalne pohnut zo stravou,lebo cvicim cca 4x do tyzdna z cohio je raz zumba,ale zacala som brat l-karnitin pred cvicklom tak prvy mesiac mozno bude taky.. 😒 asik len vahu schovat xixix ale aj nervy mam na seba lebo ja si enviem sladke odopriet 😝 😖 a to najma ked mame tazke noci by som aj slona zozrala 😠
@lucka127 nie, schudla som 6-7 kil. ale to vdaka uprave stravy a iny druh cvicenia. predtym som cvicila 5x tyzdenne. teraz uz len 3x, ale lepsie. (predtym som cvicila na strojoch sama, teraz cvicim v skupinach - bodypump, spinning a xco - to je na kondicku a zamerane na brucho). ja sa zase neviem zbavit hranoliek . keby nie tych, tak by som uz davno mala 60 kg a pekne ploche brusko... nastastie je leto este daleko. 😅
@andreaka11 napis mi prosim tvoj dvojdnovy jedalnicek🙂)nech sa inspirujem 😉
ja cvicim dvd co amm oskusane na jar leto pojdem na begh korcule fitko mame az v meste takze ja sa tam popri troch detocha praci nedostanem:( tak mozem len dvd schiferku,pilates a 1x zumba ak stiham a muz sa osdtrhne s prace🙂
ranajky mam 2 suchare s orieskovym maslom (moja srdcovka) + pomarancovy dzus. na obed mam cerealie K special s cervenym ovocim s mliekom, alebo chlieb so sunkou (ale to len 1x za tyzden) alebo zase suchar s orieskovym maslom. a na veceru mavame kura, rybu, spagety, cestoviny... a vacsinou zemiaky - opekane (zase srdcovka), varene alebo ryzu. pijem viac vody. aj vecer k telke si donesiem flasku s vodou namiesto coly.
No kočky sice vas nenavstevujem pravidelne ale len Vám sem napisem moju skusenos. Ja uzivam mesiac xl-s medical na odburavanie tukov z jedla a aj fialový na odburavanie sacharidov z jedla. Necvičím, nedietujem,dokonca aj cokoladku si obcas vnoci doprajem, je pravda ze sa neprecpávam ani netrpim obzerstvom ,ale tak dobre jedlo mam rada. zakazdym si dam pred tym ale tri tabletky. a cudujte sa svete ono to funguje! dobre,je to asi tak ze za mesiac som schudla len 1,5kg, ale nemusela som ani prstom pohnut,ani dietovat,jedla som ako vzdy .... Neni to ohromujuce chudnutie ale aby ste vedeli ze mozno s dietnym planom a cvicenim vam to zaberie ovela viac... ja len tolko.... 🙂 Pred mesiacom som mala 65,5 a teraz 64kg....
Ahojte kocky, prosim neblaznite, o tychto tabletkach som si citala kopec zahranicnych for a pozitivne recenzie boli tak falosne pozitivne, az z toho boleli oci :D A ak aj niekto schudol, tak to len preto, ze pri tom jedol vela zeleniny a zacali sa hybat. A to by schudli aj bez tabletiek. Ziadne tabletky Vam nepomozu, ak jete pravidelne veterniky, puncaky, chipsy a necvicite. Dolezite je najst mieru v jedle, obcas si dopriat nejaku maskrtu (ved zivot nemusi byt len rehola 🙂) a najst si nejaky sport, ktory vam nepripada ani ako pohyb. A budete mat krasne postavicky ako lusk. Viac sa o XL-S Medical dozviete v tomto clanku: http://chudnutie24-7.blogspot.com/2014/02/xl-s-...
co keby ste skusili produkty ine: napr. http://www.okg-family.cz/front.public/detail/7 🙂
zatial velmi pozitivne ohlasy od zienok v cechach .. idem do toho.. deti som poliecila vdaka tymto produktom.. ziadne ATB pokial sa da
mam pocit,ze na slovensko taketo veci chodia neskoro a my sa blaznime stale za "tabletami"
METABOLIZMUS - TRÁVENIE - PEČEŇ - ŽLČNÍK - NERVY
Emulips môže pomôcť ZNIŽOVANIU VÁHY tým ľuďom, ktorí trpia PORUCHOU METABOLIZMU tukov. Títo ľudia majú problém s chudnutím, aj keď dodržiavajú diétu. Pravidelné užívanie Emulipsu pomôže upraviť metabolizmus tukov v tele. Dôležitá je pravidelnosť v užívaní a dostatočný, správny pitný režim.
Ak trpíte PODVÁHOU, telo si upraví metabolizmus a svoju hmotnosť k "zdravej hodnote". Ak je Vaša váha optimálna, s Emulipsom zaznamenáte predovšetkým upravenie vyprázdňovania (pravidelnú a bezproblémovú stolicu) a zmiznú pocity ťažkosti a nadúvania po jedle.
EMULIPS FUNGUJE NA PRINCÍPE EMULGÁCIE TUKOV
Emulgácia tukov je rovnaký proces, ako keď si mydlom odstraňujeme mastnotu z rúk. Mydlo v tomto prípade napomáha rozpusteniu mastnoty vo vode. Podobne sa správajú sodné soli žlčových kyselín v tele. Tuk prijatý v potrave prechádza ústami a žalúdkom prakticky nezmenený. Pre jeho strávenie je nutná žlč, pomocou ktorej dochádza k emulgácii tukov. Potom môže telo správne využiť nielen tuky, ale aj vitamíny a niektoré kyseliny rozpustné v tukoch.
Cieľové orgány: PEČEŇ – ŽLČNÍK
POMÁHA PRI SPRÁVNOM TRÁVENÍ:
Trávenie je vstupná brána do organizmu. Začínajú tam všetky metabolické a ďalšie procesy, čo má rozhodujúcí význam, pre to ostatné čo sa deje v ľudskom tele. Nie sme len tým čo jeme, ale sme hlavné tým, čo dokážeme správne absorbovať. Väčšina zdravotných problémov začína práve pri zlom trávení. Emulips forte významným spôsobom pomáha organizmu, aby mu správne trávilo. Uľahčuje trávenie a vstrebávanie látok z potravy. Pomáha uľavovať po ťažkých a tučných jedlách. Posilňuje dva najdôležitejšie tráviace orgány pečeň a žlčník. Pečeň má v organizme viac ako 600 funkcií a preto sa zaraďuje medzi najdôležitejší ľudský orgán. Dokáže zregenerovať svoje tkanivo vtedy, ak jej vytvoríme vhodné podmienky. Emulips forte pozitívne pôsobí na celú tráviacu sústavu až do čriev.
ahojte baby traz ich berem 3 den tak cakam co bude no mala som aj ine nic nezabralo 😖
@karolin2014 ahoj ja som brala Emulips a nic neslo dole. Jediné v com to bolo dobre,bolo to ze som pri tom pravidelne jedla. Ale inak nic. A to som aj cvicit chodila.
Ahojte ja mám po 4 porodoch problém s kg navyše a ešte aj nefunguje štítna žlaza a darí sa mi až terazchudnut užívam xl s medical blokovanie kalorii ten fialovy 🙂
@adusska asi je problem este kdesi inde, u mna to islo tiez pomalsie ale nakoniec sme zistili parazita , tak sme mali detox a pak to slo 🙂
@adriankama a ako rychlo idu kila dole,prosim ta?
@karolin2014 aky detox,prosim? 🙂
Áno za mesiac -4 kg beriem ich a ešte Jem aj morské riasy s obsahom jodu
@adusska okg ma este faktor base detox.. mne to tiez neslo a musela som sa najprv detoxikovat jak sa povie .. 🙂 a po dvoch mesiacoch padlo brusko a pridala som emulips forte
@karolin2014 a ako dlho trva to detoxikovanie? 🙂
@adriankama ahoj.idú stále kg dole?napises prosím čo berieš aké tabletky?ja si chcem kúpiť ale neviem ktoré A k tomu aj kojim tak neviem či môžem.Dakujem
Ahojte, tak ja mam negatívnu recenziu. Vobec mi tie tabletky nepomohli. Brala som tie na. Viazanie sacharidov.. Cvicim 3-4x tyzdenne na orbitreku (vzdy okolo hodiny), stravujem sa zdravo, bola som na preventivnej prehliadke a som zdrava, vysetrenie krvi dopadlo ukazkovo, stitna tiez v skvelom stave. Za mesiac uzivania xl s medicalu som schudla kilo. Takze absolutne neodporucam
Moja známa ich brala, tiež na odporučenie. Chudnutie u nej vôbec neprebehlo, skôr naopak, stále jej bolo zle až musela s nimi úplne prestať. Ale ako vravím jej kamaratke pomohli (pár kilov dala dole, ale aj začala žiť aktívnejšie). Ja by som asi neskúšala, ale možno napr. nájdeš tu nejaké dôležité informácie ktoré pomôžu k rozhodnutiu http://www.tabletky-na-chudnutie.sk/xls-medical...
juuuj, to bolo skoro 3 roky dozadu. ale schudla som cvicenim a upravou stravy (ziadna dieta, iba pijem viac vody, skoro ziadnu colu, ziadny cukor do caju, kavy). teraz vazim okolo 70 kg. najviac, co som schudla som mala 66 kg. drzim palce!!
@ali08 ahoj ja som mala tie fialové xls medical blokovanie pomáhajú ja som už dala dole dosť s nimi 10 kg a potom som skúsila z just nahrin výrobky a celkovo mám dole35 kg 😀 Moj email : adrianka.ma26@gmail.com
@adriankama a tie fialové na blokovanie to blokujú chuť do jedla? A ten náhrdelník je asi dosť drahy že?ja dom pri iných liekoch schudla krásne 30kg ale som po druhom porode a ostalo mi hl.veľké brucho vyzerám ako ešte tehotná. Pohybu mam dosť pri deťoch ale tie kila vôbec nejdu dole.
@andreaka11 poznám ten pocit 🙈🙈🙈🙈 rovnako 🙈🙈 a to som si hovorila,že ja nebudem mat nikdy 80kg a skončila som na 87🙈🙈🙈🙈... ale už na tom precujem
@monka338 drzim palce. ja stale cvicim. uz nie tak intenzivne, ako predtym, ale aspon sa udrziavam. a co ty? aj si si upravila stravu?
No ja som začal Pilates a chystám sa na zumbu a upravila som stravu ale za pomoci odborníkov a mam za 3 týždne-11kg 😃😃
Ahoj, tieto tablety pozostavajú z Litramine to je vláknina z opuncie je to kvet na kaktuse, ako je napriklad Psilium skorocel indický, čiže vláknina , umelé sladidlo a nejaké vitamínky aby zloženie vyzeralo lepšie, neodporúčam ľuďom, ktorí majú problémy so zápchou a zlým trávením, stále všade vravia že vláknina napomáha tráveniu ale v črevách môže spôsobiť toľko plynov až meteorizmus a bolesti s vyprázdnením, tak ako to vysvetľuje Bukovský , veľa vlákniny dráždi črevo, pozri si jeho blogy o zdravom čreve, čo spôsobuje v čreve smoothis zo štiav a rozmixovanej zeleniny a ovocia. Na chudnutie nefunguje nič iné ako pohyb, nejesť sladkosti, biele pečivo, mastné vyprážané jedlá a nefunguje ani to, že sa preješ a potom si dám tabletku na trávenie. Pohyb je zázračný lekár stačí len pol hodinová prechádzka, veď chodíš s deťmi na prechádzky každý deň. Všetky tabletky sú len biznis a zárobok farmaceutických koncernov, aj vitamíny , aj všetky tablety proti bolesti, ja som vybrala iboprufén ružové tabletky, 1 krabičku od bolesti zapálených dutín lebo som nechcela vymeškať prácu a môjmu organizmu trvalo 2 roky kým sa dostal do normálu tlak, arytmia srdca, výkyvy nálad, triašky, bolesti krížov. Takže doporučujem, pohyb na vzduchu aby bol tvoj organizmus kvalitne okysličený , dlhšie prechádzky, pred jedlom vypiť štvrťl litra vody, čaju, citrónovej šťavy, aj na raňajky, zaradiť šaláty zo surovej zeleniny, keď si dáš misu šalátu a rybu na pare alebo pečené mäsko, alebo len hustejšiu krémovú polievku s hriankou si najedená, netreba stále dačo zajedať jesť len tri krát denne, poprípade semiačka keď potrebuješ niečo žuvať, ale pekne prestrieť stôl, používať farebnú zeleninu aj oči jedia, na tanier si naložiť menšiu porciu dať si namiesto prílohy k mäsu šalát miešaný, aj sladké jedlá sa dajú robiť zdravo , sladiť medom alebo kokosovým cukrom určite nepoužívaj umele sladidlá prečítaj si čo spôsobujú- xylitol, dokonca keksíky pre diabetikov s fruktózou to je cukor ktorý hneď zvyšuje hladinu cukru v krvi a nie pomaly, občas isť si zaplávať, na plavošku môžeš zobrať aj deti, ísť do sauny, isť na limfodrenáž, toto sú rady pre tých, ktorým sa nechce behať, cvičiť vo fitku, tvrdo športovať ako to robia naše celebrity, ale na vyšportované svalnaté telo a štíhly driek sa veľmi dobre pozerá ako na tehličky na bruchu hercov ale nič nie je bez driny. Ja sa snažím jesť zdravo aj variť pre celu rodinu zdravo, u nás doma nechýba plná misa miešaného šalátu každý deň, na večeru to stačí pre celú rodinu a k tomu hrianky s pomazámkou z tuniaka, bryndzovu, cibuľkovu, drožďovu..., mäso len pečiem vo vlastnej šťave alebo varím, nevysmážam, masové gulky sa dajú urobiť aj v rúre, piť veľa obyčajnej bezbublinkovej vody, piť bylinkové čaje, šťavy citrón, grep, chodím plávať raz týždenne, cez víkend bicyklovať alebo prechádzku aspoň 2 hodinky. Mám 48 rokov a nikdy som nebola štíhla, snažím sa aby mi v tričku netrčalo brucho aby som bola stále usmiata, veď hodnota človeka nie v jeho váhe ale jeho duši. Ahoj.

@lucka127 nie, neschudla, ale ani nepribrala.