icon

Z akých jedál sa priberá najviac, hlavne na zadku?😃

patressm
12. jan 2021

Sok veľmi chudá potrebovala by som fakt pribrať lebo vyzerám nezdravo chudá... Prosím poraďte ďakujem.

lindusss2016
•
12. jan 2021

Zo ziadneho jedla nepriberies cielene na zadku. To, kde sa ti budu usadzat tuky, zavisi od tvojho typu postavy. Pribera sa z tvarohov, syrov, sladkosti, peciva. Skor z coho sa nepribera? 😁

oli18
•
12. jan 2021

Dufam, ze ten dodatok v nazve temy nemyslis vazne.

limetka69
•
12. jan 2021

Pribera sa z kombinacie tuky+sacharidy. Kde sa to ulozi je vec genetiky.

zazvorka87
•
Odpoveď bola odstránená
•
leuchtturm
•
12. jan 2021

@zazvorka87 prienik americkej kultury na Slovensko...v Amerike su az chorobne fixovani za zadky.

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
meluela
•
12. jan 2021

@zazvorka87 teraz je myslim ten novy ideal krasy .. ze extemne chudy pas a sice vysportovany, ale velky zadok

meluela
•
12. jan 2021

@patressm radsej zacni cvicit silove cvicenia, dostatok kvalitnych bielkovin, kvalitne tuky a budes mat krajsiu postavu nez ked len priberies jedenim sprostosti

zazvorka87
•
Odpoveď bola odstránená
•
meluela
•
12. jan 2021

@zazvorka87 vsak to .. je fajn cvicit a zdravo sa stravovat, ale zasa venovat tomu vacsinu casu a energie je trosku skoda

0silvia0
•
12. jan 2021

@zazvorka87
@leuchtturm to aj muzi sa z ceckov preorientovali na prdele, ci len zeny si pestuju riciska?

patressm
autor
•
12. jan 2021

Ďakujem všetkým

leuchtturm
•
12. jan 2021

@0silvia0 neviem, treba sa opytat chlapov. Mne sa tie velke prdele nepacia a ani nechapem, preco si ich niektore zeny nechavaju zvacsovat. Ale co by podaktore neurobili pre vacsi pocet followerov na socialnych sietach.

patressm
autor
•
12. jan 2021

@leuchtturm ja si myslím, že každa žena by mala mať rici cici

0silvia0
•
12. jan 2021

@patressm mala nemala, kazda nemozeme byt rovnaka... ked chces byt prdelata, tak cvic a jedz👍

leuchtturm
•
12. jan 2021

@patressm skor by mala mat rozum 😉

lucpro1
•
13. jan 2021

haha ked toto citam, keby som vedela, z ktorych jedal sa pribera na zadku, tak by som ich prestala jest 😀 toto ma teda rozosmialo 🙂 treba zacat cvicit, ale silovo a jest bielkoviny 🙂