Ako pribrať?
Mám 160cm výšku a vážim 38 kg mám 29 rokov a dve deti
Mám veľmi chudé nohy ruky v tvári som chudá a celkovo 😔😔Baby poraďte mi ako to zmením jem malo áno priznávam jem malo a častejšie . Zdravotné som NATO dobre bola som na všelijaké vyšetrenia všetko je ok . Môj lekár vraví že je to v genoch a že priberiem vekom lenže ja chcem pribrať teraz ľudia na mňa pozerajú ohovárajú na dedine veď viete ako to chodí a celkovo sa s toho už cítim zle. Oblečenie si kupujem už na dievcenskom /detskom . Prosím o vsetke rady ďakujem
Najdi nutricneho poradcu, ci proste takeho, co ti to vie vypocitat.....
Inak, ja nam teraz 49, predtym dlhe roky 45 a veru, mohla som robit cokolvek, nepribrala som..... Zdravotne problemy nejake mam, ale nesuvisia s travenim.
Veľa papať, silovo cvičiť. Ideálne na začiatok trénera a asi aj niekoho na zostavenie poriadneho jedálnička 😊Ja som pribrala 10kil touto cestou a nemenila by som nikdy 😊
Pribrala som az po 40tke. Predtym si niektori ludia mysleli ze som anorekticka 🤷♀️ a pritom som zjedla viac ako dvaja chlapi.
Tebe je prirodzene byt chuda, asi s tym nic nespravis. Pises ale ze malo jes, tak toto zmen a hned pojdes o 2kg hore uvidis.

Najprv začni normálne jesť, potom môžeš pridať svalové cvičenia.