icon

Za 12 týždňov štíhla. Poďte do toho aj vy

zabka1611
6. jan 2017

žiadne diéty!!!
Zmeníme jedálniček a to tak,že vynecháme pečivo,cukor, znížime príjem sacharidov a pridáme bielkoviny.
Začíname dnes,prípadne zajtra....
ŽIADNE VÝHOVORKY!!!!!!!
Tu nájdete podporu,rady ako dalej....
Navzájom sa budeme povzbudzovať,aby sme NEZLIHALI.....

Za 12 týždňov štíhla. Poďte do toho aj vy
Strana
z2
lucinka511
6. jan 2017

@zabka1611 ved uz to je dieta.ze nieco obmedzis.. v tvojom pripade.cukor.sacharidy.ovocie.

lucinka511
6. jan 2017

@zabka1611 a tie sachajridove vlnyvsa dali vydrzat??? o tomnuvazujem neskor ale ked citam co a tam je ma to odradza...aky si mala napr denny jesalnik? a kolko kg si schudla za kolko mesiaciv?

lindussa12
6. jan 2017

@lucinka511 to je nie je dieta ale zdrava strava🙂

lucinka511
6. jan 2017

@lindussa12 dovolim si odporovat ale v z deavej strave nemas obmedzenia.ze vylucim ovocie alebi cukor alebo sachshridy...btw ajbtiue sacdaridy telo potrebuje. a uz sa mi o tom nechce pisat☺kazdy nech si papa ako chce.

lindussa12
6. jan 2017

@lucinka511 pocuj sem,uz si videla nejaku fitnes trenerku,alebo sportovcov zrat?tu ide o to,aby si si ratala mnozstvo prijmu sachararidov,tukov,a bielkovin za den..treba si jedlo vazit co kolko a hlavne kedy.treba sa spravne naucit jest,a nie zrat..a hlavne pohyb..ved co pises ma logiku,ano telo potrebuje sacharady,tuky,bielkoviny,ale ide tiez o to v akom mnozstve mu to das..ak mu das viac ako potrebuje tak je jasne ze priberies.ale ak mu das kolko naozaj len potrebuje,tak si telo nezacne ukladat tuk.a prosim ta,uz ked ides urazat a drpkat do @zabka1611 sa troska mozes naucit pisat.to ti neuskodi🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

@lucinka511 presne ako napisala @lindussa12 to je zdrava strava...
Za posledne dva mesiace som precitala mnozstvo knih o chudnuti, ci uz lekarskych alebo vyskumnych..v kazdej jednej sa pisala ta ista vec...a potvrdi Vam ju aj kazdi fitness trener...Telo sa zaobide bez cukru. Cukor nieje pre metabolizmus a zivot vlastne vobec potrebny !

zabka1611
autor
6. jan 2017

@lucinka511 precitaj si nieco z odbornej literatury lebo cukor a sacharid je to ISTÉ! Sacharidy sa potom delia na telu potrebne a absolutne nepotrebne....

zabka1611
autor
6. jan 2017

Tu je moja mesačná zmena...strava a cvicenie....

katka253111
6. jan 2017

Idem aj na do toho 🙂 len by bolo super, keby sa potom do debaty nezapajali tie, co s tym nesuhlasia alebo potrebuju nieco riesit, lebo sa to tu len zahlti komentmi 🙂

A ako vravi @tinkamt mohli by sye skusenejsie aj nejake jedalnicky dat 🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

Kočky,pre tie ktoré milujete sladké.....Ja som si kúpila proteínový puding, zarába sa bud s mliekom alebo vodou,je sladký má aj kúsky čučoriedok. Robím ho aj ako zmrzlinu. Po určitom čase si telo zvykne na fungovanie bez cukru,len tomu dajte čas....len vás prosím žiadne Fit tyčinky,či musli......😉 Čítajte obsah sacharidov a cukrov....uvidíte,že Vás ta chuť na sladké rýchlo prejde 😀 😉

anatalia77
6. jan 2017

@zabka1611 neslovickar prosím ťa...neviem čo obsahuje tvoja úprava stravy,tak sa bezhlavo nevrham-preto vyskúšam

hors
6. jan 2017

@zabka1611 teba by som potrebovala doma 🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

@anatalia77 a prečo moja uprava? ved to si ty upraviš....ja nikomu nejdem nič vnucovať...bud to chceš alebo nie...

zabka1611
autor
6. jan 2017

@hors prečo? 😀

hors
6. jan 2017

@zabka1611 aby si mi radila 🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

@hors nebooj,dáme to aj na diaľku....😉

maafinkaa
6. jan 2017

@zabka1611 Milujeme? bez toho neviem žiť...a začína moje večerné a nočné vyžieranie sladkosti...ale baby,,od dnes večer nič sladke do úst. Najbližšie sladké ma čaká až zajtra ráno ku kávičke....a dosť.,,,,večer a noc sa ničoho sladkeho nedotknem. Raz som to už zvládla,,,,,a možno to vyznie divne, ale večer som sa už tešila na ráno kedy si dám dačo sladké..xixiixix...tak zvládnem to aj teraz. A prosím ťa čo je ešte dobre ako náhrada sladkeho? diyyy

lindussa12
7. jan 2017

@zabka1611 nechces radsej vytvorit skupinu?

marcopollo
7. jan 2017

@zabka1611 ahoj rada sa pridam aj ja tiež mam problem z nadvahu

uglybetty1234
7. jan 2017

Caute kocky pridavam sa aj ja. Do leta 5 mesiacov, takze casu dost a v klidku 🙂 potrebujem spevnit a aj obmedzit chladnickove nocne najazdy!

zabka1611
autor
7. jan 2017

https://www.modrykonik.sk/group/9254/
Súkromka len pre nás...tak šup sem kočky....

Strana
z2