icon

Za 3 týždne som schudla 9 cm v páse a iba 3 kg. Je to normálne?

silvika100
17. feb 2014

Prosím o radu, dala som sa na chudnutie , zdravo jem , racionálne, chodím cvičiť ob deň do fitka. Za tri týždne som schudla iba 3 kg ale 9 cm z pása, je to normálne? Taký nepomer? Mám 38 rokov a 80 kg. Ďakujem za rady.

paskolinka
17. feb 2014

podla mna je to super, 9 cm v pase uz je urcite vidiet a kg nie su podstatne, asi mas viac svalov a menej tuku 😉

monicm
17. feb 2014

záleží aj od toho,koľko cm si schudla na ostatných partiách tela,boky a zadok tiež urobia veľa.a chudnutie v páse je to najlepšie čo ťa môže stretnúť,veľa žien chudne v kilách,ale cm sa nestrácajú a to je zle. u teba je to super. teš sa z toho a blahoželám

sofhia
17. feb 2014

Podla mna sa ti zmenil tuk na svaly, aj ja chudnem takto pomaly , ale isto. chce to zmenu ziv. stylu - ja by som chcela schudnut 20 kg za rok, a nechcem sa uplne vzdat chleba ci obcasneho kolacika.. si zober, ze tie kila si tiez nepribrala za 1-2 m, takze ako by sa telo citilo, keby ich ma okamzite prec. waau krasne si schudla z pasa, tes sa. 😀

sunshineka
17. feb 2014

ako sa ti podarilo zhodit z pasu?ja schudnem,ale pas nejde prec

eruuuska
17. feb 2014

Ahoj, je to mozne, mne sa to stalo tiez, lekarka mi vysvetlila, ze svaly su tazsie ako tuk a preto to na vahe nemusi byt vidiet, preto je dolezite pri chudnuti sa nielen vazit, ale aj merat cm, pretoze vaha nie je vzdy smerodajna.... drzim ti palceky aby sa ti darilo dalej, pekny den 🙂

ynett
17. feb 2014

dôležité su cm nie kg, v tvojom prípade by som povedala, že ideš na to dobre🙂 jednoducho sa ti tvoria svaly, ktoré sú objemovo menšie. svaly nie sú ťažšie ako tuk, kilo svalov je rovanko ťažké ako kilo tuku avšak je oveľa menšie 😉

sssimi
17. feb 2014

Gratulujem, dala si sa na správnu cestu 😉 Nechudneš zo svalu, ale z tukov čo je najlepšie čo môžeš pre seba spraviť. Netreba brať kilá tak vážne. Niektoré ženy majú nádhernú postavu a v pohode majú aj cez 70kg pretože majú oveľa vyšší pomer svalu ako tuku v tele 😉 . Len tak ďalej.

babul83
17. feb 2014

Ja som na tom takisto. Dokonca až 13 cm z pásu, aj z iných častí a váha max. 3 kg. Tiež mám 80 kg.

barus77
19. feb 2014

je to super! treba sledovať miery a nie váhu 🙂 9 cm je ozaj super za 3 týždne