Za 3 týždne som schudla 9 cm v páse a iba 3 kg. Je to normálne?
Prosím o radu, dala som sa na chudnutie , zdravo jem , racionálne, chodím cvičiť ob deň do fitka. Za tri týždne som schudla iba 3 kg ale 9 cm z pása, je to normálne? Taký nepomer? Mám 38 rokov a 80 kg. Ďakujem za rady.
záleží aj od toho,koľko cm si schudla na ostatných partiách tela,boky a zadok tiež urobia veľa.a chudnutie v páse je to najlepšie čo ťa môže stretnúť,veľa žien chudne v kilách,ale cm sa nestrácajú a to je zle. u teba je to super. teš sa z toho a blahoželám
Podla mna sa ti zmenil tuk na svaly, aj ja chudnem takto pomaly , ale isto. chce to zmenu ziv. stylu - ja by som chcela schudnut 20 kg za rok, a nechcem sa uplne vzdat chleba ci obcasneho kolacika.. si zober, ze tie kila si tiez nepribrala za 1-2 m, takze ako by sa telo citilo, keby ich ma okamzite prec. waau krasne si schudla z pasa, tes sa. 😀
ako sa ti podarilo zhodit z pasu?ja schudnem,ale pas nejde prec
Ahoj, je to mozne, mne sa to stalo tiez, lekarka mi vysvetlila, ze svaly su tazsie ako tuk a preto to na vahe nemusi byt vidiet, preto je dolezite pri chudnuti sa nielen vazit, ale aj merat cm, pretoze vaha nie je vzdy smerodajna.... drzim ti palceky aby sa ti darilo dalej, pekny den 🙂
Gratulujem, dala si sa na správnu cestu 😉 Nechudneš zo svalu, ale z tukov čo je najlepšie čo môžeš pre seba spraviť. Netreba brať kilá tak vážne. Niektoré ženy majú nádhernú postavu a v pohode majú aj cez 70kg pretože majú oveľa vyšší pomer svalu ako tuku v tele 😉 . Len tak ďalej.
Ja som na tom takisto. Dokonca až 13 cm z pásu, aj z iných častí a váha max. 3 kg. Tiež mám 80 kg.
je to super! treba sledovať miery a nie váhu 🙂 9 cm je ozaj super za 3 týždne

podla mna je to super, 9 cm v pase uz je urcite vidiet a kg nie su podstatne, asi mas viac svalov a menej tuku 😉