icon

Za posledný polrok som pribrala 12 kg

motylicek07
10. okt 2022

Ahojte, za posledny polrok som pribrala 12kg. Liecim sa na tazku schizofreniu a nasadili mi liecbu z ktorej som pribrala. Mala som stale 57kg a teraz 69kg na vysku 167. Som tucna a nenavidim sa. Denne cvicim na bezeckom pase, davam pozor co jem (aj ked obcas zhresim sladkostou) nechce to ist dole. Lieky brat musim. Dokonca ma zhodil gynekológ,ze ako vyzeram. Som nestastna a nepridava mi to na psychike. Mam pocit, ze vsetci na mna pozeraju ako vyzeram. Placem

maciak410
10. okt 2022

@motylicek07 zmeniť stravu a viac sa hýbať to sladké je návykove to poznám ale dá sa aj bez toho

svetlonos
10. okt 2022

@maciak410
ahoj, kamoska vylucila sladkosti a za 1,5 schudla 1,5 kg. Muzovi pomohol kaloricky deficit a odkracal denne minimalne 6- 10 km. Ja to kontrolovanie sice neznasam ale fakt to zabralo a chudne. No a sladke vylucil tiez.
Prajem ti nech sa ti rychlo podari schudnut. Gynekolog je kreten, toho by som vymenila. Toboz ked ti zahlasi taku neokrochanost pri tvojich liekoch a diagnoze! Az som sa vytocla az za teba.
Ja som raz pribrala za pol roka 10 kg a bola som hrone frustrovana, a to len vyjedanim. Tak ta velmi chapem.

maciak410
10. okt 2022

@svetlonos odpoveď asi patrila autorke 🙂

tanyan
10. okt 2022

Môže to byť čiastočne zavodňovaním (treba zabezpečiť dostatočný pitný režim a znížiť príjem soli, ktorá vodu v tele zadržiava) v "spolupráci" s liekmi.
Skús sa porozprávať s lekárom či by nebolo možné zmeniť alebo doplniť lieky, lebo táto liečba ti spôsobuje očividne nielen fyzické ale aj ďalšie psychické problémy.
Ja som po liečbe Helicobactera pribrala za pol roka 15 kg a za ďalší rok ďalších 15 kg. Ani po 10 rokoch sa mi nepodarilo dostať sa na pôvodnú váhu, avšak už ma to netrápi. Naučila som sa so sebou žiť. 😉

janickacrazy
10. okt 2022

@motylicek07 Nedá sa zmeniť liečbu? Skús sa opýtať, lebo takto je to frustrujúce, že sa snažíš a aj tak sa ti schudnúť nedarí.

svetlonos
10. okt 2022

@maciak410
ojha veru ano 😂

motylicek07
autor
10. okt 2022

@maciak410 hybat sa snazim aj ked mam sedavu robotu, po praci vsak idem domov peso 2km a potom bezecky pas

@svetlonos gynekologa menim, vzalo ma to co povedal

@tanyan lieky menit nemozem dlho ma nastavovali

sonnenshein
10. okt 2022

@motylicek07 Skus si dat do hladacika "Schudni s DaVe" Dozvedela som sa o nich prave tu, idem s nimi druhy mesiac, a nielen ze mi to velmi pomaha psychicky, ale je to neskutocne vidiet aj fyzicky, a na urovni energie a chuti do zivota.

ivangeline
10. okt 2022

Hmm. To by trebalo niekoho skusenejsieho... Co robia tie lieky a co mozes pre seba urobit ty. :/

modraslamka
10. okt 2022

ja mam 167 a vahu 63...v tehu som mala 79, po porode 65. Takze az taka tucna nie si. Mozno je za tym stitna zlaza alebo len zly rezim stravovania a cvicenia.