icon

Začiatky cvičenia. Čo vás motivovalo?

1. mar 2025

🙂

nynia
1. mar 2025

U mna bol spustac ked som sa videla v zrkadle a bolo mi zle zo samej seba ako vyzeram, vedela som, ze pri kazdom pohlade do zrkadla chcem byt hrda na svoje telo a podarilo sa mi to.

autor
1. mar 2025

@nynia gratulujem ☺️a za aký čas ak smiem vedieť a

martinka13
1. mar 2025

Bolesť chrbta a vek. Povedala som si, že po 40-tke budem cvičiť.

ada_alica
1. mar 2025

Keď som sa uvidela na fotke z jedného koncertu 😭

denkabemommy
1. mar 2025

Začala som sama sebe liezť na nervy, tak som si šla vybiť energiu (mala som 16), teraz sa striedajú obdobia kedy chodím cvičiť a kedy nie. Ale pre mňa je fyzický vzhľad len bonus, ja si do fitka chodím vybíjať negatívne pocity a oddýchnuť od rodiny 😅

sonula
1. mar 2025

Zrkadlo🤣

lindous
1. mar 2025

U mňa to nebolo úplne kvôli výzoru, ale keď som si uvedomila, že ako mladá, štíhla, zdravá baba, nemám žiadnu kondičku a aj pobehnutie na autobus som predýchavala ešte 2 zastávky 😅

lucia13022023
1. mar 2025

Asi to bola nuda. Bola som iná ako rovesníci. V 14 chodili piť, ja korčuľovať ci plávať. Vytvorila som si strašnú záľubu a čím som bola staršia, tým som zisťovala aké benefity to ma. Neskôr som počula jednu vetu - všetci sme dostali do vienka jedno telo, jednu schránku, a je to na tebe ako sa o ňu staráš a co dokáže. Čiže skúšam svoje telo, s úžasom pozerám co všetko dokáže. Milujem to ☺️

ina2405
1. mar 2025

Začala som cvičiť doma pred 29 rokmi, dovtedy som cvičila iba v rámci telesnej a tanečnej. Čo ma dokopalo? Fotky supermodeliek v časopisoch, chcela som mať tiež 90-60-90. A odvtedy mám prestávku v cvičení len počas tehotenstiev.

ladybarbora
1. mar 2025

Moj muz schudol 56 kg ja okolo 25 kg. Zacali sme chodit denne na 4km dlhe prechadzky (muz cvici k tomu 2h denne, ja chodim na beziacom pase). Samozrejme za 5 rokov a s upravou stravy - jeme vsetko co doposial ale v mensom mnozstve (cokoladu max 2x mesacne)

tetapetra
1. mar 2025

Viem čo má zastavilo, covid. Bola som tak super nastavená. Joga, osobný tréner vo fitku a potom bum. Joga stále funguje,ale necítim sa nejako komfortne. Potrebujem, nejaký stimul. Trošku života do toho umierania

marca12
1. mar 2025

U mna bolo nakopnutie,ked sa ma znamy opytal,ci som tehotna. To bola taka facka,ze az. Sice som nemala vela kil navyse,ale ak mas dlhe roky 50kg a vypapkas sa na 60kg behom par mesiacov,tak je to dost vidno a ja priberam hlavne do brucha

petulda333
1. mar 2025

Zacinala som vela krat a vela krat som to vzdala... No tento rok sa nam nakopilo vela oslav. Muz 40,svokrovci 60,prve svate prijimanie,svadba a tak som si povedala,ze chcem vyzerat dobre. Objednala saty,mensie a mam ich ako motivaciu. Chudnem treti tyzden,zatial -2,8kg... Idem nato pomaly,zmena stravy,pravidelne jem,vela vody,rychla chodza. Verim,ze do leta dam dole este 15kg

lija22
1. mar 2025

ja trosku uletim. toto uz zrejme nik nezaziva ale pred dvatsiatimi rokmi som chatovala s jednym mladym muzom a fest som bola do neho buchnuta, no a chcel sa stretnut. Tak vlastne kvoli nemu aby som bola ako bohyna som zacala cvicit ako besna. Uplne brutalne dvakrat denne, este aj ked som telku pozerala som nohy dvihala. Brutalna motivacia ach 🙂 odvtedy ma uz nic tak nechytilo, skoda. btw nestretli sme sa ale schudla som 20 kil.

biglovemom
1. mar 2025

Mna caste „sekanie „ v krizoch😂😂
Maser ze mam zacat robit brusaky…tak som zacala. A pomohlo 😂 je tomu 15r co ma v krizoch uz neseklo🤭

taktotedanie
2. mar 2025

Jedneho dna som sa rozhodla, ze idem do toho a skusim to
A uprimne uz som sa samej sebe nepacila videla som, ze uz to je zle
A mas ponu skrinu oblecenia a oblecies akurat tak leginy na gumicku a xxl tricko na doma aj spod toho ti trci pneumatika
Za cca 6mes mam dole 24kg