icon

Začíname chudnúť 7.1.2015

janulienocka
6. jan 2015

Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂

tdz
7. jan 2015

@mirka_aa nemusíš všetko vylúčiť naraz, skús len niečo obmedziť poprípade nájsť zdravšie varianty, namiesto bežnej čokolády horku, namiesto bieleho pečiva celozrnéé atď, sú to také malé ústupky no základné, a hlavne pohyb pohyb pohyb a veľa vody

tina27111
7. jan 2015

pridavam sa 🙂

katka9985
7. jan 2015

ja sa tiez pridavam. uz tyzden robim drepy a brusaky, kazdy den si pridam 5 a po siedmej nejem, tak hadam sa podari. na zaciatku som mala 62,6 kg pri 162 cm vyske, obvod pasu 88. chem tak na 56 kg, kedze pred porodom som mala 53 kg

maji182
7. jan 2015

@tdz ved ano len sa na seba pozerat v zrkadle pri tom je strasny ... som pribrala 6kg ako som s tym prestAla ... tak aspon 3 a potom sa uz za swba nebudem az tak hanbit 😊

misha666
7. jan 2015

@mirka_aa mozeme si poziciavat oblecenie 😀 😀 mas presne take miery ako ja len ja mam o 2cm menej vysku 😉

aredhel
7. jan 2015

@janulienocka pre mna je dnes uz 4. den chudnutia 🙂 zatial nic moc ale hadam o par dni/tyzdnov uz bude vidiet vysledok aj ked len mizerny :D ja mam teraz 66kg a chcem na 55 :/ snad sa mi to podari :/

gabinka279
7. jan 2015

@ana82 tak to sme na tom podobne 🙂 174 a 93 ! 3 už mám dole ale cieľ je 70 a potom sa uvidí 🙂 pred tehotenstvom som mala 77 :-O Cítim sa zle ako veľká guľa 😀

janulienocka
autor
7. jan 2015

Dievčatá čo ste si dali na večeru? Ja som dlho dumala čo vymyslieť s tofu, nakoniec som na olivovom oleji opražila cibuľku, pridala mrazenú zeleninu so šampiňónmi a napokon tofu. A ešte som si k tomu dala na tanier kôpku čínskej kapusty🙂

bubu37
7. jan 2015

Dievčatá,ja som schudla za 4 mesiace 13 kg a ešte tiež potrebujem aspoň 5-8 kg.
Tu si prečítajte,čo treba jesť pred a po cvičení.Po cvičení treba doplniť bielkoviny.
http://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe...
Ja som si teraz objednala tieto : http://www.nu3tion.com/sojovy-protein-izolat-90

tina27111
7. jan 2015

baby poradte nejaku dietu alebo co mam robit chcem dat dole 8 kg minuly rok za 6mnesaicov som dala dole 13nast ale uz ani neviem ako :D

seemani
8. jan 2015

no čo baby cvičili ste dnes? čo ste raňajkovali?

mm5278
8. jan 2015

@mirka_aa
ak mozem poradit do kavy cukor nie, na zaciatok skor trstinovy, postupne ho vylucit. a sladkosti urcite postupne vylucit zo stravy. ked budete mat chut na sladke, dajte si jablko, teda hocijake ovocie alebo si treba najst tie tzv. zdrave sladkosti - odporucam. uvidite postupom casu, ze si na tento rezim Vas organizmus zvykne a potom si uz na sladkosti typu keksik, cokolada alebo dezert nespomeniete.

kimina7
8. jan 2015

Pribrala som z 53 kil a chcem schudnut aspon na 58-65 kg, s tymi kilami sa uz citim super. Meriam 168 cm a vazim 80. Tych poslednych 15 kil som pribrala za posledne 2 roky..som vkuse doma 😞 a aj tak mam pocit ze nic nestiham, deti su casto doma chore na seba mam malo casu, muz s nicim nepomaha ani s detmi, som akoby slobodna, ale predsa nie ;)

betuska22
8. jan 2015

Caute tak aj ja sa pridam cez vianoce som mala 63,5 po vianocach som zacala robit v kebabe a mam mom.61kg kedze dycham vypari tak som hladna neni ale aspon chrumem zeleninu a ovocie cely den aby som nezomrela...vecer robim brusaky a ked zoztane trochu teplo zacnem behavat... neni to nic moc strava viem ale pri takejto praci sa inac neda ☹

janulienocka
autor
8. jan 2015

@seemani necvicila som, lebo od rana zarezavam v praci, ale chystam sa vecer🙂 Ranajky - zo vcerajska mi ostali ovsene vlocky, taktze to, inak nalacno rano som si dala vodu s citronom ...

nataska2
8. jan 2015

Pridavam sa i ja a pozeram že budem jediná s vahou nad 100kg :( som malá a tučná výška 164cm vaha 102kg prvy ciel je dostat sa aspon na 99kg už len pre to 2ciferné čislo 🙂 pred vianocami som sa tam aj dostala ale som sa vypapala naspať, takže zacinam odznova ale u mna to je večný boj chudnutia a priberania.

sasha871
8. jan 2015

caute..no ja si idem nastudovat mile damy receptiky a budem cvicit kazdy den tu jilian ci ako sa vola a + sa trosku vypotim na eliptickom trenazeri..dnes este zeriem palacinku s nutelou aby ste vedeli 😕 ,ale nic to nebudem si robit z toho tazku hlavumpretoze podla mna treba zacat chudnut nenasilne,ked bude clovek nato pripraveny a hlavne psychicky v pohode mile damy,takze sa tu nebudem terza stresovat a s kludom si najskor vsetko prestudujem,naplanujem co a ako a kedy a zacnem..nemerala som sa,ale zmeriam sa.s tymi mierami je to pravda,aj ked aj tak stale budem stat na vahe jak vysinuta. 😀 moja dcera bude mat v maji rok a ja budem na fotke vyzerat jak klavdika siferova..sladkosti prec,pecivo prec, po 18 nezrat.min.2litre vody.to je zaklad.a papat vela salatu.existuje taka dobra knizka s receptami http://www.zdrave-fitness-recepty.sk/Zdrave-fit... aj 1 aj 2ka,aby ste vedeli mozte si ist kupit,su tam fajnovosti. zdar dievky drzim palce.

kuukii
8. jan 2015

@sasha871 držím palce. Tak isto to mam na pláne 🙂 napíš ako sa Ti darí 🙂

sasha871
8. jan 2015

@kuukii jasne..idem pokukat tu na mk,fotoblogy,tie ma dost inspiruju a niektore baby su fakt rakety,co so sebou dokazu spravit a co mi sme nejake Becka? 😀 musi ma kopunut poriadna muuuza..boze nechce sa mi ani sexovat s tymto telom,este ze mame doma krizu 😀 😀 😀

kuukii
8. jan 2015

@sasha871 mňa tak isto. A vždy si poviem zajtra idem nato keď to ,, tamtá ,, hentá ,, a podobne dokázala tak aj ja. Uplne ich obdivujem. Ja nemám niekedy ani na raňajky čas:( Hnevám sa na seba už normalne 😀 šak práveže nie sme žiadne BéČKA a tak chcem isť na to v pondelok a to my zvladneme 😀 ty dnes ja v pondelok 😀 😀 Ani nehovor som ako vorvaň. Lahnút a nič nerobiť 😀 ale muž mi vraví, že namiesto brušákov. Rano a večer sex a budem na tom ešte lepšie ako stále ukazujem 😀 😎 asi ho počúvnem. Vraj sa tým najviac kalórií spalí 😀.

dooomca
8. jan 2015

skoro ako ja... ja mám 164 cm a mala som niečo cez 71 kg,...začala som od nového roka, neprejedať sa, vynechala som sladké a nejem chipsy a také blbosti, sem tam do fitka a dnes som mala 69.9kg :D...pred tehotenstvom som vážila 66kg a po pôrode 62 kg, taká som bola šťastná a ako rýchlo som pribrala ☹...ja vždy tak rýchlo priberiem...ale do leta chcem mať 60 kg, tak dúfam, že sa mi to podarí...chcem chodiť 2 krát do týždňa do fitka a každý večer aspoň polhodinku cvičiť a verím, že to dám 🙂..tak držím aj vám palčeky a ked schudnete, tak pridajte nejaké fotečky, rada vás budem sledovať 🙂

katkavan
8. jan 2015

ahojte,dajte tipy na ranajky a vecere 🙂 mne by stacilo schudnut 3-4 kg,aby som mala 57kg.

evica2977
8. jan 2015

@anina929 Ahojky, chcela by som sa ťa opýtať za akú dobu si toooľko schudla? Aj ja mam od viacerych potvrdené, že super je od tej 17 nejest, športovať (ja tiež po páde so synom možem maximálne chôdzu), už len to dodržať🙂 Ďakujem za odpoveď, prípadne dáke tipy.

berni01
8. jan 2015

Aj ja sa pridavam baby mam 175 cm a 87 kg u mna su problem boky. tie mam velmi siroke

michaela2012
9. jan 2015

Mile damy prosim pekne pri 165cm mam 75 kg ☹ od septembra doteraz som pribrala 10 kg ! Ale musim sa pochvalit ze od februara 2013 kde som mala 92 kg som uz mala do sempembra krasnych 65kg ale mamka zacala dojedat za detickami a tak dopadla 😀 hor sa do chudnutia a cvicenia 🙂 uz si len pripravit jedalnicek a ide sa na to 🙂 vela uspechov si prajme :-P

janulienocka
autor
9. jan 2015

Dievčatá ako sa držíte? Čo ste dnes jedli? A čo na večeru? Poraďte🙂

dd2112
9. jan 2015

Ahojte maminky,takže od pondelka idem nato,Pri mojej výške 164cm-váha 79 kg strašnééé.Na fb som našla stránku zdravé chudnutie.Je to Herbalife,celkom ma to oslovilo,aj strava ktorú ponúkajú.....nápoje,aloe,detox.Hlavné je očistiť telo od toxínov,nehladovať jesť 5 x denne.Pri chudnutí je 80% strava a len 20% pohyb.Objednala som si niektoré výrobky tak som zvedavá. Kamoška si objednala to isté tak sa budeme podporovať .Držím Vám palce.

sunshineka
9. jan 2015

Aj ja uz musim so sebou nieco robit.mam 60kg a chcem ist na 52kg.

monique89
10. jan 2015

@dooomca presne moje miery 🙂 no konecne mam za sebou dva dni v takom rezime, ktory by som chcela dodrzat, ale zatial som presladena po vianociach, som zvedava, kedy pride kriza... inak baby, ja si myslim, ze cvicenie doma je super, ale ovela vacsia motivacia je vybehnut niekam do fitka, vonku, na plavaren, proste kdekolvek - aspon mna to vzdy poriadne nastartuje 🙂 nemam vela casu ani moznosti, ale moj manzel je uzasny, kupil mi na vianoce permanentku na plavaren a chodim tak 2x do tyzdna, kym on ostane s malou. pre mna perfektny psychicky aj fyzicky relax a ako si tam plavam hore-dolu, vzdy si predstavujem, o kolko mi bude lepsie, ked zhodim tych 10 kg navyse 🙂 tak hor sa do toho, krasny den prajem 🙂

tocikova
10. jan 2015

pridávam sa kočky , mám neuveritelných 118,5 kg pri výške 165 cm
, no čistá katastrofa

, dnes som sa odvážila po dlhom čase a skoro som odpadla , tak podme na to

Vylúčila som chlieb , bielu múku , nič sladké

Snažím sa delenú stravu dodržiavať , jem veľa zeleniny , polievky , pijem vodu

Tak dúfam ,že kilá pôjdu už len dolu