icon

Začíname chudnúť 7.1.2015

janulienocka
6. jan 2015

Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂

monique89
17. jan 2015

@miusa00 jeeej no to je pecka, aj ja chodim od noveho roka plavat, jezisko mi doniesol permanentku 🙂 a ako dlho ti trva ten kilometer? ja dam na jeden vstup tak 100-110 dlzok (25 m) za necele dve hodky...

miusa00
17. jan 2015

@monique89 wau tak to si dobra 🙂 mam sa v com zdokonalovat.. trva mi to tak 45-50 minut... este by som aj vydrzala len sa nejako neviem donutit. Niekedy si este dam par dlzok ale viac ako hodinu neplavam 😒 inak ako sa ti rataju tie dlzky? 😀 ja mam problem ratat 50m dlzky...

monique89
17. jan 2015

@miusa00 brala by som 50-metrovy bazen, nech sa neotacam kazdu chvilu :D co ja viem, s ratanim nemam problem, dostanem sa do hladiny alfa, myslienky mi bludia kade-tade a podvedome pocitam 🙂

miusa00
17. jan 2015

@monique89 50ka je super len byva dost ludi 😒 a potom to je skor slalom medz ostatnymi 😀 ako casto chodis plavat?

monique89
17. jan 2015

@miusa00 ja mam luxus, vacsinou poloprazdny bazen 🙂 2x do tyzdna vacsinou...

radovanko3
18. jan 2015

@sasha871 ja používam kalorické tabuľky,aby som nešvihla sacharidy-pretože ich obsahuje aj zelenina aj ovocie.Na to,aby si sa dostala do ketozy stačia 3-4 dni-potom len udržiavaš-teda telo prepneš do tukového metabolizmu a bude spalovať tuk...Ak chceš,pošlem ti do IP moje 3-4 dni,ale kľudne si ich môžeš poskladať podľa seba 😉 .Ja tie prvé dni čo sa týka zeleniny jem ako prílohu-čínsku kapustu,bielu redkvičku,kyslé uhorky,kapiu,chren,alebo šalát,mäso akékoľvek,šunka s veľkým podielom mäsa,vajíčka,tučné syry,pitný režim 3l vody

sasha871
18. jan 2015

@radovanko3 hiiiii prepac ze som ta oslovovala v muz.rode ja podla prezyvky 😉 no to by mi velmi pomohlo dakujem..asi nato pojdem od pondelku ..lebo tato 13dnovka je na prd cela.nepaci sa mi to,zapcha je to posledne co potrebujem.

daka122
18. jan 2015

Baby ja poctivo cvičim už mesiac. Upravená strava ,vylúčila som pečivo a že 1kg hore 😢 skoro ma piclo. pred týždňom som pridala k cvičeniu aj Hulaa Hoop tak uvidíme. 😀
Ale nevzdávam to. 170 cm, 67 kg. Chcem 60-62 kg. 😉

monique89
18. jan 2015

@daka122 Och no to by asi naburalo moju motivaciu... A ako cvicis - posilka ci kardio?

daka122
18. jan 2015

@monique89 cvičim na TRX pásoch, potom čo ma napadne 😎 a pol hod. točím s hula hoopom 🙂

monique89
19. jan 2015

Help me, mam hroznu krizu!!! Obavam sa, ze o chvilu vyzeriem vsetko, co najdem, mam plnu chladnicku navarenych dobrot a v barovej skrinke ma manzel kopu sladkosti, som hladna ako vlk, mam za sebou treti den mliecnej 13-dnovky...

majkapetrisova
19. jan 2015

@monique89 a koľko si schudla? ale premôž sa, hoci je to ťažké

natalym
19. jan 2015

@monique89 😀 Vybehni sa prejsť.

natalym
19. jan 2015

Toto je najhoršie, keď doma je jediva a Ty si nemmôôôôžeš dať.

monique89
19. jan 2015

@natalym tazko, manzel je v sluzbe a som doma sama s malou... rozmyslam nad nejakym cvicenim, aby som sa poriadne zapotila a uvolnili sa endorfiny, lebo mam nejaku depku dnes... nejake napady? 🙂

natalym
19. jan 2015

@monique89 Zavolaj suseda a sex??????? 😀
Pusti si na slúchadlá muziku a trošku si zatrsaj.

monique89
19. jan 2015

@natalym :D no to radsej tu hudbu, so sexom pockam do zajtra 🙂

natalym
19. jan 2015

@monique89 Máš to vybavené. 😀

monique89
19. jan 2015

@natalym no ty si mi pomohla, teraz mam okrem prazdneho zaludka aj hriesne myslienky a nic z toho nemozem zahnat :D

natalym
19. jan 2015

@monique89 Prepáč......... 😀 Schovkaj si na zajtra.

monique89
19. jan 2015

@natalym Odpustene 🙂 No idem si po prehravac, dufam, ze svojim dupotom nezobudim malu 🙂

natalym
19. jan 2015

@monique89 Rob balet.

natalym
19. jan 2015

Inak ja nechápem čo chudnete baby čo máte malé deti. My sme toľko s deckami lietali po vonku a po ihriskách, že som nemala kedy jesť a bola som jak laň. Šak to sa vybehá.

monique89
19. jan 2015

@natalym Mala ma 7 mesiacov, vypapkala som sa pocas tehotenstva, po porode to islo dole celkom schopne, no teraz uz nekojim, mala je pohodacik - ziadne extra stresy a v noci max. jedno vstavanie, zatial ziadne behanie, len dlhe prechadzky s kocikom, na to si potrpim. No uz sa neviem dockat leta, minuly rok mi bicyklovanie strasne chybalo, teraz planujem kupit malej sedacku (dufam, ze na to nie je primala...) a vyrazime 🙂

natalym
19. jan 2015

Ja si myslím, že s malou vybeháš. Neboj.

stella231
19. jan 2015

@andrejkak
@ana82 ja tak podobne vaša skupina !!!!!!

caffein
20. jan 2015

pomoooc, ja som po cvičení taká hladná, že som tuším ani nejedla toľko, ako teraz, keď chodím do fitka

monique89
20. jan 2015

@caffein ja mam podobne pocity po plavani - zozrala by som aj vola 🙂 no na druhej strane, uz ked tomu obetujem cas a energiu, mam vacsiu motivaciu sa zapriet 🙂

sense
20. jan 2015

@miusa00 zdravy ubytok na vahe je 0.5-1kg za tyzden....i ked zalezi aj z akej vahy ides, takze nebud zufala je to zaciatok, a ako sa vravi pomaly ale isto...

sense
20. jan 2015

@caffein skus si dat protein, alebo tvaroh....po cviceni....