Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
@sasha871 ja používam kalorické tabuľky,aby som nešvihla sacharidy-pretože ich obsahuje aj zelenina aj ovocie.Na to,aby si sa dostala do ketozy stačia 3-4 dni-potom len udržiavaš-teda telo prepneš do tukového metabolizmu a bude spalovať tuk...Ak chceš,pošlem ti do IP moje 3-4 dni,ale kľudne si ich môžeš poskladať podľa seba 😉 .Ja tie prvé dni čo sa týka zeleniny jem ako prílohu-čínsku kapustu,bielu redkvičku,kyslé uhorky,kapiu,chren,alebo šalát,mäso akékoľvek,šunka s veľkým podielom mäsa,vajíčka,tučné syry,pitný režim 3l vody
@radovanko3 hiiiii prepac ze som ta oslovovala v muz.rode ja podla prezyvky 😉 no to by mi velmi pomohlo dakujem..asi nato pojdem od pondelku ..lebo tato 13dnovka je na prd cela.nepaci sa mi to,zapcha je to posledne co potrebujem.
Baby ja poctivo cvičim už mesiac. Upravená strava ,vylúčila som pečivo a že 1kg hore 😢 skoro ma piclo. pred týždňom som pridala k cvičeniu aj Hulaa Hoop tak uvidíme. 😀
Ale nevzdávam to. 170 cm, 67 kg. Chcem 60-62 kg. 😉
Help me, mam hroznu krizu!!! Obavam sa, ze o chvilu vyzeriem vsetko, co najdem, mam plnu chladnicku navarenych dobrot a v barovej skrinke ma manzel kopu sladkosti, som hladna ako vlk, mam za sebou treti den mliecnej 13-dnovky...
@monique89 a koľko si schudla? ale premôž sa, hoci je to ťažké
Toto je najhoršie, keď doma je jediva a Ty si nemmôôôôžeš dať.
Inak ja nechápem čo chudnete baby čo máte malé deti. My sme toľko s deckami lietali po vonku a po ihriskách, že som nemala kedy jesť a bola som jak laň. Šak to sa vybehá.
@natalym Mala ma 7 mesiacov, vypapkala som sa pocas tehotenstva, po porode to islo dole celkom schopne, no teraz uz nekojim, mala je pohodacik - ziadne extra stresy a v noci max. jedno vstavanie, zatial ziadne behanie, len dlhe prechadzky s kocikom, na to si potrpim. No uz sa neviem dockat leta, minuly rok mi bicyklovanie strasne chybalo, teraz planujem kupit malej sedacku (dufam, ze na to nie je primala...) a vyrazime 🙂
Ja si myslím, že s malou vybeháš. Neboj.
pomoooc, ja som po cvičení taká hladná, že som tuším ani nejedla toľko, ako teraz, keď chodím do fitka

@miusa00 jeeej no to je pecka, aj ja chodim od noveho roka plavat, jezisko mi doniesol permanentku 🙂 a ako dlho ti trva ten kilometer? ja dam na jeden vstup tak 100-110 dlzok (25 m) za necele dve hodky...