Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
ja zatial minus 1 kg
ahojte tak ja som tiež zmenila stravu 7.1 a k dnešnému dňu úbytok na váhe -2,2kg
ja dnes na vahe minus 1 kg (po mesiaci a pol ) 😠 , ale cez boky minus 3cm 😉 a v pase minus 2cm. 😅
Ahojte.baby drzim vam palce.aj ja by som rada schudla. Daka ako sa ti podarilo tie 3cm cez boky?ja sa dtehien a bokov nemozem zbavit. Mne nejde az tak o vahu ako o tie cm.na jar sa chystam bicyklovat do prace.teraz sa mi nechce.stale prsi. To by som mala kazdy den 12km
gratulujem k vsetkym ubytkom, ja som sa z vianocnych 72 kg dopracovala na 68 (plavanie, ziadne sladkosti, minimum peciva, 5 dni mliecnej diety, vela cajov), dufam, ze to bude podobne pokracovat 🙂
Čaute baby, pridala som sa k Vám presne pred týždňom , za ten krátky čas som upravila stravu ( aj keď pitný režim je u mňa na bode mrazu, akosi sa neviem prinútiť piť vodu 😒 ) a cvíčím každý deň 30 minút, z toho 20 minút behám na elipticali ( stredná záťaž ) a potom posilujem ešte 10 minút ( brucho, nohy) Výsledok: - 2kg 😉 A najlepšie na tom všetkom je, že sa ku mne pridal aj môj manžel 🙂 🙂 🙂 Takže do cvičenia 😀
Ahojte baby, tak ako ste prezili vikend? Ja na to, ze v sobotu sme boli na oslave a v nedelu u nasich, som sa celkom drzala... Dalsie vazenie v sobotu, dovtedy casu dost na zhadzovanie 🙂 Tak drzim palce, nech nam to ide 🙂
@monique89 Ja som mala v podstate cez víkend takú normálnu stravu ako varím deťom a manželovi, napr. včera morčacie mäso na vlastnej šťave s lesnými hríbikmi a ryža, uhorkový šalát, na večeru palacinky s tvarohom, deti mali lekvár a nutelu 🙂 ale žiadne prejedanie sa nekonalo, takže zatiaľ idem touto cestou, lebo nechcem žiadny jojo efekt.
dnes som pritvrdila, lebo som v práci, takže ráno biely jogurt a na obed cestovina s čerstvou zeleninou a sparenou brokolicou 🙂 🙂
@monique89 my máme v sobotu 50-tku mojej krstnej, tak ja si kľudne nejaké dobroty dám 🙂 včera som vyše hodinu makala v posilke, na večeru paradajky s mozzarelou + malý tmavý viaczrnný chlieb, keď budem celý týždeň takto makať, tak nevidím dôvod, prečo by som si nedala domáce koláčky v sobotu ku káve 😀 našťastie nechudnem z veľkej váhy, takže si to môžem dovoliť
Ahojte, pridávam sa k Vám...ja som síce začala neskôr, len od soboty ale tak dôležitá je hlavne podpora. Idem zo 76,5, pri výške 163cm. Des. Ja som už toľkokrát schudla a pribrala, že by zo mňa mohli urobiť nafukovaciu pannu. 😒 ale teraz sa kašlem už konečne na predpisy. Budem jesť všetko čo mi chutí, ale zdravo a k tomu nejaký pohyb. A nech to trvá hoci aj dva roky, len nech sa to udrží. Raňajky mávam vačšinou ovocie alebo jogurt, na desiatu len niečo zobnem - kúsok syra alebo tak, obed normálny v reštike kam chodíme z roboty, ale vyberám si vždy niečo zdravšie no a môj navačší problém je, že čo jesť potom doma do večera - to je pre mňa sodoma -gomora. 😒 2x týždenne zumba a tri krát týždenne doma nejaké válačky po zemi. 😀 Ale to dám tak 15 minút max zatiaľ. 🙂 AAAle tak myslím že všetko je lepšie ako ležať na gauči. Baby poradte čo mám jesť poobede po štvrtej keď prídem domov...Mám pocit, že stále jem to isté... ☹
@katarinam89 jak keby som o sebe čítala... 😀 aaale teraz to už dáme, pomaličky, tak aby nám to vyhovovalo. Žiadne diéty a predpisy, len mať vôľu a jesť len to čo môžeme. Tak aby nám chutilo a malo to význam. 🙂
@caffein už aj nad tým som uvažovala. Len sa mi nechce zakaždým variť len kvôli mne 😀 No ale budem sa musieť nakopnúť do niečoho. V robote mi je v tomto najlepšie...aj pijem, nejem lebo tu nič nemám, obedy kam chodíme varia jedno jedlo vždy diétne, priam vegánske takže parádička...Mno ale keď prídem domov tak konec...Ja som tiež chlebíková, stačil by mi chleba s hocičím a bola by som spokojná 😀 Ja si tiež dovolím pečivo poobede, ale iba čisto ražné ale len v dni pred zumbou. 🙂 Tedaaa, tak som sa rozhodla, dúfam že to pôjde. 🙂 Ja dnes na raňajky nízkotučný jogurt s cereáliami, desiata dva plátky syra, obed slepačí vývar so zeleninou a cuketovo šampionové rizoto a poobede mám nachystanú ražnú kocku s lidla s dietnou šunkou. 🙂 Idem totiž večer zumbovať. 😉
@lucijja ja si v poslednej dobe nemôžem dať na obed polievku a druhé, pretože sa cítim potom prejedená. Dávam si jedno alebo druhé. A keď mám polievku, rýchlejšie mi vyhladne, tak si dám druhé trebárs o 2 hodiny a neroztiahne sa mi žalúdok. Ale ak chodíš do reštiky, tak to sa nedá. Ja som teraz kvôli tomuto prestala chodiť do reštiky. ja som si dnes kúpila v bufete zeleninový šalát z čertvej zeleniny s kúskami kuracích prs a bolo v tom aj pár kúskov cestoviny, ale ani som to nezjedla celé. 🙂
@caffein no my tu nemáme ani bufet ani nič, takže jedine reštika...aj ja by som to tak riešila...zobrala by som si druhé so sebou, ale zase sedieť tam a dívať sa na šéfa ako je a čakať na neho...to je také čudné, keď chodíme len dvaja. tak to riešim tak, že zjem polovicu polievky a polovicu druhého.
@caffein mas pravdu, dopraj si, ja som si tiez povedala, ze obcas musim porusit, inak by som skor ci neskor vybuchla a rozozrala sa... a okrem toho si nahovaram, ze obcasny sok pre organizmus rozbeha metabolizmus, aspon dufam :P a z akej vahy chudnes, ak sa mozem opytat, a aky je tvoj ciel?
@monique89 z 54 kg na 48-49 kg, výška 159 cm, na mňa je 54 strašne veľa, lebo mám prirodzene chudé ruky a nohy a veľké brucho.
@daka122 Nápodobne. Teraz mi ani nechutí jesť, niečo na mňa vliezlo, dráždi ma v hrdle a celú noc som nespala, aj kolegyňa ostala dnes doma - chorá. takže musím robiť aj za ňu - pomoooooc
@lucijja a to im tam necháš pol porcie?? tak zober domov 🙂 🙂
baby, moj denny stravovaci ritual a cvicenie mi narusila choroba...citim sa pod psa...necvicila som uz dva dni, prave som si pochvalovala ako sa mi uz zvysila kondicka, ze uz cvicenie nie je utrpenie ako na zaciatku...a nechuti mi jest ani nic pit, co tiez nie je dobre ☹
baby chcem ist od pondelka na 13dnovu ... uz som ju par krat skusala no nevydrzala som ... ako mam prekonat hlavne prve dva dni ?
@tina27111 fuuu, no ja by som do takého brutusu nešla...pár krát som skúsila niečo takého krátke a rýchle, ale potom ma to vždy dobehlo... ☹
ja včera super deň a dnes zatiaľ tiež. Ráno len jablko som schrúmala s malou u doktora o pol jedenástej ražnú placku so šunkou a uhorkou pred hodinou polievku vajíčkovo zemiakovú a ešte mám nachystaného na večeru polku pstruha s kapustovo mrkvovým šalátom. Jaaaaj, zjedla som jednu malú kinder čokoládku. Za to spravím večer brušáky aj keď som cvičiť nemala. 😀
jaaaj musim sa priznat... zase som sa vazila mimo planu, ale POTESILO zavcas rana 🙂 dalsie kilo dole - z povodnych 72 mam 67, tesim sa tesiiim 🙂 dnes mam taky najedeny pocit, mala som klasicke ranajky (rozok, sunka, syr), na obed zeleninovu polievku (no dobre, dva taniere zeleninovej polievky) a na veceru paradajky, kysle uhorky a mini mozzarelly, ale nebola som plavat, tak nie som taka hladna :P inak ako je to s vahou a menstruacnym cyklom, nejako sa to ovplyvnuje, ze? kedy mam viac?

Hlásim druhý týždeň úbytok 0,5kg...prvý išiel teda lepšie... 🙂
Držím všetkým palce!