Začíname chudnúť 7.1.2015
Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂
dievčatá, som už druhý týždeň doma s chrípkou, žiadne cvičenie 😠 ani sa nevážim!! 🙂 🙂
Baby dnes som bola prvý krát v posilňovni 🙂 úžasný pocit. Len aby mi to vydržalo 😒 . Manžel mi hneď kupil permanentku 😀 Tak dúfam, že kila pôjdu rýchlejšie dole 🙄
No nejak som sa prepocitala, za 5tyzdnov...posledny tyzden som papkala vsetko aj vratane sladkeho, nastupila som naspat do prace tak som bola uplne ko....
@debbie dakujem, pravidelne jest kazde 3hodiny, netreba sledovat - aspon u mna sa vzdy po tych troch hod.hlad ohlasi. rano vacsinou spald.vlocky s ovocim, med a biely jogurt, desiata si odstavim ovocie\zelenina, obed a vecera - vylucila som zemiaky, ryzu, tak maso so zeleninou, tak aby zeleniny bolo viac ako 50%, alebo pecivo tmave, ja si robim spaldovy chlieb. No a vylucila som cukry, pouzivam med a brezovy cukor a vela vody. Cvicila som shauna, je to kazdy den 25 minut. Podla mna nic hrozne, da sa to vydrzat, len sa nastavit na tu zmenu, je to skor o discipline, ze nehodim do pusy prve co vidim....
Ja mám inak baby dole za mesiac len 2 kilá. ale nevadí, keď zlezie každý mesiac dve kilá dole budem rada. Ja už mám tak dojebabraný metabolizmus z tých diét, že som rada, že sa to vôbec hýbe...a jem v pohode tak hádam toto bude tá správna cesta....
ahojte, tak idem sa pochváliť 😅 po 6-tich týždňoch, pri upravenej strave (vynechané pečivo, s chlebom občas cez víkend zhreším 😕 , viac zeleniny) a cvičení 3x do týždňa, mám na váhe mínus 3 kg a v páse mínus 7 cm. Som taká happy, že sa to konečne pohlo, aj sa cítim oveľa lepšie....ešte by to chcelo také tri kilečka dať dole a bola by som celkom spokojná 😉
Dievčatá ja som úplne hotová držala som dukanovu diétu krásne som schudla,no presťahovali sme sa a ja som za mesiac pribrala od stresu 5 kg,teraz tri dni pomaly nič nejem a priberaaaam musím schudnúť dukanky nie je smerodajná tam človek vždy priberie spať ale pripájam sa ku Vám ideme chudnúť zdravo však??
@lucijja veď toto :( normálne mám des Z váhy keď sa na ňu postavím... Som si povedala že pečivo A sacharidy von sladkosti detto A dúfam že vydržím. Dve kamarátky z dukana už majú hore cez 15kg...vracajú sa K dukanovi ale ja vidím,že je to začarovaný kruh... Musím Z toho von...len dúfam že správne uvažujem bude to stačiť?
@jenn44 nevylučuj úplne sacharidy...daj si deň keď ich mať nebudeš...dajme tomu 2x v týždni ale inokedy si daj doobeda (napríklad na raňajky alebo prílohu k obedu, ale len polovičnú). Na desiatu kľudne ks ovocia. 🙂
Hlavne nehladuj! papkaj len zdravé veci ale aby si bola akurát najedená. Ako pečivo odporúčam ražnú kocku, ktorú som teraz objavila v lidli. Čítala som zloženie a naozaj je to čistá ražná múka a ražný kvas. je to taká splasnutá kocka, dosť veľká, zješ jednu a máš dosť. Dá sa prekrojiť na dva tenké plátky, naplníš hocičím a ideš. Ja som ju dokonca zapekala v toustovači so šunkou a syrom. 😀 Dávam si ju vždy v deň keď idem na zumbu. A začala som si cvičiť aj doma. Nič predpísané, cvičím kedy chcem a čo chcem, tak aby ma to bavilo. A stačí mi 15-20 minút, to sa v pohode dá. 😉
áno áno, už chudnem, pomaličky ale zase je to v pohode. Žiadne trápenie. 🙂 kočky by ti možno povedali, že ovocie po obede nie, ale ja si ho dávam. Trebárs na olovrant, lebo to akurát idem z roboty a nemám moc možností jesť niečo iné. Tak schrúmem jablko. Vždy lepšie ako nejakú hovadinu. 🙂
@lucijja ako to ide? ja som mala velmi zly tyzden a pol, mam zasa kilo spat (4 som schudla od vianoc), teraz mam 69, odzajtra s malou bojujeme pol roka bez tatina, tak ho chceme poriadne prekvapit, ked sa vrati, ja ako schudnem a mala ako vyrastie do krasy 🙂 dnes nas caka lucenie, dokoncenie balenia, posledne nakupy a zemlovka s vinkom na veceru, no co uz, zajtra zapisujem miery a hop-sup na to 🙂 kolko si zatial zhodila?
Ahojte dievčatá, ja už tiež musím so sebou začať niečo robiť, tých 7 kg potrebujem dať dole...alebo aspoň 5 😀
A v súvislosti s tým, videla som, že v lidli predávajú bežecký pás za 99,90, nemáte s ním niektorá skúsenosti alebo neuvažujete nad kúpou?
@monique89 ahojky, no pomaly to ide ale ide...tri kg mám dole ale ja som začala až nejakého 25.1. Takže u mňa spokojnosť. Takže pol roka idete válčiť samé? neboj to ubehne ako voda a manželovi vypadnú oči keď sa vráti... 😉
@elenita ako hovorí @kinna tiež som za behanie radšej po vonku. Peniažky investuj do kvalitných tenisiek radšej a ešte aj ušetríš. 😉
Ahojte dievčatá, @kinna, @lucijja, ďakujem za odpovede.
No ja viem, že úplne naj je to vonku, už som tak behávala, ale jednak môžem len veľmi skoro ráno, kedy ešte celkom nevidno a mám trochu strach 😅 (z rôznych úchyláckych maniakov a podobne 😀 ) a potom, nemám s kým nechať deti, síce ešte spinkajú, ale majú panický strach zostať samy v byte, keby sa náhodou zobudili a ja by som tam nebola... 😝
No ale budem musieť niečo vymyslieť.
Inak mám 174 cm, od strednej aj po pôrode som si udržiavala stále svoju váhu (cca 62 kg), ale posledné 2-3 roky to pomaličky ide hore a nabalilo sa toho na mne viac 😝
Snažím sa zdravo stravovať, sladené nápoje nepijem, jem veľa ovocia a zeleniny, len tmavé a celozrnné pečivá....(bez pečiva by som asi nevedela existovať, zasýtia ma len sacharidy 😅)
No ale chce to zmenu, naj bude začať asi tým pohybom 😉
Čaute baby, po mojom víkende plnom hriechu... nutella, pecivo, syr, chipsy... :( ach... začínam odznova :( ste mojou inšpiráciou!!!

@lucijja skusala si stejk? ja sa zajtra povazim, no nedufam v zhodene kila, nemala som dobry tyzden...