icon

Začíname chudnúť 7.1.2015

janulienocka
6. jan 2015

Kočky kto sa pridá? Ve dvou (a viac) se to lépe táhne🙂 Budeme sa podporovať, inšpirovať a tešiť z výsledkov. Mám 70 kg (výška 167 cm) a chcem 62 kg ... Hurá do toho🙂

monique89
6. feb 2015

@lucijja skusala si stejk? ja sa zajtra povazim, no nedufam v zhodene kila, nemala som dobry tyzden...

lucijja
7. feb 2015

@monique89 ja som po týždni váženia mala plus 0,3kg....a to som nemala pocit, že sa rúham...čo už...nie je každý deň posvícení....radšej pomaly, ale natrvalo... 😉

monique89
8. feb 2015

@lucijja ja mam nezmenenu vahu a za sebou oslavu s obedom, kolacom a chlebickami :(

lucijja
9. feb 2015

@monique89 neboj, v týždni dobehneme zameškané...keby si sem tam nedáme po čom naše mlstné bruchá pištia tak by sme to nezvládli vôbec... 😉

blue99
10. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
caffein
12. feb 2015

dievčatá, som už druhý týždeň doma s chrípkou, žiadne cvičenie 😠 ani sa nevážim!! 🙂 🙂

daka122
14. feb 2015

Baby dnes som bola prvý krát v posilňovni 🙂 úžasný pocit. Len aby mi to vydržalo 😒 . Manžel mi hneď kupil permanentku 😀 Tak dúfam, že kila pôjdu rýchlejšie dole 🙄

dari
14. feb 2015

Zdravim, hlasim sa po dvoch tyzdnoch - vaha 69kg....no nadhera ta sestka 😀 , takze celkovo za 4t ubytok 4,5kg

@caffein no hroza tie choroby, zelam skore uzdravenie...

debbie
15. feb 2015

@dari krasne vysledky,mozem sa spytat co pre to vsetko robis.dakujem

dari
15. feb 2015

No nejak som sa prepocitala, za 5tyzdnov...posledny tyzden som papkala vsetko aj vratane sladkeho, nastupila som naspat do prace tak som bola uplne ko....

@debbie dakujem, pravidelne jest kazde 3hodiny, netreba sledovat - aspon u mna sa vzdy po tych troch hod.hlad ohlasi. rano vacsinou spald.vlocky s ovocim, med a biely jogurt, desiata si odstavim ovocie\zelenina, obed a vecera - vylucila som zemiaky, ryzu, tak maso so zeleninou, tak aby zeleniny bolo viac ako 50%, alebo pecivo tmave, ja si robim spaldovy chlieb. No a vylucila som cukry, pouzivam med a brezovy cukor a vela vody. Cvicila som shauna, je to kazdy den 25 minut. Podla mna nic hrozne, da sa to vydrzat, len sa nastavit na tu zmenu, je to skor o discipline, ze nehodim do pusy prve co vidim....

lucijja
17. feb 2015

@dari kde si našla shauna? kriste neviem to nikde nájsť, kedysi som to mala, ale sekalo mi videá, nemôžeš mi hodiť linky?

Ďakujeeem.

lucijja
17. feb 2015

Ja mám inak baby dole za mesiac len 2 kilá. ale nevadí, keď zlezie každý mesiac dve kilá dole budem rada. Ja už mám tak dojebabraný metabolizmus z tých diét, že som rada, že sa to vôbec hýbe...a jem v pohode tak hádam toto bude tá správna cesta....

kinna
Odpoveď bola odstránená
evala777
17. feb 2015

ahojte, tak idem sa pochváliť 😅 po 6-tich týždňoch, pri upravenej strave (vynechané pečivo, s chlebom občas cez víkend zhreším 😕 , viac zeleniny) a cvičení 3x do týždňa, mám na váhe mínus 3 kg a v páse mínus 7 cm. Som taká happy, že sa to konečne pohlo, aj sa cítim oveľa lepšie....ešte by to chcelo také tri kilečka dať dole a bola by som celkom spokojná 😉

kinna
Odpoveď bola odstránená
evala777
17. feb 2015

@kinna chodím cvičiť do jedného štúdia (ja som sa doma neprinútila cvičiť, tu ma núti zaplatená pernamentka 😉 )volá sa to kruhové cvičenie, je to zmes kardia a posilňovania vo viacerých sériach, vyhovuje mi to takto 🙂

caffein
23. feb 2015

@evala777 aj mne to tak vyhovuje, doma by som sa neprinútila a cvičenie na strojoch ma baví 🙂

jenn44
25. feb 2015

Dievčatá ja som úplne hotová držala som dukanovu diétu krásne som schudla,no presťahovali sme sa a ja som za mesiac pribrala od stresu 5 kg,teraz tri dni pomaly nič nejem a priberaaaam musím schudnúť dukanky nie je smerodajná tam človek vždy priberie spať ale pripájam sa ku Vám ideme chudnúť zdravo však??

jenn44
25. feb 2015

@kinna aké cvičenie cvičis?aha uz vidím prepáč kruhový je skvely

lucijja
25. feb 2015

@jenn44 uff, zabudni na dukanku...jasné, že máš všetko späť, zbytočne si si rozhádzala metabolizmus...pekne pomaličky nabehni na zdravé jedenie. Jedz 4-5x denne, sacharidy len doobeda, veľa bielkovín a pôjde to. Len nemôžeš čakať zázraky, že 5kg za mesiac a pod. 😉

jenn44
25. feb 2015

@lucijja veď toto :( normálne mám des Z váhy keď sa na ňu postavím... Som si povedala že pečivo A sacharidy von sladkosti detto A dúfam že vydržím. Dve kamarátky z dukana už majú hore cez 15kg...vracajú sa K dukanovi ale ja vidím,že je to začarovaný kruh... Musím Z toho von...len dúfam že správne uvažujem bude to stačiť?

lucijja
25. feb 2015

@jenn44 nevylučuj úplne sacharidy...daj si deň keď ich mať nebudeš...dajme tomu 2x v týždni ale inokedy si daj doobeda (napríklad na raňajky alebo prílohu k obedu, ale len polovičnú). Na desiatu kľudne ks ovocia. 🙂

Hlavne nehladuj! papkaj len zdravé veci ale aby si bola akurát najedená. Ako pečivo odporúčam ražnú kocku, ktorú som teraz objavila v lidli. Čítala som zloženie a naozaj je to čistá ražná múka a ražný kvas. je to taká splasnutá kocka, dosť veľká, zješ jednu a máš dosť. Dá sa prekrojiť na dva tenké plátky, naplníš hocičím a ideš. Ja som ju dokonca zapekala v toustovači so šunkou a syrom. 😀 Dávam si ju vždy v deň keď idem na zumbu. A začala som si cvičiť aj doma. Nič predpísané, cvičím kedy chcem a čo chcem, tak aby ma to bavilo. A stačí mi 15-20 minút, to sa v pohode dá. 😉

jenn44
25. feb 2015

@lucijja a uz chudneš?🙂 ja sa uz pomaly nevopcham do oblečenia :( uz nech chudneeem :( takze veľa zeleniny a ovocia?mozem napr poobede jablko?

lucijja
26. feb 2015

áno áno, už chudnem, pomaličky ale zase je to v pohode. Žiadne trápenie. 🙂 kočky by ti možno povedali, že ovocie po obede nie, ale ja si ho dávam. Trebárs na olovrant, lebo to akurát idem z roboty a nemám moc možností jesť niečo iné. Tak schrúmem jablko. Vždy lepšie ako nejakú hovadinu. 🙂

monique89
2. mar 2015

@lucijja ako to ide? ja som mala velmi zly tyzden a pol, mam zasa kilo spat (4 som schudla od vianoc), teraz mam 69, odzajtra s malou bojujeme pol roka bez tatina, tak ho chceme poriadne prekvapit, ked sa vrati, ja ako schudnem a mala ako vyrastie do krasy 🙂 dnes nas caka lucenie, dokoncenie balenia, posledne nakupy a zemlovka s vinkom na veceru, no co uz, zajtra zapisujem miery a hop-sup na to 🙂 kolko si zatial zhodila?

elenita
2. mar 2015

Ahojte dievčatá, ja už tiež musím so sebou začať niečo robiť, tých 7 kg potrebujem dať dole...alebo aspoň 5 😀
A v súvislosti s tým, videla som, že v lidli predávajú bežecký pás za 99,90, nemáte s ním niektorá skúsenosti alebo neuvažujete nad kúpou?

kinna
Odpoveď bola odstránená
lucijja
2. mar 2015

@monique89 ahojky, no pomaly to ide ale ide...tri kg mám dole ale ja som začala až nejakého 25.1. Takže u mňa spokojnosť. Takže pol roka idete válčiť samé? neboj to ubehne ako voda a manželovi vypadnú oči keď sa vráti... 😉

@elenita ako hovorí @kinna tiež som za behanie radšej po vonku. Peniažky investuj do kvalitných tenisiek radšej a ešte aj ušetríš. 😉

elenita
2. mar 2015

Ahojte dievčatá, @kinna, @lucijja, ďakujem za odpovede.
No ja viem, že úplne naj je to vonku, už som tak behávala, ale jednak môžem len veľmi skoro ráno, kedy ešte celkom nevidno a mám trochu strach 😅 (z rôznych úchyláckych maniakov a podobne 😀 ) a potom, nemám s kým nechať deti, síce ešte spinkajú, ale majú panický strach zostať samy v byte, keby sa náhodou zobudili a ja by som tam nebola... 😝
No ale budem musieť niečo vymyslieť.
Inak mám 174 cm, od strednej aj po pôrode som si udržiavala stále svoju váhu (cca 62 kg), ale posledné 2-3 roky to pomaličky ide hore a nabalilo sa toho na mne viac 😝
Snažím sa zdravo stravovať, sladené nápoje nepijem, jem veľa ovocia a zeleniny, len tmavé a celozrnné pečivá....(bez pečiva by som asi nevedela existovať, zasýtia ma len sacharidy 😅)
No ale chce to zmenu, naj bude začať asi tým pohybom 😉

jenn44
2. mar 2015

Čaute baby, po mojom víkende plnom hriechu... nutella, pecivo, syr, chipsy... :( ach... začínam odznova :( ste mojou inšpiráciou!!!