Začínate chudnúť? Pridajte sa ku mne!
Ahojte, po nejakej dobe som sa rozhodla, že opäť sa dám na chudnutie - nie štýlom nezmyselných diét ale sledovaním stravy a pohybom. Podarilo sa mi takto pred pár rokmi schudnúť z nejakých 96kg na 69kg. Na takejto hmotnosti sa mi podarilo udržať asi 2 roky, následne prišli rôzne problémy či už fyzické alebo psychické ktoré tu nebudem konkretizovať a váha šla naspäť hore. Momentálne netuším koľko vážim, keďže váhu doma nemám. Plánujem si ju do konca týždňa zadovážiť aby som vedela aspoň na akom čísle začínam a aby som si to vedela raz týždenne odsledovať. Je tu niekto, kto by sa rád pridal? Mohli by sme sa takto skúsiť motivovať.
Ahojte, aj ja sa chcem pridať k Vám do skupiny 🙂
Tiez sa chcem pridat
@zuzicka1451 nikdy som nepochopila, preco jest nahradu, ked mozem jest to plnohodnotne jedlo...
Rada sa pridám.... 🙂
@taga To ale nieže každé jedlo nahradiť ,ale ono je to super ,v tom ,že dostanete aspoň na štart dňa všetky živiny atď, a tie v dnešnej hektickej dobe ,je občas problém dostať do tela v jednej porcií. A zaroveň je to rýchle a vyvážené . Jedine,co ja neuznávam sú tabletky na chudnutie . A ten nápoj je super vec-pomáha telu .voda,med,citrón a aloe vera sú malý zázrak prírody. Odporúčam si prečítať knihu zdravie a šťastie s Marsom a Venušou . Tam aj chudnutie autor vysvetľuje. A nemusíte nahrádzať keď nechcete ja som len poradila ako to ide lepšie 😉
@zuzicka1451 aké aloe vera, konkrétnejšie prosim. Dakovala
@zuzicka1451 prosím, kde kupuješ aloe vera?
@karinx píšem správu
@isis234 napísala som Ti spravu
@zuzicka1451 vďaka, už čítam,😉🍀
Aj ja by som sa rada pridala
Mozem sa pridat? Ahojte
Ahojte, aj ja by som sa chcela ku vám pridať
Aj ja poprosím pridať,dakujem
Aj ja by som sa pridala

A ja Vám odporučam každé ráno sa naštartovať- 2.5dcl vody do toho lyžica medu ,lyžica aloe vera ,a citrón. Očistí to telo od toxínov a budete mat aj energiu ,plus ráno dat si nutri drink - nahradu plnohodnotneho jedla kde máte bielkoviny ,živiny ,minerály a vitaminy ,ktoré telo potrebuje ,pretože veľmi dôležitá je chemická rovnováha mozgu pri chudnuti a pôjde to ľahšie 😉 držím Vám päste. Ak potrebujete niečo konkrétne odporučiť, kľudne sa spýtajte. Držím päste nech ste spokojne ,štíhle a zdravé. ❤