Začnite s prerušovaným pôstom: Tipy a skúsenosti
Ahojte, je tu niekto kto ho praktizuje? Ako ho máte nadstaven ? A ako ste začínali?
Ja som ho mala nastavený od 10 rána som začínala raňajkami a jedla som do 18:00 avšak jedla som len klasicky raňajky, obed, večera a chodievala som hodinu na rychlu chodzu, kedze som neznasala beh ... Schudla som 9,5 kg tuším viac ako pol roka mi to trvalo ... Prvé dva mesiace mi váha stála a vôbec sa nechcela pohnúť, zrejme preto, že telo zažilo šok, že mám nižší príjem a začalo si robiť zásoby, potom to išlo dole ... Teraz to už nedodržiavam 3 rok, pretože som potom ostala tehotná atd. ale stale sa s váhou držím +2 max 2,5kg je rozdiel ... 🙂
Tiez mam intermittent fasting. Ale koli tomu, ze som SA rozozrala.
Ja som uplne vyhodila UPF, lebo Tu keksik, tam cokoladka. Som sestricka, tak v robote toho mame na mrte.
Chlieb peciem, dam do mraznicky, yogurt tiez doma robim.
Ja mam na ranajky kavu s mliekom, ked si ju nedam, tak ma boli hlava.
Cely den pijem bylinkvy caj, vo flasi mam liter.
Potom mam obes okolo 11-13, podla toho, ako je robota. Zarovno s obedom mam aj dessert ( nie vzdy), ale musi byt doma urobeny, maly kolacik, yogurt a pod.
Veceru mam okolo 17-19.
Ja som hned schudla a cutim sa lepsie.
Sem tam mam postny den, ze mam iba veceru.
@evka000001 Nejde mi o redukciu ale ďakujem.

Ja praktizujem. Od začiatku som nastavená ze jem 8 hodín. Ale nie načo si zmyslím. Jem 3x. Začínam o 12:00 končím o 20:00. Len preto ze s manželom sme chceli mať stále spoločnú večeru. Medzi obedom a večerou čo máme varené jedlo tak zjem okolo 16:00 niečo bielkovinove. A 3-4l denne.