icon

Začnite s prerušovaným pôstom: Tipy a skúsenosti

12. jún 2024

Ahojte, je tu niekto kto ho praktizuje? Ako ho máte nadstaven ? A ako ste začínali?

85miska
12. jún 2024

Ja praktizujem. Od začiatku som nastavená ze jem 8 hodín. Ale nie načo si zmyslím. Jem 3x. Začínam o 12:00 končím o 20:00. Len preto ze s manželom sme chceli mať stále spoločnú večeru. Medzi obedom a večerou čo máme varené jedlo tak zjem okolo 16:00 niečo bielkovinove. A 3-4l denne.

nikoleta999
12. jún 2024

Ja som ho mala nastavený od 10 rána som začínala raňajkami a jedla som do 18:00 avšak jedla som len klasicky raňajky, obed, večera a chodievala som hodinu na rychlu chodzu, kedze som neznasala beh ... Schudla som 9,5 kg tuším viac ako pol roka mi to trvalo ... Prvé dva mesiace mi váha stála a vôbec sa nechcela pohnúť, zrejme preto, že telo zažilo šok, že mám nižší príjem a začalo si robiť zásoby, potom to išlo dole ... Teraz to už nedodržiavam 3 rok, pretože som potom ostala tehotná atd. ale stale sa s váhou držím +2 max 2,5kg je rozdiel ... 🙂

00momo
13. jún 2024

@85miska tiež rozmýšľam nad tým postom. A ráno kávu si môžem dať? Lebo bez kávy má potom tak bolí hlava že ani tabletky nezaberajú.

85miska
13. jún 2024

@00momo môžte aj ja pijem. Ale bez cukru a mlieka.

00momo
13. jún 2024

@85miska mlieko nedávam len štipku cukru

oslo1
13. jún 2024

Tiez mam intermittent fasting. Ale koli tomu, ze som SA rozozrala.
Ja som uplne vyhodila UPF, lebo Tu keksik, tam cokoladka. Som sestricka, tak v robote toho mame na mrte.
Chlieb peciem, dam do mraznicky, yogurt tiez doma robim.
Ja mam na ranajky kavu s mliekom, ked si ju nedam, tak ma boli hlava.
Cely den pijem bylinkvy caj, vo flasi mam liter.
Potom mam obes okolo 11-13, podla toho, ako je robota. Zarovno s obedom mam aj dessert ( nie vzdy), ale musi byt doma urobeny, maly kolacik, yogurt a pod.
Veceru mam okolo 17-19.
Ja som hned schudla a cutim sa lepsie.
Sem tam mam postny den, ze mam iba veceru.

evka000001
Odpoveď bola odstránená
autor
13. jún 2024

@evka000001 Nejde mi o redukciu ale ďakujem.