icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

soffyee
29. apr 2013

tak tyzden volnosti a fajneho papanicka mam za sebou 😀 a posledne dva tyzdne pred domnou a zase idem papat travicku dufam ze to dokopem dokonca a dam to na 60kg drzte palce co citam tak vecsinou kazdyy schudol kazdej drzim palceky nech to zmakne 😝

lublub
29. apr 2013

@soffyee a ako je po tom tyzdni normalneho jedenia tvoja vaha? udrzala sa ti tak ako si skoncila posledny den dvojtyzdnovky?

soffyee
30. apr 2013

presne taka ista vaha co som prekvapena ale neprezierala som sa nejak extra 🙂

destinka30
30. apr 2013

Baby niekto kto ide drzat dietku od pondelka?potrebujem parťačku🙂

lublub
30. apr 2013

@destinka30 ja idem od buduceho pondelka 🙂

lublub
30. apr 2013

@soffyee tak to super

jja
30. apr 2013

@destinka30 ja som zacala vcera...a prave mi svagrina oznamila ze zajtra sa bude grilovat lebo oslavuje narodky...no na porazenie...

katkaking
30. apr 2013

ja som vcera zacala druhu dvojtyzdnovku...ale aj skoncila resp.posunula o tyzden....plna chladnicka....grilovacka....a tak...cize posuvam to...od pondelka zacinam 🙂

destinka30
30. apr 2013

presne take iste vyhovorky mam vždy ja,vzdy sa niečo udeje.no od pondelka musimmmm..musite sa pridat,sama to nedam urcite🙂

lwhiterose
Odpoveď bola odstránená
destinka30
1. máj 2013

Najlepšie je začať od pondelka,tak dufam ze si to nerozmyslite a zaciname spolu.-)

lublub
1. máj 2013

@destinka30 ja do pondelka urcite 🙂 uz sa neviem dockat 😀 najradsej by som zacal aja hned zajtra 😀

aurora88
1. máj 2013

caute baby,ozyvam sa po tyzdni a pol co som zacala s dietou, prve 3 dni boli bez prehresku,potom sme mali v rodine bohuzial pohreb a kar a tak som samozrejme vobec nejedla,co som mala,ale uplne ine veci,ale schudla som asi 1,5 kg za ten tyzden (resp. 3 dni), ale tento tyzden som po 3 dnoch schudla len 0,5 kg :( teraz vaham,ci brat tento druhy tyzden ako prvy a dat si este jeden a az potom pauzu?

aurora88
2. máj 2013

a dnes zacnem asi aj cvicit trosku...🙂

destinka30
4. máj 2013

@lublub
@katkaking
@jja kočky ideme na to od pondelka?

jja
4. máj 2013

@destinka30 ideme ...ja uz druhy tyzden...ja som zacala tento pondelok...ale este idem pokracovat...

katkaking
4. máj 2013

@destinka30 ano...dufam ze vydrzim a neskonci to ako tento tyzden....

lublub
4. máj 2013

@destinka30 jasnacka, pondelok to isti 🙂

destinka30
5. máj 2013

🙂

merculicek
5. máj 2013

@lublub Aj ja sa kvám pridávam v pondelok 🙂

destinka30
5. máj 2013

dievčata zajtra nam drzim prsty🙂tak šup spinkať,čaka nas 2tyzdnovy boj🙂

jja
6. máj 2013

@destinka30
@merculicek
@lublub
@katkaking no co baby? ideme na to? ja uz mam kavu za sebou....s kolkymi kilami zacinate? ja mam 64. za minuly tyzden islo 3 kg dole, ale to som mala kopec prehreskov..napr vcera sme boli na prijimani neterky, tak som si samozrejme musela dat aj par kolacov...ale vecer mi bolo kvalitne zle....dufam ze tento tyzden bude 100% ny a bez prehreskov...drzim nam palce!!

lublub
6. máj 2013

jasnacka.... dufam ze budem uspesnejsia ako minule 😀 10 dni som vydrzala bez prehreskov, bola som spokojna, nic mi nechybalo, ani hladna osm nebyvala, ale stacilo mi dat si kusok cokolady a bola som tak kde som bola 😠 uz som sa potom zlumpovala 😀 takze teraz ti chcem uz dodrzat 2+1+2 a som zvedava aky bude vysledok.. za tych 10 dni som dala dole 4kg... lenze... lenze.. 😀 tak nech mame pevnu volu!

angiie
6. máj 2013

Dobre ranko .
Tak ja zacinam s touto dietou dnes.Dufam ,ze to zvladnem.Dam si 2+1+2.Mam 162 / 77kg.Som zvedava aky bude vysledok.Aj ked viem ,ze tato dieta nieje velmi zdrava ,dam sa na to. Drzte palcoky .Vela zdaru a pevnu volu vam zelam.
🙂

lublub
6. máj 2013

@angiie preco si myslis, ze tato dieta nie je zdrava? ako OK, beriem, ze sa papa 3xdenne a nie 5x ako by sa malo.. myslis toto? Lebo inak sa v nej dost papa, hlavne vela zeleniny a bielkoviny.. teda aspon ma osobne to dost zasytilo, oproti inym dietam, kde sa jedlo omnoho menej a som bola stale hladna...

jja
6. máj 2013

ja takisto som bola dost najedena...mna jedine co lakalo, ked som robila deckam veceru, tak som mala chut papat s nimi tie ich dobrotky🙂 ale dalo sa to...

angiie
6. máj 2013

@lublub Prave preto som myslela.Ono to ani nie ze 3x za den ,ale skor 2x za den.Viem ,ze je to nezdrave ,ale ja budem rada ak aspon tolko zjem.JA zvycajne jem len raz za den, plus k tomu som prestala fajcit a tak za mesiac nebol problem pribrat 10 kilo.Vtedy sa na nas kilecka rychlejsie nalepia.Ale je pestra.Je tam zelenina ,maso ,jogurt ,ovocie.cize vsetko co organizmus potrebuje. 🙂 🙂 🙂

lublub
6. máj 2013

ja som aj rozmyslala ze co by sa stalo, kebyze hlavne jedla rozdelim resp. oddelim nieco a zjem na desiatu a olovrant.. napr. jendu paradajku z obedu presuniem na desiatu.. trocha salatu z vecere dam medzi obedom a vecerou... prijem by bol rovnaky...

angiie
6. máj 2013

@lublub Ja zacnem presne podla jedalnicka tieto 2+1+2 a potom uvidim.Mozno si takto upravim ako pises.Ano malo by to byt v poradku nie?drzim palceky.Daj o sebe vediet akoti to ide. 🙂 🙂

merculicek
6. máj 2013

@angiie
@lublub
@jja
@jja no,ja uz mam za sebou kavicku aj obed, ale zjedla som len jedno vajiclo a jednu paradajku a jednu celozrnnu kaiserku lebo viac do mna nevoslo :-/ zacala som so 62 kilami pri 158 cm ciel je u mna 50 kil ale zatial sa uspokojim aj s 55 a viem ze je to mozne lebo po vianociach v january som s touto stravou (neberiem to ako dietu lebo zeleninu milujem takze toto stravovanie mne osobne vyhovuje) schudla zo 68 na tych 62 a nic sa mi nevratilo 🙂 takze idem nato znova nech toto leto bez vacsej hamby vojdem aj do pĺaviek 😀