Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
Baby ked pijete ten jabl ocot v tabletkach, kolko si davate? jednu ako je pisane alebo viac?
@janulabj ja tiez s prehreškami, aj som si už zamenila dni kedže som napriklad zabudla, ze mam mat kuraci rezen a uz bolo neskoro rozmrazovat tak som si dala nieco ine... ale vaha ide pomalicky dolu.. vecer ked ma slak trafa tak si nakrajam rajcinu :D... teraz je 10den a mam 4kg dole co je fajn.. ešte raz tolko a mozno aj staci 🙂
@anaviky ano🙂 sice trosku podvadzam, ale podstata je ta ista, vcera som si do jogurtu dala aj fit cerealie a zajtra si dam namiesto kuracieho steaku z peceneho kurata nejake chude prsia alebo co, malej idem upiect kura, tak to nebudem komplikovat 😝
@nefertitka ja tiez som si bud upiekla kuracie stehna alebo som si na prirodno prsia spravila... myslim, ze vacsina z nas to nedodrziava na milion percent :D
@anaviky moja mama hej...ona fakt nic neporusi nikdy a uz to viac krat drzala a vzdy sa jej podarilo okolo 8 kil zhodit, tak ale ona by mohla aj viac....len sa jej nedivvim, ze po tejto hladovke uz dalej nevladze 😝
tak zjedla som sunku s rajcinami a som hladna, co teraaaaaaaaaaz? 😝
Tak ja som si dnes dala na veceru maso so salatom a teraz pozeram ze som mala mat sunku s paradajkami.. Inak co je sunka s hovadzou stavou??
baby co mate volny tyzden....aj vam je zle a na grc ked cokolvek cez den zjete? mne straaaasne....aj sa bojim nieco do ust dat.....a ako sa vam dari nepriberat? 🙂 🙂 🙂 tie co drzite....tak vela zdaru a malo chuti na cokolvek 😀
ja som este nic nedala dolu:( stale rovnako, mozno fakt aj tie male prehresky vadia alebo co a to som bola aj behat 2x uz...skusim aspon 3x do tyzdna nejaky beh, nech to ide rychlejsie
A je po diete 🙂 dnes som vypekala, chystala pohostenie a samozrejme neodolala 🙂 no co uz nevadi
a je po diete... posledny den dvojtyzdnovky som jedla uplne vsetko, dva dni dozadu kazdy vecer cokoladu.. no co uz.... tyzden si dam pauzu a zacnem od zaciatku...
No tak ja mám za sebou prvý týždeň - s výsledkom -3kg a -3cm - takmer všade 🙂 🙂 🙂 pokračujeme ďalej 🙂
Ahojte,idem sa pochvalit.Od pondelka mam dolu 2kg.Dufam,že to pojde ešte dolu.
Ja som dala dole 3kg za styri dni s prehreskami, tak radsej koncim, podla mna je to velmi nezdrave chudnutie ..radsej nech chudnem pomalsie, ale zdravo
Kocky drzite tuto dietu? http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Chcem trochu upravit telo 😀 😀, mm odchadza na 3 tyzdne, maly ma papku v jaslickach - idealny cas.
Len v nej niektorym veciam nerozumiem 😖.
@janulabj mozem sa spytat, co je myslene pod ocistnym cajom, ake bilinky??? A tiez neviem co znamena "salat" - je tym mysleny ladovy salat, cinska kapusta, polnicek alebo miesany salat z roznej zeleniny? A co spargla, predpokladam ze asi varena, len varit 2 ks? A este ten celozrnny rozok?
@fleuerette očistny čaj- no ja som kupila normal na chudnutie , su rozne, alebo aj na očistenie organizmu, ja mam od Herbex, mrkni v google, ale už si nedavam žihlavovy,šalat možeš rozny, baby si bud kupuju take tie balene asi v tescu myslim že su, ja si robim velky miešany,čo mam doma a čo ma napadne,ocot v tabletkach ,šparglu vela žien meni za čokolvek ine, ani ja to nejem ani nekupujem, ja napr. nejem paradajky miesto toho uhorka a nevadi to, kavy pijem aj 3 denne a nevadí 🙂 rožok tmavy nejaky,ja celozrnu žemlu si davam 🙂
ahojte baby..ktora sa dnes na to podujme a zacne so mnou? ja zacinam na 67 kg...fuuuu..tazky vikend na dovolenke s rodinou🙂
No nie som odbornik ale chcela by som vidiet zenu co nepribrala po skonceni tych dvoch tyzdnov po dobu tych 8 rokov. Podla mna super typ na jojo efekt a poskodenie si zdravia ☹

ja od pondelka držim, občas prehrešok že zmrzka, včera male pivko 😝 ,namiesto ananasu grep, ani šparglu si nedam, polku obeda si davam ako olovrant, ako nemam vahu no pupok snad trošku klesa 😝