icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

merculicek
6. máj 2013

@angiie
@lublub a to som v january vydrzala len tyzden

lublub
6. máj 2013

@merculicek to je super, 6 kg.. a to za celych 5 tyzdnov?

lublub
6. máj 2013

@merculicek jaaaj, uz vidim 😀 .. len tyzden .. tak to super!!

merculicek
6. máj 2013

Ale vteady isla z tela von urcite hlavne voda, ale tuto stravu milujem uzsa tesim o 2 tyzdne 🙂 a potom na konecny vysledol o 5 tyzdnňv a som rada ze tje nas tu viac 🙂
@lublub

mirkaveron
6. máj 2013

ahojte obdivuje všetky maminky ktoré dokážu držať diétu ja bohužiaľ takú pevnú voľu nemám ale aj tak sa mi to podarilo aj ked som si pomohla inač 😉 držím vám palce 🙂

lublub
6. máj 2013

@merculicek aj mne tato strava vyhovuje... neberiem to, ze je to dieta.. v porovnani s inymi dietami co som sa snazila dodrzat 😀 a hlavne extra vysledku 😠 a pri tejto to povzbudi ze hned v prvych dnoch je pokles vahy a skoro pri beznej strave..

merculicek
6. máj 2013

@lublub no presne tak a ja som uplne vylucila vyprazane, mastne,chipsy... Sladke len minimum, proste som nastavena a zmierena ze budd budem zrat jak prasa a potom revat a nadavat,ze nenatiahndm ani m-ko alebo budem jest zdravo a dosyta a budem stastna a rada ze sa nebudem trapit co na seba na zamaskovanie i kee sa to aj tak nezamaskuje ☹

merculicek
6. máj 2013

@mirkaveron a ako si si pomohla ?

lublub
6. máj 2013

@mirkaveron aj mna by to zaujimalo , co ti pomohlo?

destinka30
6. máj 2013

@lublub presne to iste som si povedala ja .Kedze robim na smeny ,tak to mam rozhadzane kedze raz vstavam o 4tej,inokedy o 9tej...ja si tie porcie budem delit na viac porcii,mam to vyskusane,pred rokom som to drzala a aj som si delila porcie na viac casti a zhodila som 7kg za 2tyzdne..

destinka30
6. máj 2013

baby držim sa,nie som hladna,len tie chute ..dala by som si obycajnu ryzu alebo ovocie..viem,že nemozem,musim to dodrziavat podla rozpisu..dufam,ze to zmaknem a vy so mnou.som rada ze nie som sama na dietku.dakujem vam babenky🙂

dadka13
6. máj 2013

Babyyy - ja som si ten týžďeň medzi nejako pretiahla - myslíte že je to problém? Môžem skúsiť pokračovať od zjtra - alebo musim zasa od začiatku? Ešte by som chcela nejake 3 kila :o)
Keby som ešte dva tyždne vydržala ....

lublub
6. máj 2013

baby, dala by som si nieco sladkeee... nie som hladna, len by to chcelo nejaku masrktu k telke.. musim sa zbavit tohto zlozvyku... idem si umyt zuby 😀
@dadka13 bez problemov pokracuj od zajtra. nemusis zase od zaciatku..

merculicek
6. máj 2013

@lublub povedz si,ýe sidas v sobotu vecer

lublub
7. máj 2013

tak - 2kg 😀 po prvom dni 😀 jasne ze to nie su tuky, kebyze sa dnes normalne najem tak je to spat.. ale potesi 🙂 len zase budem mat zapchu z toho jablcneho octu 😠 som asi jedn az mala na ktoru to posobi opacne 😖
@merculicek nie nie, ani v sobotu.. celych 5 tyzdnov by som chcela vydrzat bez sladkosti.. opytaj sa ma po dvoch tyzdnoch 😀

merculicek
7. máj 2013

@lublub No, ja som dnes rano bola na velkej a vcera som to s tym jabl. octom prehnala v salate :D A ja nejem mäso, tak som si dala mozarellu a dole 1 kilo :D Tak sa teším aj ja a som dohodlaná vydržať až do konca 🙂 A som rada, že sa t unavzájom podporujeme 🙂

merculicek
7. máj 2013

@lublub Ale áno, to je dobré, lebo telo si zvykne, ja doteraz nepijem nič s cukrom, proste osm si zvykla,

merculicek
7. máj 2013

A vy baby,ako ste na tom ?

soffyee
7. máj 2013

no ako to ide mamky mam posledny 4 tyzden za sebou a posledny tyzden pred sebou strasne sa tesim tak to vyzera ze za mesiac 8 kil pojde dole dobre nie ?! neviem si predstavit ze najblizsie mesiace nebudem musiet riesit wahu 😒 ked nezacne do seba tiskat papacko 😀 strasne sa tesim dajte vediet ako vam to ide 😀 pekny dnik

lublub
7. máj 2013

@soffyee to je super 8 kg.. parada.. snad aj ja budem mat take vysledky.. i ked mam trocha obavy, ze ked zacnem normlane jest, ze opat priberiem... no uz sa budem musiet kontrolovat a neprezierat sa, hlavne vecer, a tie sladkosti, to je moja slabost

angiie
7. máj 2013

Tak, ja dnes som zacala este raz.Vcera v pohode som to zvladla,ale vecer som sla na navstevu a na veceru - francuzske zemiaky.Nechcela som ,ale odmietnite 80rocnej zene ,ktora to vari s laskou.Nechcela som ju urazit .Tak dnes zacinam od zaciatku.Lublub- pekne ;drzim palcoky nech to ide dalej.🙂🙂

merculicek
7. máj 2013

@soffyee a z kolkych kil si chudla ?

aurora88
7. máj 2013

baby:(( myslite, ze fakt aj maly prehresok moze sposobit katastrofu? ja sa vzdy drzim pekne bez prehreskov prve 3, 4 dni a ked pride vikend, neodolam a musim zobnut aj nieco ine uz, ako je predpisane.....prvy tyzden som schudla 1,5 kila,ale kvoli pohrebu a karu som zacala dalsi tyzden odznova a to som zhodila uz len 0,3 kg a teraz uz som v polovici druheho tyzdna a nechudnem vobec,dokonca som pribrala naspat 0,7 kg :(((

merculicek
7. máj 2013

@aurora88 ako to ? Dodrziavas vsetko ?

aurora88
7. máj 2013

tak ako vravim prve 4 dni v pohode podla predpisu, ocot mam v tabletkach, kavu som vymenila za zeleny caj, ale inak dodrziavam vsetko....cez vikend som si napriklad dala trosku gulasu a na druhy den kusok z torty...alebo jeden den som si dala fidorku...nie su to podla mna velke prehresky....a navyse cvicim uz skoro tyzden:( nerozumiem tomu
@merculicek

aurora88
7. máj 2013

@merculicek moze byt chyba v tom, ze som sa vazila akurat v den, ked som dostala mrchu?

merculicek
7. máj 2013

@aurora88 tak podla mna to moze byt aj mrchou ale aj tym,ze si jedla co si nemala, predsa gulas mastny, torta, fidorka sladke a to moze narusit tu latkovu vymenu, tak ja neviem a kolko tekutin pijes ? Ja normalka vsetko jak je napisane a ocot mam tekuty, nieje to nic chutne,ale da sa zvyknut, a radsej dodrzujem vsetko ako je tam okrem masa,lebo ho nejem tak ho menim za mozarellu 😀

angiie
8. máj 2013

Prvy den za mnou a na vahe-1,6kg.no super.aj ked viem ,ze je to viacmenej len voda ,ale potesi.🙂

merculicek
8. máj 2013

@angiie jasné,že super 😉 teškám sa s tebou 😉 ja dnes ráno váha ako včera ale to nič lebo rifle su volnejsie 😉

angiie
8. máj 2013

@merculicek Ja som sa na zaciatku aj zmerala a jezisko mi priniespl vahu ,kde mi ukazuje aj odstatne hodnoty v tele.je to super.Tak uvidim.Este sa nejako donutit cvicit a bolo by to lepsie.Neboj ,zajtra na vahe najdes zas trocha menej.Uvidis.:):):)