Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@merculicek to je super, 6 kg.. a to za celych 5 tyzdnov?
@merculicek jaaaj, uz vidim 😀 .. len tyzden .. tak to super!!
Ale vteady isla z tela von urcite hlavne voda, ale tuto stravu milujem uzsa tesim o 2 tyzdne 🙂 a potom na konecny vysledol o 5 tyzdnňv a som rada ze tje nas tu viac 🙂
@lublub
ahojte obdivuje všetky maminky ktoré dokážu držať diétu ja bohužiaľ takú pevnú voľu nemám ale aj tak sa mi to podarilo aj ked som si pomohla inač 😉 držím vám palce 🙂
@merculicek aj mne tato strava vyhovuje... neberiem to, ze je to dieta.. v porovnani s inymi dietami co som sa snazila dodrzat 😀 a hlavne extra vysledku 😠 a pri tejto to povzbudi ze hned v prvych dnoch je pokles vahy a skoro pri beznej strave..
@lublub no presne tak a ja som uplne vylucila vyprazane, mastne,chipsy... Sladke len minimum, proste som nastavena a zmierena ze budd budem zrat jak prasa a potom revat a nadavat,ze nenatiahndm ani m-ko alebo budem jest zdravo a dosyta a budem stastna a rada ze sa nebudem trapit co na seba na zamaskovanie i kee sa to aj tak nezamaskuje ☹
@mirkaveron a ako si si pomohla ?
@mirkaveron aj mna by to zaujimalo , co ti pomohlo?
@lublub presne to iste som si povedala ja .Kedze robim na smeny ,tak to mam rozhadzane kedze raz vstavam o 4tej,inokedy o 9tej...ja si tie porcie budem delit na viac porcii,mam to vyskusane,pred rokom som to drzala a aj som si delila porcie na viac casti a zhodila som 7kg za 2tyzdne..
baby držim sa,nie som hladna,len tie chute ..dala by som si obycajnu ryzu alebo ovocie..viem,že nemozem,musim to dodrziavat podla rozpisu..dufam,ze to zmaknem a vy so mnou.som rada ze nie som sama na dietku.dakujem vam babenky🙂
Babyyy - ja som si ten týžďeň medzi nejako pretiahla - myslíte že je to problém? Môžem skúsiť pokračovať od zjtra - alebo musim zasa od začiatku? Ešte by som chcela nejake 3 kila :o)
Keby som ešte dva tyždne vydržala ....
@lublub povedz si,ýe sidas v sobotu vecer
tak - 2kg 😀 po prvom dni 😀 jasne ze to nie su tuky, kebyze sa dnes normalne najem tak je to spat.. ale potesi 🙂 len zase budem mat zapchu z toho jablcneho octu 😠 som asi jedn az mala na ktoru to posobi opacne 😖
@merculicek nie nie, ani v sobotu.. celych 5 tyzdnov by som chcela vydrzat bez sladkosti.. opytaj sa ma po dvoch tyzdnoch 😀
@lublub No, ja som dnes rano bola na velkej a vcera som to s tym jabl. octom prehnala v salate :D A ja nejem mäso, tak som si dala mozarellu a dole 1 kilo :D Tak sa teším aj ja a som dohodlaná vydržať až do konca 🙂 A som rada, že sa t unavzájom podporujeme 🙂
@lublub Ale áno, to je dobré, lebo telo si zvykne, ja doteraz nepijem nič s cukrom, proste osm si zvykla,
A vy baby,ako ste na tom ?
no ako to ide mamky mam posledny 4 tyzden za sebou a posledny tyzden pred sebou strasne sa tesim tak to vyzera ze za mesiac 8 kil pojde dole dobre nie ?! neviem si predstavit ze najblizsie mesiace nebudem musiet riesit wahu 😒 ked nezacne do seba tiskat papacko 😀 strasne sa tesim dajte vediet ako vam to ide 😀 pekny dnik
Tak, ja dnes som zacala este raz.Vcera v pohode som to zvladla,ale vecer som sla na navstevu a na veceru - francuzske zemiaky.Nechcela som ,ale odmietnite 80rocnej zene ,ktora to vari s laskou.Nechcela som ju urazit .Tak dnes zacinam od zaciatku.Lublub- pekne ;drzim palcoky nech to ide dalej.🙂🙂
@soffyee a z kolkych kil si chudla ?
baby:(( myslite, ze fakt aj maly prehresok moze sposobit katastrofu? ja sa vzdy drzim pekne bez prehreskov prve 3, 4 dni a ked pride vikend, neodolam a musim zobnut aj nieco ine uz, ako je predpisane.....prvy tyzden som schudla 1,5 kila,ale kvoli pohrebu a karu som zacala dalsi tyzden odznova a to som zhodila uz len 0,3 kg a teraz uz som v polovici druheho tyzdna a nechudnem vobec,dokonca som pribrala naspat 0,7 kg :(((
@aurora88 ako to ? Dodrziavas vsetko ?
tak ako vravim prve 4 dni v pohode podla predpisu, ocot mam v tabletkach, kavu som vymenila za zeleny caj, ale inak dodrziavam vsetko....cez vikend som si napriklad dala trosku gulasu a na druhy den kusok z torty...alebo jeden den som si dala fidorku...nie su to podla mna velke prehresky....a navyse cvicim uz skoro tyzden:( nerozumiem tomu
@merculicek
@merculicek moze byt chyba v tom, ze som sa vazila akurat v den, ked som dostala mrchu?
@aurora88 tak podla mna to moze byt aj mrchou ale aj tym,ze si jedla co si nemala, predsa gulas mastny, torta, fidorka sladke a to moze narusit tu latkovu vymenu, tak ja neviem a kolko tekutin pijes ? Ja normalka vsetko jak je napisane a ocot mam tekuty, nieje to nic chutne,ale da sa zvyknut, a radsej dodrzujem vsetko ako je tam okrem masa,lebo ho nejem tak ho menim za mozarellu 😀
Prvy den za mnou a na vahe-1,6kg.no super.aj ked viem ,ze je to viacmenej len voda ,ale potesi.🙂
@angiie jasné,že super 😉 teškám sa s tebou 😉 ja dnes ráno váha ako včera ale to nič lebo rifle su volnejsie 😉
@merculicek Ja som sa na zaciatku aj zmerala a jezisko mi priniespl vahu ,kde mi ukazuje aj odstatne hodnoty v tele.je to super.Tak uvidim.Este sa nejako donutit cvicit a bolo by to lepsie.Neboj ,zajtra na vahe najdes zas trocha menej.Uvidis.:):):)

@angiie
@lublub a to som v january vydrzala len tyzden