icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

merculicek
8. máj 2013

@angiie no tak to dufam,ale nevzdauam sa,dam to do konca 5 tyzdna 😉

jja
8. máj 2013

@angiie aj ja chcem taku vahu? aky mas typ? ja mam kilo dole od pondelka...a dnes som si vymenila jedlo so stvrtkom, lebo som v praci a bolo by divne jest tuniaka s vajickom, tak som si zobrala masko so salatom...a tuniak dam zajtra...vymenim si teda aj veceru, dufam ze to nebude vadit...

angiie
8. máj 2013

No to ta chapem.v praci papat vajcia????ja som si radsej dala obed neskor po praci.viem ze je to neskoro.ty by si chcela moju vahu?a kolko vaxis a merias ty?

jja
8. máj 2013

@angiie ja som myslela vahu na ktorej sa vazis🙂 a ja pridem domov o 7 vecer takze uz vecera nie obed...a poviem vam dnes to bolo tazke. baby si tu objednavali obedy take fajnotky, ze vyprazany syr, cestovinky, rozvoniavalo tu jedna basen,,a ja salatik:( a uz mi aj skvrka v bruchu...ale dobre to je ze som si nic navyse nezobrala lebo doma by som uz zobkala.)

angiie
8. máj 2013

Aha vahu?mne to dnes nejako pomaly pali.Ja pracujem v kuchyni.vLondyne.Varime len zdrave jedla a len vsetko s extra virgin olive oil.vsetko by som pojedla.no najhorie ze uz ani ochutnat nemozem.Ale ja to nejako vydrzim. Ak nie kvoli kilam tak kvoli zdraviu.mam problemy s krvou a uz ani lieky nezaberaju .Tak skusam a skusam.Ale samozrejme ze strasne chcem aj schudnut.V juny idem na dovolenku tak aspon na 65 chcem.🙂

lwhiterose
8. máj 2013

ahojte, ja som dnes na druhom dni a priznám sa že som si veľa vecí musela pomeniť 😅 ...miesto ananásu mám čučoriedky, kávu ani ocot nepijem a občas si vymením obed s jedlom z nasledujúceho dňa 🙂 dúfam že to nebude až tak veľmi vadiť... 😒

merculicek
8. máj 2013

@angiie tak to som zvedava 😀
@aurora88
@lublub
@dadka13
@destinka30 baby,ako to zvladate ? A ake pecivo a kde si kupujete,teda ten rozok ? Ja som na tom v pohode 🙂

merculicek
8. máj 2013

@lwhiterose no tak daj potom vediet priebezne, ci ti to ide dole aj po tych zmenach 🙂

gabka11
8. máj 2013

aj ja potrebujem chudnúť fňuk 🙂

gabka11
8. máj 2013

veď ale nie je to blbosť, zjesť večer 20 dg šunky a ovocie? to mám zjesť toľko šunky bez pečiva? veď mi bude zle, nie?

soffyee
9. máj 2013

@lublub ved tie sladkosti to je to pokusenie 😀

soffyee
9. máj 2013

@merculicek mala som 68 a dnes rano 6O parada 😉

lublub
9. máj 2013

@merculicek v pohode zatial.. vcera to bolo obrovske pokusuenie, isla sme pozriet nasich, mama robila palacinku, potom k starej mame, tam zase vonavucka babovka, cokolada na stole a kadejake maskrty.. a kupila som si hrudu cerstveho ovcieho syra na bryndzu a nemohla som si dat... a tak ja zboznujem, aj zincicu.. ale odolala som.. 🙂
dnes po 3 dnoch, -2,8kg.. takze spokojnost 🙂 teraz uz viem, ze to pojde pomalsie, aj predtym mi to tak slo , ale stale to bdue v poriadku..
@soffyee uz som presla kritickymi troma dnami 😀 tak uz ma ta obrovska chut na sladkost akosi opusta.. cco ma tesi 🙂
@angiie ja si vajicka nosim aj do prace 😀 no a co.. skrupiny aj konzervu z tuniaka dam do smeti na toaletach aby sme tu neboli ako v rybarksych zavodoch.. ale inak to tu na obed spapam.. a mam tu aj kolegov, im je to jendo co jem 😀

lublub
9. máj 2013

sorry ze preklepy 😅 chytro chytro a potom to tak vyzera ..

angiie
9. máj 2013

@lublub tak to mas dobrych kolegov.niekde by uz krutili nosom.drzim palceky a gratulujem k ubudajucim kilam.pekny dnicok

merculicek
9. máj 2013

@gabka11 nebude 😉

dadka13
9. máj 2013

@merculicek - Ja kupujem v pekárni celozrnné rožky - alebo kaiserku ( ale tú si nedám celú 😉 ) Celkom sa to dá zvládnuť - aj keď som si tú prestávku medzi dietou trochu predlžila - uvdime čo to urobí teda ďalej. Ja som už v podstate s váhou aj spokojna - ale ešte tie dva týždne potiahnem - možno sa mi podarí urobiť si rezervu - ak by som zasa pribrala 🙂 🙂 🙂

lublub
9. máj 2013

@angiie ved tak, zalezi na povahach ludi.. ale sedim v kancli s chlapmi a ti su dobrí partaci, lespi ako zensky kolektiv 🙂 kebyze sedim o poschodie nizsie medzi zenami, tak tam by to uz nebolo take jednoduche 😀

soffyee
9. máj 2013

@soffyee najhorsie mi prisiel ten mega hnusny ale naozaj mega ocot to je HNUS 😒 ale dalo sa to za mesiac som po troske vypila asi dve flase a dufam ze nikdy viac nemusim tomu privoniat ved sa mi triaslo cele telo a to som nemala ani pol deci borovicky v sebe 😀 bojim sa tiez aby som nepribrala naspet tak uvidime zmenim jedalnicek pridam viac salatov menej sladkosti a mozno ze to bude oki 🙂 ked nebudem opet tehotna najblizsie 4 roky 😎 tak snad nepriberiem 😝

aurora88
9. máj 2013

@merculicek 🙂 tak dnes som sa vazila (po mrche)a mam menej presne o tych 0,7 kg,takze spolu od zaciatku diety su to necele 2 kila...cakala som trosku viac,ale asi som mala byt doslednejsia,este sa budem vazit v pondelok a potom mam tyzden pauzu a potom znova 2 tyzdne diety 🙂 budem sa priebezne hlasit,vsetkych ostatnym uspesnym blahozelam 🙂

lublub
9. máj 2013

@aurora88 ved aj to je fajn, 2 kg.. podla mna ti to zbrdzila ta fidork,a torta, gulas... mne to spravilo podobne.. do 10 dna som vydrzala, aj vaha isla postupne pekne dolu...ale potom kusok, cokolady, z kuska bola cela 😅 , a na druhy den, hento, potom tamto som zobla a bolo... a ked som si stala na vahu, tak 😠 tak som zacala este raz, dufam, ze teraz sa mi to uz podari dotiahnut dokonca.. i ked ma teraz v sufliku straaaaasne lakaju 2 cokoladove tycinky, od pondelka odolavam 🙂 asi ich dam kolegom, nech ma nedrzazdia 😀

sisa1826
9. máj 2013

čakájú ma krstiny,tak prijmanie cez víkend ale od pondelka idem nato...chcela by som schudnút tak 5-8kg

aurora88
9. máj 2013

@lublub asi na tom nieco bude, ze aj maly prehresok je katastrofa 🙂, ale mne straaasne chybaju take normalne jedla ako polievky a tak...teraz uz viem,ze dalsie 2 tyzdne musim dat 100percentne bez prehreskov...a ked skoncim,rozhodnnem sa (podla vahy) ci si to nahodou nezopakujem este raz 🙂 tebe este kolko ostava do konca?

lublub
9. máj 2013

@aurora88 ved aj mne, sice normalne jedla ani nie, skor sladke ...jaaaj, mne este vela ostava do konca.. zacala som len teraz v pondelok.. ale uz mam -2,8kg po 3 dnoch.. tak to je motivacia pre mna, aby som vydrzala bez prehreskov.. aj ked to bude tazke.. predtym som vydrzala 10 dni a fakt mi stacilo dat si kusok cokolady a potom sa mi vratili vsetky tie chute na sladke, a hlavne vecer...no a teraz, ked som zacala druhy krat, mi vaha ide dole rychlejsie .. predtym o takomto case som mala dole necele 2 kg, ved ja to potesilo, ale teraz to tesi este viac 😀.. a dalsia motivacia, dnes som si kupila o cislo mensie gate, natlacim sa do nich,ledva ich zapnem, nemozem dychat 😀 takze sa musim do nich vpratat lahucko..

destinka30
9. máj 2013

@lublub super si dala dole za tie 3dni.-)

destinka30
9. máj 2013

@merculicek zatial to zvladam,pokusenia su 🙂no snazim sa odolavat🙂nevazila som sa.az po skonceni dietky 😉 a tebe sa ako darí?kolko mas dole?

lublub
9. máj 2013

@destinka30 no sama som prekvapena ako vaha zisla dole.. ale este stale sa da povedat, ze to nie je to prave chudnutie.. ked to bude -4kg, vtedy to budem ratat, ze chudnem uz z tukov... snad sa toho dockam 🙂

mibi41
9. máj 2013

No dievčence gratulujem, od pondelka sa k vám pridávam, kto ide so mnou 🙂 ? Aby sme sa mohli podporovať navzájom.

lublub
9. máj 2013

@soffyee v sobotu vecer je napisane jest jedno a co z predchadzajucej ponuky.. ale nasla som aj inu verziu - jest cokolvek a v akomkolvek mnozstve .. ktorej si sa drzala ty? jedla si nieco z toho co doteraz, ci uplne ine?

merculicek
9. máj 2013

@destinka30 tak za trh dni 1,8 kila ale aj to potesi 🙂 nevzdavam sa 😉