icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

merculicek
23. máj 2013

@lusinda3 ja nejem maso vobec,davam si tammozarelu alebo cottage 😀

soffyee
24. máj 2013

@merculicek tak to je parada oplatilo sa to teda aj tebe 🙂 nakloniec ja som pri tejto diete prisla nato ze nemusim ani tolko vela jest 😀 len tie hnusne sladkosti stale moju hlavu a rozum salia ale snad raz nad nimy vyhram 😀

lublub
25. máj 2013

@soffyee to som rada, ze s tymi sladkostami nie som sama 😀 😀

sobicatko6
27. máj 2013

caute baby pripajam sa k vam od dnes som zacala, dufam, ze to vydrzim 🙂 ako ste zvladali tie prve dni? neboli ste nervozne?

cheria
27. máj 2013

ahojte aj ja sa pripajam, kavu mam uspesne za sebou a aj ten vynikajuci obed............. vajcia uz asi nebudem chciet vidiet.....ale tesim sa na ten vecerny rezen..................................drzme si prsty

angiie
28. máj 2013

Tak po tyzdnovej pauze o 1,2 viac.A to som velky rozdiel v strave nemala.salaty,ryby,kurca,cestovina.tak neviem neviem.a cely tyzden som cvicila.Zacinam druhu dvojtyzdnovku.O tri tyzdne idem na dovolenku a to som dufala v to ze s lepsou postavou.pekny den aspon vam.mne to teda na nalade nepridalo.

cheria
29. máj 2013

dnes treti den za sebou a vaha ukazuje o 2 kg menej.......................dufam, ze vazi dobre 😀

angiie
11. jún 2013

Ahoj.pozeram ze tu nikto uz dlhsiu dobu nechodi.co ma dost mrzi.pre mna to bola podpora.No ale ja son chcela len tolko ,ze po 5 tyzdnoch kedy som mala tyzden pauzu mam 3 kil dole.mala som viac ale tento tyzden som znova nabrala.a to aj ked som jedla viac zeleniny.drzim vsetkym palce.papa

katkaking
11. jún 2013

@angiie ahoj ja som drzala poctivo len dva tyzdne a vaha mi ide pomaly stale dolu. cvicim a stravu upravujem ale niekedy jem vsetko do radu....a aj sladke jem. nejako mi nakopla tato dieta metabolizmus....a pijem aj ten ocot este stale...a uz mam dolu 7,5 kg.....

lublub
13. jún 2013

no ja idem zacat od pondelka od zaciatku..

estachova
13. jún 2013

dali by ste mi rozpis diety?

viludu
13. jún 2013

Aj ja zacinam od pondelka dufam, ze teraz vydrzim poctivo dva tyzdne moj ciel je mat 65kg snad sa podari🙂))

lublub
13. jún 2013

@viludu super aspon budeme dve 🙂 mne ostala vaha stat, nepriberam aj ked momentalne zozerem vsetko co nezozerie mna.. len som posledne dva tyzdn uplne porusila rep. nendrzala vobe..preto idem este raz.. verim tomu ze by vaha klesla omnoho viac.. dufam ze teraz budem ma pevnejsiu volu..
@estachova niekde na prvej alebo druhej stranke je rozpis..

viludu
13. jún 2013

@lublub ja som tiez porusila a schudla 3-4kg uz som chcela v stredu zacat ale nechala som to na pondelok tak snad sa to podari a schudneme viac. Teraz mam 72-73kg a ty si jak na tom s vahou?najviac mi robi problem voda 2-3l.este dobre ze kava neni zakazana🙂)))

lublub
13. jún 2013

@viludu ja podobne 2-3 kg zisli dole a aj to tak ostalo.. len po dvoch tyzdnoch som vsetko spackala 🙂 ja mam 76

ankat
13. jún 2013

tak teda zacnem aj ja baby 🙂 drzala som ju tyzden schudla som 2 kilecka ale potom boli same oslavy tak som prestala 😖 ..dufam ze tentokrat to vydrzim 😀

viludu
13. jún 2013

@lublub nevadi teraz to dame do konca len ziadne vazenie este tie 3dni si dam na com mam chut a v pondelok hor sa do boja

monza
14. jún 2013

ahojte, ja som túto diétu už raz začala, po týždni som sa pustila znova do jedenia všetkého doradu.. Takže aj ja sa k Vám pridávam od pondelka.

mibi41
16. jún 2013

@viludu pridavam sa k vam zienky, uz som schudla 4 kg.Moj ciel je aspon 65 kg.Zacinam od zajtra dufam,ze vydrzim odolavat strave co budem varit pre rodinku.

marmaris
17. jún 2013

Aj ja sa oddnes pridávam. Začínam s váhou 66,9 kg. Najbližšie sa odvážim zasa v piatok.

ankat
17. jún 2013

tak ide sa na ranajky 🙂 snad to zvladnem tentokrat a vydrzim z dokonca 😀

lublub
17. jún 2013

vidim ze nas je tu viac, ktore dnes zacali 🙂 som zvevdava, ktore to dotiahnu dokonca 😀 a hlavne ci to budem aj ja 😀

merculicek
17. jún 2013

@lublub ahoj, aj ja zacinam od znova, dnes som mala prvy den zacinamts rovnymi 60 ☹ ciel aspon 55

lublub
18. jún 2013

@merculicek a prvy krat si ako dopadla? vydrzala si az do konca? kolko ti zisla vaha? no ja vcera cely den, ok, a vecer pri telke som sa napchala sladkym 😠 ☹ .. ja som zavisla od sladkeho.. nemusim jest, ale sladke musim mat 😅 ale rano som mala aj tak o 1kg dole.. dne spokracujem normalne a dufam ze vecer sa ovladnem.. asi pojdem spat o pol osmej aj s detmi 😀

merculicek
18. jún 2013

@lublub uz ani neviem kolko som vydrzala ale teraz mam vbera som zacala so 60 a dnes rano 59,7 🙂 pomaly ale ide, u mna je to narocne kvoli stahovaniu a praci ale teraz si verim, ja som vcera dosla o pol 12 vecer z prace a na stole keksy, a tiez mi zatiekli slinky, ale hned som dvihla tricko pred zrkadlom a keksiky som akurat pozdravila, umyla zuby a spat, vcera som si nekupila ocot,tak dnes idem 😉

merculicek
18. jún 2013

@lublub myslim ze 2,5 kg slo dole a aj po prechode na normal to tak ostalo a to je hlavne

lublub
18. jún 2013

@merculicek no musim sa aj ja zatat.. minule som tak vydrzala cele 2 tyzdne.. v praci v sufliku som mala cokoladu a cely cas som odolala, ani som sa jej nedotkla .. tak sa na to musim psychicky pripravit 😀

merculicek
18. jún 2013

@lublub mne staci pohlad na moje otrasne brucho

monza
18. jún 2013

Ahojte, ja som včera začala s 80 ! kilami. Síce už mám 48 rokov, možno mi pôjdu kilečká dolu pomalšie. Ale musím z toho brucha schudnúť. Presne o 5 týždňov ideme na dovolenku, musím to dokázať. 🙂

lublub
18. jún 2013

@merculicek a mne na moj zadok a stehna 😀
@monza drzim palce, urcite to pojde 🙂 ja tiez zacinam s vyssou vahou 😉