Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@viludu s kavou vobec nie je problem.. ja pijem 3-4 kavy denne.. a prvy krat ked som drzala tuto dietu som schudla pekne.. noa le teraz ja ku tej kave dam kazdy den aj nieco sladke 😖 asi mi chyba energia ci co 😀 no vcera ked som prisl z prace som porusila uplne, jedla som na veceru upllne nieco ine,, a este aj o 20.30. som jedla... a aj teraz mam nachystany nie celozrnny rozok, ale sladky.. no co uz.. od buduceho pondelka zacnem asi este raz 😀
@lublub tak potom super ked kavu si pila apekne si chudla mas to ovela tazsie ked pracujes a este dietujes predsa potrebujes energiu.ja som druhy rok na materskej ja si davam namiesto graham.rozka jeden kusok toust chlebika tmaveho. no ja som si dala vcera namiesto sladkeho melon muz ma presvedcil ze to len voda.jablcny ocot so salatom uz jem z odporom a skoro kazdy den rozmyslam co dobreho upeciem jak skoncim. ja tiez milujem sladke radsej teraz ani ho nekupujem aby ma nepokusalo🙂))
@viludu ved prave to, ja nemusim mat veceru, men staci cokolada 😀 mala osm nejake zasoby a msuela osm ich zjest.. a tiez teraz nic nekupujem alebo sa vlemi dobre poznam, kebyze to mam doma tak to zjem.. mam len take sladkosti ktore mi nechutia.. ale vcera vecer kriza a dala osm si aj pernik, hoci no normalne nemusim 😀
ja si jablcny ocot nedavam do salatu, to by som nezjedla, to musi byt hnusne.. ja si pred salatom dam pohar s vodou a s tym jablcnym octom, to vypijem a potom az jem salat.. takto sa to da.. vyskusaj...
a pecienie? jaj, velmi rada peciem, aj terza ma to laka, ale viem ze ked upeciem ze sa tym napcham.. tak radsje nepeciem 🙂
tak ja som to vzdala myslim tuto dietu a presla som na stravovanie 5x denne a pijem vela vody...zatial pol kilecka dole od pondelka.ale drzim vam tu palce aby ste to zvladli 🙂 😎
@viludu o tych zasobach mi vrav 😀 pokupim sladkosti v akciach, ale nie pre mna, ak pojdeme niekde na navstevu pre deti ked niekto pride.. no ale ja to vsetko spraskam... ostanu len fakt take na krtorych si dako extra nepochutim.. ale ked pride na mna kriza aj take su dobre 😀 kriza je kriza 😀
Ahojte.tak ja som sa vratila z dovolenky a hned rano akm sa postavila na vahu.+3 kilecka.fuuuuha.tak az tolko som neratala.jedla som sice vsetko,ale z mierou a hlavne plavanie ,tenis a tury aom myslela ,ze nebude.nic navyse.no teraz neviem ci zacat od zaciatku,alebo prejst na dukanovu dietu.
@angiie to nic.. ved viem, ze to nepotesi, ale ak si is uzila dovolenku, tak to stalo za to, nie? 🙂 to by potom nebola dovolenka, keby si sa obmedzovala.. ja od 1.7. idem od zaciatku 😀 😀 uz neviem kolky krat :D akosi mi zmizla pevna vola.. ale tentokrat, tentokrat to uz dam 😀 jednoducho musim :D
@angiie mne sa ta dieta paci hoci moja prva v zivote, ale ta sa mi najviac pozdava smelo do toho, ja by som mala koncit v nedelu ale aj cez tyzden som porusila za cely cas co ju drzim to je mesiac 7kg dole. dufam,ze ich nenaberiem spat 🙂 este takych 5kg dat dole a budem stastna tak drzim vsetkym babam palce ktore sa na to daju, nech vydrzia, stoji to zato🙂
@lublub dakujem pekne🙂 presne tak, treba vela trpezlivosti kila sa nenalepili za noc, tak to aj potrva kym sa uplne rozpustia dokazalo to vela inych zien tak to dokazeme aj myˇten pocit stoji zato ked si oblecies veci, ktore si predtym nemohla.isto si tu dietu este zopakujem ,este mam z coho zhadzovat.drzim palce vsetkym babam nech sa dopracuju k svojmu cielu🙂
caute, od pondelka zacinam, pojdem z 83, o dva tyzdne idem na dovolenku, tak chcem velmi vydrzat a potrebujem vasu podporu....isla som dole s CD dietou 14, ale 4 sa vratili a ani za svet sa ich nedokazem zbavit...
dobru noc
ahojte baby, ja som len dnes natrafila na tuto dietku a od zajtra zacinam 😀 len som sa chcela opytat aky to ma byt ten salat a kolko toho jablkoveho octu mam dat????? a to vsetko bez soli??? aj zemiaky aj maso??? necitala som vsetky tieto komentariky, je ich vela tak sa ospravedlnujem ak to tu uz bolo pisane, dakujem
@charllotte salatik si daj aky chces, na aky mas chut, ja robim mix ladovy salat, paradaj, uhorky.. ocot si do salatu nedavam, nezjedla by som to potom.. jas i dam do pohara s vodou ten ocot a vypijem to pred salatom.. no bez soli 🙂 ale ja si trocha davam k zemiakom ked ich varim.. maso varim bez soli.. drzim palce 🙂 aj ja som dnes zacala a dnes idem vydrzat
@woman14 aka je to CD dieta? 😕
@lublub no ja vraj nepotrebujem chudnut podla ostatnych 😀 pri mojej vyske 158 cm mam 51 kg, ale necitim sa dobre tak par kilecok by nezaskodilo, ja ani neviem ako chuti ten jablkovy ocot, preco nie do salatu, ale do vody? tak ti to chuti viac? teda je to menej hnusne? 😀 kolko si davas prosim toho octu? dakujem za odpoved 😉
@charllotte ak ti to bude chutit v salate, tak si ho davaj tam 🙂 mne je to lepsie chytro to vypit za 5 sekund, ako to jest 15 minut so salatom.. tak ako pises, je mi to menej hnusne 😀 a davam si ho tak, co ja viem, od oka, odlejem z flase.. niekedy v pohode, niekedy ma zmrasti, niekedy napne 😀
Tak ja zacinam zajra od znova.Rano sa odvazim a dufam.nebudem soknuta.drztw palce🙂
Dobte ranko.tak som sa zvazila a hroza.pribrala som vsetko spat a plus kilo a pol navyse.no dnea zacinam.odznova aj s cvicenim tak to hadam zvladnem.len neamiem.veceroat neakoro.u mna je ten problem ze vecera je niekwdy aj o deviatej.nemusim cely den nic,ale ta vecera.no idem este raz.drzte palce🙂
@angiie neboj, teraz to das.. ja som tiez pribrala, vsetko nie, ale mozem si za to sama, lebo som jedla sladke na kila.. na posedenie aj 2 cokolady.. a hlavne vecer o deviatej pri telke 😖 🙄 cez den v praci aj 3 fidorky.. a tak.. takze si za to mozem sama.. verim tomu ze kebyze sa neprezieram, hlavne vecer.. tak nepriberiem..
Diki moc za podporu.ti verim s tymi sladkostami.ja skor som na normalne jedlo ,ale vecer som si dala aj keksik veru veru.sami si zato mozme ako dlho si na diete ?ja som pred dovolenkou skoncila ,ale aj som.cvicila 30 shared .aj dnes zacina .sice sa mi nechce ale.musim.drzim palcoky.
Ahojte babky, ja som s touto dietou schudla za týždeň 3kg v apríli.
Odvtedy mám 3-4 dobre dni, 3-4 zle dni ked jem ako divá a naspäť som nič nepribrala.
Odnes začínam zas, kávu som si ale dala s troškou mlieka.
ahojte baby tak sa k vam pridavam dnes som zacala. od aprila som dala dole 9 kg ale este 10 by bodlo

baby ako vam dari v odriekani?myslite ze ked si dam kavu navyse bude to katastrofa?...uz keby bol posledny den diety taku mam chut na sladkeeeeeeeeeeeeeeeee