icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

krevetka
4. júl 2013

@juditkak tých 9 kíl od apríla si zhodila s touto dietou?

juditkak
4. júl 2013

@krevetka nie cvičenie Jillian Michels 30D a 28 dnova detox. kura a potom stýlom delenej stravy 5+2 (5 dni delena 2 dni pozvolna

simi228
8. júl 2013

Ahojte baby myslíte že je to velký prehrešok ked som zjedla dneska 5 marhúl ?

juditkak
8. júl 2013

nemyslím

ivmix
15. sep 2013

Zdravim....nechce niekto zacat od zajtra?

lu1130
15. sep 2013

ja idem na to od zajtra.xx

ivmix
16. sep 2013

Super🙂 Dnesok asi bude najtazsi🙂 Ale to zvladneme🙂 Chcela by som schudnut ale nejde mi nejako ani o vahu ale o vyzor ....mozem mat aj 1000 kil len nech sa zmestim do oblecenia ktore som nosila min. rok....a ench mi to nikde nestrci iba tam kde ma:D od zaciatku roka som hrozne pribrala....ani sama neviem ako....myslim ze tomu trochu pomohla antik.....minulu jar som drzala dietu ale nie tuto skor take zdravsie stravovanie som mala a popritom som si doma skackala na hudbu pol hodinky + nejake cviky na brucho , nohy ruky....a schudla som za 2 mesiace ani neviem kolko kil....ako som pisala mne ide skor o vyzor ako vahu...tak som sa ani nevazila....no teraz yb som chcela rozbehnut metabolizmus....a zbavit sa necistot.....aby som mohla zacat zdravo + doplnim zase to skackanie 🙂)

lu1130
16. sep 2013

Akurat papam obedik,zatial to slo super.Ja zasa chodim na bicykli,takze to moj pohyb.Rano som sa odvazila,pomerala a dufam,ze to vydrzim,ved 2tyzdne to nie je tak vela.Ja by som potrebovala 5kil dat dolu.

ivmix
16. sep 2013

No ja sa musim tiez este pomerat.....ja som si to rozdelila ako tu baby hore pisali ze polovicku obeda o 12tej a dalsiu o 16 ked skoncim v robote....lebo ja som dlho hore tak musim si veceru dat neskor aby som to zvladla🙂 Ja by som tiez tak chcela 5-7 viem ze to za 2 tyzdne nepojde ale tak tuto dietu beriem ako maly start 🙂

misicka18
17. sep 2013

No vyskusam .... a nemali ste jojo efekt? 🙂

lu1130
18. sep 2013

Tak co ako to ide?

ivmix
18. sep 2013

Ja v pohode...prave som prisla z obedu ..tuniaka milujem takze da sa to zatial zvladat....akurat som vcera na obed namiesto kuraciny mala Mozarelu ...ale myslim ze tam to je jedno ved bielkoviny ako bielkoviny🙂 akurat ze ja nepozivam jabl. ocot viem ze to je tam dolezite ale kedze som z dediny a tu aj pracujem nemala som este moznost kupit v tabletkach ..lebo taky normalny mi nechuti...

anickaa2
10. okt 2013

Ahojte drží niekto dietku od pondelka? Ja áno, ale uprimne na 100% to je tak od stredy rána. Ale behávam každé raáno 15 minút. Tak hádam som tie prvé 2 dni prehreškov troška spálila. Ja som začala so 75kg a vyškou 164? je tu niekto podobný :D ?

viludu
10. okt 2013

@anickaa2 ja som ju skusala schudnes isto,ale ked sa vratis k starym zvykom kila budu spet ja mam naspet 75kg a tak som sa trapila a snazila, ale ten pocit stoji zato vidiet jak kilecka ubuduju. tak zvazujem dat sa este raz na dietu alebo radsej jest kazde 3hod.po mensich davkach.drzim palce nech to dotiahnes do konca do tvojej vysnivanej vahy🙂

anickaa2
11. okt 2013

@viludu ja som už dietku držala 2x, a stale som z nej schudla, nikdy nešlo spať toľko koľko som mala predtým, ale je pravda, že sa treba udržiavať dalej, inak sa to vráti. Ja som len myslela či niektorá nedrží tiež tento týždeň, aby sme si porovnávali výsledočky. Ďakujem veeeeeeeeeeeeľmi pekne :D

vierkatr
8. nov 2013

No dievcata ja ju drzim 4 den a je dole priblizne 2 kila. İde to zo mna rychlo lebo som 2 mesiace pekne jedla a zrychlil sa mi tym padom metabolizmuz. Pred tym som stale dietovala a bol som uz voci vsetkym odolne no uvidime co bude po tyzdni zacala som s 63,5 a mam 61,5 . To je vsak voda chcem mat tak 58-57. VYSKA 169..🙂

srnka80
22. nov 2013

Nedrzi niekto aktualne tuto dietu?

anabelleee
2. dec 2013

diety nedrzim, behavam aj 10-20km pravidelne, nemam nadvahu ... 170cm 59kg, vcelku sa zdravo a pravidelne stravujem ... teraz mi zacali pichat Bvitamin a sice som pribrala mozno kg, necitim sa dobre, lebo dost papam, tuto dietu chcem drzat pre zabavu a aby som sa ocistila, som zvedava kolko schudnem, 5-6kg by bolo ziaducich 😀

anabelleee
3. dec 2013

Prvy den a som hladna ako vlk, pred tym som bola zvyknuta stale jest .... neviem, ci to vydrzim, pokusim sa aspon tyzden na ocistenie a nastartovanie 🙂

kamilkka
12. dec 2013

@katka1981 ahoj katka, prosím ťa, aka je to mliečna diéta? ja potrebujem nejaku dietu, ale nie až tak drasticku, tuto 2 týždnovu by som asi nezvladla, tak hladam niečo ľahšie a mlieko mam rada, tak možno by mi pomohla mliečna dieta, dakujem 🙂

kamilkka
12. dec 2013

baby, mne sa ta diéta zdá taka, že prirodzene, ked nejem, tak schudnem, množstvo jedla v tej diete tvorí jednu stvrtinu toho, čo ja denne zjem, takže prirodzene by som schudla...
na tuto dietu sa odhodlavam už 3 týždne, ale neviem sa odhodlať, lebo nevoem, čo by sa so mnou stalo 😀 budem strašne nervozna 😝
ale chcela by som to skusiť, hanba mi, nemam pevnu volu 😠

katka1981
12. dec 2013

@kamilkka, daj si do googlu 13 dnova mliecna dieta, v podstate pijes kazde 2 hodiny 2dcl mlieka aspon zo zaciatku. Nerob to, co schudnes potom priberies spat a budes sa klepat od hladu.

kamilkka
12. dec 2013

@katka1981 takže mliečna diéta je blud 😖

kattulienka
4. jan 2014

Ahojte aj ja sa pridavam a od pondelka idem dietovat.chcem sa opytat tych co piju ten jablcny ocot ako casto ho pili. Vacsina z vas mala tabletky ale ja som v irsku a som rada ze somnv polskom obchode nasla tento ocot, lebo v lekarni sa na mna divali ako na debila ci chcem.dakujem za radu

mikulas111
4. jan 2014

aj ja idem od pondelka na tuto dietu..-) chcem dat dole 7-8 kg...

monika15
5. jan 2014

babay kde ju najdem, vsak ked tuknem do Gugla ze 2 tyzdnova tak vyjde strasne velaaaa :((

monika15
5. jan 2014

@kattulienka ja som robila tu dietu s octom ale akonahle som prestala tak kila sli spet :(
dvojmo !! :((((((

kattulienka
5. jan 2014

@monika15 to vazne? To veru nechcem. Ved baby pisali ze sa im kila nevratili alebo len malo.no uvidim

kattulienka
5. jan 2014

@monika15 a kolko si pila toho octu alebo ako casto za den?

monika15
5. jan 2014

@kattulienka pilo sa pred kazdym jedlom.