Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@kattulienka mozes mi poslat link ze ktora to je dieta? ak mozem ta poprosit....
@monika15 ja idem skusit tuto http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=...
Dievcata pridavam sa k Vam. zacinam od zajtra zo 62kg.
@lencita
@kattulienka
@monika15
@zuul joj keby man tvojich 62 tak ani nezacinam. Ja mam o 10 viac a chcem tych tvojich 62 kg 😉 tak ale kazdy je iny a ja som nikdy nebola modelja a tych 62 ked som mala mi vyhovovalo ah ked keby bolo menej sa nenahnevam. Takze toto he zatial moj ciel tak drzim palce a napisem ako to zvladam
ahojte ja som mala pred mesiacom 75 kg, dnes mam 66kg , chcem 60kg docielit,
@veruna6 budu ale zvladneme to.pre mna bude tazke to ze som zvykla rano jest aj ked len ovociw.teraz rano nebudem jest lebo by mi to nevychadzalo casovo keby sa rano o siestej najem a potkm az o druhej akoze obed.mam presyavku o desiatej a o druhej v robote.od siestej do druhej by som asi zdochla.takze rano len caj o desiatej ranajky a druhej obed a o pol siestej veceta ked pridem s prace.to vydrzim ale vikend cekt den doma, drahy furt nieco zuva to bude strasne ale musim vydrzat kedze potrebujem dat dole tych 10 kg mam co robit
@nordi a to si schudla touto dietou? Super sikulka. Aj si cvicila?
@zuul tak uz nas je viac.. 🙂 ja mam dnes uz predpripravu.. ja som ju tiez raz drzala a za 2 tyz -5kg.. teraz mam 68kg a chcem 60kg..-) len dufam ze vydrziiiim.. pre mna su najtaszie prve 4dni.. potom ked vidim vysledok sa viem ovladat..
@nordi mam 68 a chcem 60 kg..-) ideme do toho....
@mikulas111 ideme do toho jasne , musime sa povzbudzovat 😉
@kattulienka ja som prestala jest uplne sladke, maso vobec nejem ani pecivo a chodim rano behat, aj zajtra rano 5.30h idem bezat tak na 30minut. cvicim aj doma take moje cviky, chodim do prace ,teraz sme mali dovolenky, 7.1 uz idem do prace od 7h-16h takze budem menej cvicit ale tak hybem sa aj v praci.
a od 17h uz nejem
@kattulienka ty mas kolko kil a kolko chces mat?
žienky pridávam sa k vám od zajtra ... mám 69 kg a tých 9-tich by som sa rada zbavila. U mňa bude najťažšie pitie, nejak sa neviem prinútiť... no každú hodinku si nastavím pripomienku a snáď to po pár dňoch už budem robiť automaticky...som rada, že sme tu toľké čo sa budeme navzájom podporovať ...
@mikulas111
@kattulienka a kupila som si cez net krem oligo dx ,natieram vecer len a vidim vysledky, urcite je to aj upravou stravy a cvicenim ale myslim ze aj krem zabera ,mam na stehnach a zadku celulitidu a uz ju mam mensiu nie az taku ako som mala pred mesiacom ,doobjednala som si dalsi kus kremu tak som zvedava ci to pojde pekne dolu.
@nordi no ja mam v robote pohybu dost.robim masokombinate na pase a dopotim sa tam riadne a pravdu povediac vecer som taka unavena ze nevladzem nic.uvarim na druhy den a som K.O ale zacala som si tiez cvicit take moje cviky na zadok a stehna.brusakt nehrozia lebo neviem ci nemam pruh s prace alebo aspon nejake zaciatky pruhu lebo ma strasne bolieva brucho.takze moc brucho nesilim doma.alw dufam ze vydrzim a dam nieco dole
@nordi 70 kg( strasne) ale dufam ze nejakych 8-10 zhodim
@kattulienka urcite das dole, aj stravu upravujes alebo chystas sa?
ja nenavidim brusaky takze to u mna nehrozi tiez. serem na brucho 😀 chcem hlavne zadok,stehna boky 😀
@sbosorka sme an tom s kilami skoro rovnako..urcite to dam ana tych 60 kg..-) uz som si bola dnes nakupit potraviny..)) a zajtra mozem zacat..cestu za peknou postavou.. 😉
@kattulienka ake strasne ja som ich mala pred mesiacom 75kg
@nordi no ja nato ze mam 70 kg celulutidu nema taku strasnu.to ma moc netrapi, ked schudnem tak mi ta moja zmyzne, len musim schudnut 😉
@kattulienka zhodis uvidis len musis riadne zabojovat nevzdat sa, ja kym som zacinala pred mesiacom mala som prehresky a dva dni som mala take pred menzesom ze som to vzdala, ale potom som zas zacala a teraz uz som aj menzes mala druhy krat a sladke som nejedla len fit tycinku som si dala cerealnu a ovocie vela
@kattulienka ja ju mam este miernejsiu, ale mala som dost
@sbosorka nie nedrzim tuto dietu. ja som prestala jest uplne sladke, maso vobec nejem ani pecivo a chodim rano behat, aj zajtra rano 5.30h idem bezat tak na 30minut. cvicim aj doma take moje cviky, chodim do prace ,teraz sme mali dovolenky, 7.1 uz idem do prace od 7h-16h takze budem menej cvicit ale tak hybem sa aj v praci.
a od 17h uz nejem
celutitída si našla aj mňa a to doteraz som s ňou problém nemala..no čo už ..zbavíme sa jej 😉

@monika15 dakuem zajtra idem nato som zvedava ako pojdu dole kila a ci to zvladnem