icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

mikulas111
5. jan 2014

ja ked som drzala tuto dietu 2 tyz vobec som necvicila a 5kg mi islo dole aj tak..

kattulienka
5. jan 2014

@nordi tak sladke ja moc nemusim takze to v pohode vtdrzim.len ci cez vikend vidrzjm ked sa moj manzel bude v kuse napchavay jest lr 3x. Dufam, ze nebude zase cely vikend prsat a pojdem aspon na 3 hodiny von nech ma nepokusa 🤐

nordi
5. jan 2014

@sbosorka pojde pojde bude sa triast 😀

sbosorka
5. jan 2014

@kattulienka tak ja zase sladké naozaj môžem 😅 ... aj môj manželík je veľmi na sladké, tak snáď sa ovládnem, keď nejakú maškrtu vytiahne

nordi
5. jan 2014

@kattulienka no to to je aj moj jedava vela a naberam mu, ale ja maso nejem takze ma uz neprovokuje.

jankastubka
5. jan 2014

mna stale udivuje ako ludia veria, ze 2 tyzdnova dieta im pomoze. Zaujimalo by ma, kolki nepribrali potom ako sa vratili k normalnemu stravovaniu.

dominika936
5. jan 2014

baby a môžem ju držať keď ešte kojím??asi nie že??

sbosorka
5. jan 2014

@jankastubka určite človek spať priberie ak je pre neho normálne stravovanie vyprážaný rezeň a vyjedanie chladničky o desiatej večer...ale ako nakopnutie k zdravšiemu životnému štýlu a naštartovaniu metabolizmu to celkom beriem

mikulas111
5. jan 2014

@jankastubka mne pomohla.. 🙂 schudla som s nou 5kg..mala som 73kg teraz ma 68kg..uz 2 roky... a idem ju drzat znova.. 🙂

mikulas111
5. jan 2014

@sbosorka presne tak .. kazdy povazuje za normalne stravovanie nieco ine.. toto nie je nejaka hrozna dieta jes rano na obed aj vecer a prevazne kuracie maso a zeleninu.. 🙂

kattulienka
5. jan 2014

@nordi prosim ta a napr. 3 den na obed je ze 2 vajcia, tunia, salat. To mam zjest aj vajcia aj tuniaka alebo si mam vybrat jedno s toho?

sbosorka
5. jan 2014

@kattulienka ja si myslím, že aj vajcia aj tuniak aj šalát. Inak by tam bolo "alebo"

kattulienka
5. jan 2014

@sbosorka diky.aj ja som myslela ale reku radsej sa opytam nech sa neprezieram ak su mam len vybrat 😀

zuul
5. jan 2014

dievcata mam sice "len" 62 no citim sa zle, vzdy (pred detmi som mala max 56) takze to by som chcela, inak sa obliekat, ine veci a citit sa fajn.
tfuj tfuj drzime si od zajtra rano palce. ja nepijem kavu takze som si naordinovala "matha" caj.

jankastubka
6. jan 2014

@sbosorka ved ano ale potom to nie je len zazrak tej diety ale aj nasledneho zdraveho stravovania - to uznavam.
Ale stale je vela ludi, co si mysli, ze 2 tyzdne bude jest len ryzu (akoze ryzova dieta) schudnem a ostane mi to na veky aj ked zacnem jest aj ine potraviny (a to si myslim, ze v takom pripade nemusi zacat jest ani rezne, staci ze zacne jest rozmanitu stravu, telo hladovalo, tak stastne ze konecne ma prisun vsetkych zivin, zacne si robit zasoby). 😀
Inak uprimne vsetkym drzim palce.

mikulas111
6. jan 2014

dobre rano..-) ja uz mam ranajky to je dnes len kaffe... uz sa tesim na veceru kuracie zo salatom.. 🙂

veruna6
6. jan 2014

@kattulienka budeme sa podporovat.Ja som si spravila zihlavovy caj a do dzbanu a ten chlipkam. V robote odzajtra tak isto a samozrejme k tomu precistujuci caj. Zatial hlad nepocitujem este horsie to bude vecer. Od vcera som oprasila aj rotoped /bicykel/ pol hodka a mala som lepsi pocit , ze konecne nieco robim pre seba.

sbosorka
6. jan 2014

mne sa pri mojich babách často stáva, že mám raňajky len kávu ... na večeru sa teším aj ja, urobím aj manželíkovi, ale s dusenou zeleninou 🙂

zuul
6. jan 2014

dievcata ked kuracie kolko si date? 150g som si navazila ja, a myslite, ze ho mozem opiect na sucho len v tom "kuracom papieri"? ten kuraci steak. v nom si sice bylinky a aj sol.

prave dorabam nasim hranolky z rury a kuracie maska. 😝

veruna6
6. jan 2014

@zuul ja som takisto, varila som gulas a piekla som kolac. No musime to vydrzat. na treti stvrty den to bude uz super. len vydrzat. 😉

kattulienka
6. jan 2014

@veruna6 ahoj ja dneska cely den super.twraz si idem urobit veceru a potom len vodicku.hlad urcite pride ale zapiem ho 🙂

lucirella
6. jan 2014

@jankastubka
Suhlasim s Vami. A toto musi byt super dieta, ked na ranajky je len kava... Tu sa akosi myslienka zdraveho stravovania straca 🙂

veruna6
7. jan 2014

@kattulienka vcera to bolo do vecere tvrde, ale potom som si dala kura so zeleninou a potom super. Ale ideme dalej a nevzdame to.

kukuc2
7. jan 2014

caute baby ja som vcera tiez zacala s touto dietou.ale chcem sa opytat ci ju dodrziavate do bodky.lebo ja mam doobedu dva kavy a aj poobede jednu a stale je s mliekom.a sem tam tie dva tri lyzicky obedu alebo vecere dojem za malou.je mi luto to vyhodit ale to sa da ustat ked sa premozem a dam to psovi.a tiez si salaty solim.ale stale mam pocit ze to nemoze byt az take zle.tie prehresky.ci?neviem zjest tuto zeleninu co nema ani chut bez soli alebo niejakeho korenia.

veruna6
7. jan 2014

@kukuc2 ahoj, kava problem nie je, len pozor hlavne na sladkosti. 🙂

mikulas111
7. jan 2014

@kukuc2 ja si tiez zeleninu ochucujem napr. vegetou alebo bylinkovou solou a niekedy sojovou omackou.. vcera som sa drzala a dnes mamm na vahe -0,6 kg.. 🙂 a to som zjedla krpcovi jedny male lentilky a dala deci vina.. 😉

kukuc2
7. jan 2014

@veruna6
@mikulas111 ja som celkom v pohode.vcera mi chybalo troska sladkeho tak som si dala asi tri piskoty ale inak len to dojedanie a tak.ale celkom sa drzim.nemozem povedat ze nic nezobnem alebo pred obedom som uz bola taka hladna ze som si dala platok syra lebo som uz nemohla vydrzat a este ma cakalo chystanie obeda a uspavanie malej.teraz som az doobedovala.aj som rozmyslala ze ked poobede budem aj napriek kave velmi hladna tak najprv si dam jogurt a neskor samotny ananas a nie spolu.a tak.ja som dnes tiez mala o 700g menej.isla som spat taka hladna ako nikdy a snivali sa mi koli tomu take hluposti ze az.

kattulienka
7. jan 2014

@veruna6 ahoj ja sa cudujem ale super mi to ide. Ziadny prehresok. Som si tento krat povedala ze musim to dodrzat a zatial mi to ide. Sladke mi ani naum nepride. Akurat papam ananas. Zajtra to bude asi horsie lebo mame volno v praci a doma je tolko pokusenia, ale dufam, ze to dam. Som sa nechcela vazit, ale zvedavost ma premohla a postavila som sa na vahu a som si musela aj oci pretriet ci dobre vidim, ze - 1,4 kg.je to mozne? Ten ocot je hnusny. Pijem ho ale potom sa mi dve hodiny s neho grga 😖 strasne. Ale musim to vydrzat. Vydrzime to a budeme stihle kocky 😉

mikulas111
7. jan 2014

@kattulienka tak super dobry ubytok na vahe.. 🙂 ja sa dnes celkom drzim..

mikulas111
7. jan 2014

@kukuc2 tak tiez super ubytok na vahe.. 🙂