icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

kattulienka
7. jan 2014

@mikulas111 no tesim sa s toho len nech je takt kazdy den 🙂

kukuc2
7. jan 2014

@kattulienka klobuk dole perfektny ubytok.
ja dnes tak vselijako, aj som nieco zobla ale teraz mi aj tak riadne skvrka v bruchu.a mam poriadne vystipane usta po tom ananase.a inak baby v akom pomere pijete ten ocot pred jedlom.ja si davam polovicu poldecaka do troch deci vody ale asi pol hodinu mi je tak blbo.aj vam?

kattulienka
7. jan 2014

@kukuc2 aj ja si to tak miesam.Ja to zajedam jedlom.potom sa mu grga este dve hodiny octom.aj mne skrka ale trosku.da sa vysrzat.ani som cely ananas nezjedla.nevladala som.

jja
7. jan 2014

Ahojte dievky...aj ja sa k vam pridavam...vcera som zacala..celkom sa drzim, len dnes som v praci v noci a uchmatla som kolegovi par tyciniek....tak mi skvrkalo v bruchu🙂🙂🙂

ja namiesto octu tekuteho som si kupila tbl...a jem dve rano...

tuto dietu som drzala v septembri a fakt islo dole 7 kg..teraz sa potrebujem iba vmestit do peknych siat na ples, tak trosku zhodit po sviatkoch🙂

kolinia
7. jan 2014

Baby, aky je to ocistny caj????

sbosorka
7. jan 2014

ahojte, tak druhý deň mám za sebou a zatiaľ žiadny prehrešok, síce medzi obedom a večerou cítim hlad, ale ani sa nečudujem, keď cez sviatky sa fajne žalúdok natiahol... tak kým sa trošku scvrkne 😀 😀 😀 . Ocot mám v tabletkách, tekutý nemôžem ani cítiť. Bola som dnes na zumbu, a zajtra plánujem doma trošku pocvičiť. Sladké ma vôbec neláka, ale to bude asi tým, že svoje dni som mala min. týždeň.

@kukuc2 po ananáse ma tiež príšerne štípali ústa ... zjedla som len polovicu, no bol dosť veľký.

veruna6
8. jan 2014

@kattulienka , suuuuuupppppeeeeer, len tak ďalej. Treti den pred nami. Ide nam to. Citim sa lepsie, nie som nafuknuta a uplne fit.

veruna6
8. jan 2014

@kolinia ahoj, ja vrelo odporucam overeny caj ALMADEN -v lekarni ho kupis.

kukuc2
8. jan 2014

caute baby tak ako dnes?ja som sa vcera docitala ze sa dava do pohara 1-3 polievkove lyzice octu tak to asi znizim ten prijem aspon rano na prazdny zaludok lebo potom sa mi zaludok dviha aj ked hned potom pijem kavu.a caje ani nepijem som rada ked dodrzim ten pitny rezim.aspon 2 litre.

kukuc2
8. jan 2014

a aby som nezabudla dnes znova na vahe - 0,6kg.takze spolu po dvoch dnoch 1,2kg

mikulas111
8. jan 2014

@kukuc2 ja dnes na vahe -0,2.. spolu -0,9 takze skoro kilo.. 🙂 teraz som po ranajkach a citim sa celkom v pohode.. len vecer to bude horsie..vcera som nemohla zaspat ako som bola hladna vecer..ale vydrzala som.. 😉

mikulas111
8. jan 2014

@veruna6 presne aj sa citim lepsie.. 🙂 a mam aj viac energie...

kattulienka
8. jan 2014

@veruna6 aj ja sa citim fajn.ale vecer som dlho kukala telku a veru riadne mi skvrkalo v bruchu ale vydrzala som to.nesmiem to vzdat.

zuul
8. jan 2014

holky super ubytky hlasite, zajtra sa aj ja odvazim. tiez mi to ide, sa cudujem aj napriek tomu ze ja robim torty a teda prave mam v kuchyni viac ako dost pokuseni.
treba pit ten ocot?
ja nepijem.
vcera som bola hore do polnoci a to uz bolo teda. udrzala som sa, muz tu chrumal pistacie, potom tycinky a ja o 23tej ananas.
boze moje usta.

kukuc2
8. jan 2014

@mikulas111 ja tiez mam taky problem nemozem zaspat,snivaju sa mi hluposti v noci sa niekolkokrat budim a tak.no uvidime ako to pojde dalej

kukuc2
8. jan 2014

inak obed za mnou a poviem vam som nazrata jak take prasa.ale verim ze prejdu dva hodky a tak mi bude skvrkat v bruchu ze az 😉

zuul
8. jan 2014

@kukuc2 ja som to tiez nevladala zjest. sa tesim na syr vecer. 😀

mikulas111
8. jan 2014

@zuul mna tiez obed zasytil.. 🙂 eset som vobec neni hladna.. a vecer je syr ? ja tam mam ze na veceru sunku a 2 paradajky..ale syr by som si dala.. 😉

zuul
8. jan 2014

@mikulas111 aha, no kukam aj ja znovu, a mas pravdu. ja som tam chcela vidiet syr, tak som ho tam videla 🙂 takze su tam paradajky 🙂

kukuc2
8. jan 2014

ano aj ja mam sunku a paradajky?!

kukuc2
8. jan 2014

@zuul no super syr sa dnes nekona

zuul
8. jan 2014

😝

kukuc2
8. jan 2014

no vecera za mnou.dala som si aj dva platky syra.(inspirovali ste ma) ale aj tak nic moc.jedla som aj lepsiu veceru. 😒

elizabeth888
8. jan 2014

no tak baby, vydržala som 6 dní bez prehreškov, schudla som 3 kilá, z mojej skúsenosti môžem povedať, že hladná som po druhom dni už nebývala, celkom som si zvykla na to stravovanie ale mne tak strašle už lezú na nervy tie potraviny čo stále dookola jedávam, napríklad šalát už nemôžem ani vidieť ani paradajky, dnes je 7. deň a celý deň som mala migrénu a vôbec som nemala chuť do jedla, jedla som len nejaké celozrnné pečivo ale mám pocit že zajtra to už balím aj keď ma to dosť štve :/ aj vy ste mávali také krízy? :(

vevesh
8. jan 2014

baby, ja sa len cudujem, ze u vsetkych to chudnutie tak funguje...ja som si to vyskusala a po 4 dnoch som sa zosypala a skoncila u lekara na prekyslenie organizmu a problemom s oblickami vyvolany touto dietou... 😒 takze u mna vsetky diety skoncili...ostava len stare poctive cvicenie 😎 a snad sa niekedy v buducnosti dopracujem tak, kam chcem... 😀

kattulienka
8. jan 2014

no ja mam dneska za sebou treti den. som na seba pysna, vsetko bez prehreskou( len koliecko mrkvi z polievky, ked som ju kostovala ci je uz uvarena, ale to sa hadam nepocita 😉 ) a vy ako baby?

zuul
9. jan 2014

@kukuc2 no vidis nakoniec bol aj syrcek 🙂 ja som odolala. vecera som kusok po 18tej a spat som isla 23,30 a vobec som nebola hladna.
teda na wc chodim poriadne 😲
prave jem rozok a caj a ficim makat.
inak dievcata na obed musi byt zeleninovy salat? nemozem si napr naparit mrkvu, hrasok?
@elizabeth888 ma pravdu mne uz tiez nechuti ten salat, ale vydrzim to este. my sme krizu este nemali, dnes sme len 4ty den, uvidime na 7my 😝

@vevesh mrzi ma, ze u teba to nefungovalo. 🙄
@kattulienka katy a koliecko mrkvy sa isto nerada, ja som tiez ochutnala jednu cestovinu na veceru, ci su dost makke pre deti,
a dnes rano dolu 1,5kg 🙂

kukuc2
9. jan 2014

no cauko baby takze jasna vec dnes uz vaha zacina protestovat.ale ani sa jej necudujem po vcerajsich prehreskoch.ze tu pomaranc tu syr tu kocka cokolady.sak jasne uvidime dnes co bude.dnes ten jedalnicek vyzera lepsie.a dievcata ako je mozne ze na mna ten jablcny ocot vobec neposobi.chodim na vecko len raz za 2 dni.som si myslela ze sa to troska rozbehne.akurat mi je z toho octu zle na zaludku nic viac.

kukuc2
9. jan 2014

@elizabeth888 ja mam krizu kazdy den.preto si aspon castejsie davam kavu a tak lebo asi by ma drglo.ale inak ubytok je super.

mikulas111
9. jan 2014

@elizabeth888 jasne aj som mala krizu..ja ked som nemohla uz salat ani vidiet dala som si mrazenu zeleninu a kuracie so,m si ochutila sojovou omackou a v pohode kila isli dolu.. 🙂