Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@nordi tak sladke ja moc nemusim takze to v pohode vtdrzim.len ci cez vikend vidrzjm ked sa moj manzel bude v kuse napchavay jest lr 3x. Dufam, ze nebude zase cely vikend prsat a pojdem aspon na 3 hodiny von nech ma nepokusa 🤐
@kattulienka tak ja zase sladké naozaj môžem 😅 ... aj môj manželík je veľmi na sladké, tak snáď sa ovládnem, keď nejakú maškrtu vytiahne
@kattulienka no to to je aj moj jedava vela a naberam mu, ale ja maso nejem takze ma uz neprovokuje.
mna stale udivuje ako ludia veria, ze 2 tyzdnova dieta im pomoze. Zaujimalo by ma, kolki nepribrali potom ako sa vratili k normalnemu stravovaniu.
baby a môžem ju držať keď ešte kojím??asi nie že??
@jankastubka určite človek spať priberie ak je pre neho normálne stravovanie vyprážaný rezeň a vyjedanie chladničky o desiatej večer...ale ako nakopnutie k zdravšiemu životnému štýlu a naštartovaniu metabolizmu to celkom beriem
@jankastubka mne pomohla.. 🙂 schudla som s nou 5kg..mala som 73kg teraz ma 68kg..uz 2 roky... a idem ju drzat znova.. 🙂
@sbosorka presne tak .. kazdy povazuje za normalne stravovanie nieco ine.. toto nie je nejaka hrozna dieta jes rano na obed aj vecer a prevazne kuracie maso a zeleninu.. 🙂
@nordi prosim ta a napr. 3 den na obed je ze 2 vajcia, tunia, salat. To mam zjest aj vajcia aj tuniaka alebo si mam vybrat jedno s toho?
@kattulienka ja si myslím, že aj vajcia aj tuniak aj šalát. Inak by tam bolo "alebo"
@sbosorka diky.aj ja som myslela ale reku radsej sa opytam nech sa neprezieram ak su mam len vybrat 😀
dievcata mam sice "len" 62 no citim sa zle, vzdy (pred detmi som mala max 56) takze to by som chcela, inak sa obliekat, ine veci a citit sa fajn.
tfuj tfuj drzime si od zajtra rano palce. ja nepijem kavu takze som si naordinovala "matha" caj.
@sbosorka ved ano ale potom to nie je len zazrak tej diety ale aj nasledneho zdraveho stravovania - to uznavam.
Ale stale je vela ludi, co si mysli, ze 2 tyzdne bude jest len ryzu (akoze ryzova dieta) schudnem a ostane mi to na veky aj ked zacnem jest aj ine potraviny (a to si myslim, ze v takom pripade nemusi zacat jest ani rezne, staci ze zacne jest rozmanitu stravu, telo hladovalo, tak stastne ze konecne ma prisun vsetkych zivin, zacne si robit zasoby). 😀
Inak uprimne vsetkym drzim palce.
dobre rano..-) ja uz mam ranajky to je dnes len kaffe... uz sa tesim na veceru kuracie zo salatom.. 🙂
@kattulienka budeme sa podporovat.Ja som si spravila zihlavovy caj a do dzbanu a ten chlipkam. V robote odzajtra tak isto a samozrejme k tomu precistujuci caj. Zatial hlad nepocitujem este horsie to bude vecer. Od vcera som oprasila aj rotoped /bicykel/ pol hodka a mala som lepsi pocit , ze konecne nieco robim pre seba.
mne sa pri mojich babách často stáva, že mám raňajky len kávu ... na večeru sa teším aj ja, urobím aj manželíkovi, ale s dusenou zeleninou 🙂
dievcata ked kuracie kolko si date? 150g som si navazila ja, a myslite, ze ho mozem opiect na sucho len v tom "kuracom papieri"? ten kuraci steak. v nom si sice bylinky a aj sol.
prave dorabam nasim hranolky z rury a kuracie maska. 😝
@veruna6 ahoj ja dneska cely den super.twraz si idem urobit veceru a potom len vodicku.hlad urcite pride ale zapiem ho 🙂
@jankastubka
Suhlasim s Vami. A toto musi byt super dieta, ked na ranajky je len kava... Tu sa akosi myslienka zdraveho stravovania straca 🙂
@kattulienka vcera to bolo do vecere tvrde, ale potom som si dala kura so zeleninou a potom super. Ale ideme dalej a nevzdame to.
caute baby ja som vcera tiez zacala s touto dietou.ale chcem sa opytat ci ju dodrziavate do bodky.lebo ja mam doobedu dva kavy a aj poobede jednu a stale je s mliekom.a sem tam tie dva tri lyzicky obedu alebo vecere dojem za malou.je mi luto to vyhodit ale to sa da ustat ked sa premozem a dam to psovi.a tiez si salaty solim.ale stale mam pocit ze to nemoze byt az take zle.tie prehresky.ci?neviem zjest tuto zeleninu co nema ani chut bez soli alebo niejakeho korenia.
@kukuc2 ja si tiez zeleninu ochucujem napr. vegetou alebo bylinkovou solou a niekedy sojovou omackou.. vcera som sa drzala a dnes mamm na vahe -0,6 kg.. 🙂 a to som zjedla krpcovi jedny male lentilky a dala deci vina.. 😉
@veruna6
@mikulas111 ja som celkom v pohode.vcera mi chybalo troska sladkeho tak som si dala asi tri piskoty ale inak len to dojedanie a tak.ale celkom sa drzim.nemozem povedat ze nic nezobnem alebo pred obedom som uz bola taka hladna ze som si dala platok syra lebo som uz nemohla vydrzat a este ma cakalo chystanie obeda a uspavanie malej.teraz som az doobedovala.aj som rozmyslala ze ked poobede budem aj napriek kave velmi hladna tak najprv si dam jogurt a neskor samotny ananas a nie spolu.a tak.ja som dnes tiez mala o 700g menej.isla som spat taka hladna ako nikdy a snivali sa mi koli tomu take hluposti ze az.
@veruna6 ahoj ja sa cudujem ale super mi to ide. Ziadny prehresok. Som si tento krat povedala ze musim to dodrzat a zatial mi to ide. Sladke mi ani naum nepride. Akurat papam ananas. Zajtra to bude asi horsie lebo mame volno v praci a doma je tolko pokusenia, ale dufam, ze to dam. Som sa nechcela vazit, ale zvedavost ma premohla a postavila som sa na vahu a som si musela aj oci pretriet ci dobre vidim, ze - 1,4 kg.je to mozne? Ten ocot je hnusny. Pijem ho ale potom sa mi dve hodiny s neho grga 😖 strasne. Ale musim to vydrzat. Vydrzime to a budeme stihle kocky 😉
@kattulienka tak super dobry ubytok na vahe.. 🙂 ja sa dnes celkom drzim..
@kukuc2 tak tiez super ubytok na vahe.. 🙂

ja ked som drzala tuto dietu 2 tyz vobec som necvicila a 5kg mi islo dole aj tak..