icon

Zaujímavá dvojtýždňová diéta

lusinda3
21. dec 2012

ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať

dajana23
26. jan 2014

@sipkova22 ahoj ja yacinam dietu az buduci pondelok to je zaciatok februara tak som si to tak stanovila.... ale budem rada ak budes pisat mi ako to ide ci zvladas a tak

dajana23
26. jan 2014

@kattulienka ahoj dakujem za odpoved.... zacinam buduci pondelok.... teray nakupim co treba a som zvedava.... a 4kg si dala za tie dva tyzdne?? ja potrebujem dat 10-12 kg...

kattulienka
26. jan 2014

@dajana23 hej 4 kg za dva tyzdne. Po detoxe mam zatial dalsie 2kg dole a este nejakych 5 tiez chcem dat dole.mne tato dieta zatial najviac vyhovuje. Aj 90 dnova je dobra tiez som pekne schudla ale to varenie kazdy den ma zabialo kedze robim denne 10 hodin a chodim unavena s roboty o pol siestej vecer. Toto je ryvhla priprava. Urcite po case mi to pojde tiez hore krkom to iste jest ale zatial pohoda. Tak sa drz a urcite to zvladnes a das dole tolko kolko potrebujes

timea186
26. jan 2014

@trinitinka somsa vazila a 2 kg mam dole ato aj s prehreskami..super... 😀 ...som happy...

trinitinka
26. jan 2014

@timea186 akoo to ze ja len kilo :((( zacnem aj ja prehresky robit :D :D :D :D :D

timea186
26. jan 2014

Neviem ako ,ale som rada...pijem ten tekuty ocot, 2 litre vody + caj....cvicim...po 18.00 nejem...a to je asi vsetko..

kika423
26. jan 2014

Ja tiež 2 kilá dolu - tiež cvičím takmer každý večer a po 18.00 nejem...ale dosť bývam unavená. Ale ešte týždeň to vydržím 🙂

timea186
26. jan 2014

@kika423 ja do soboty musim este vydrzat,lebo ideme na ples a musim byt šik... 😝

kika423
26. jan 2014

@timea186 Tak máš motiváciu 🙂

timea186
26. jan 2014

@kika423 veru..🙂

kolinia
26. jan 2014

takze dva tyzdne za mnou, neviem, kolko som schudla, no urcite dve kila, teraz tyzden pauza a pokracujem, zajtra sa odvazim, dnes je uz neskoro 🙂

trinitinka
27. jan 2014

@kika423 @timea186 a to len ja som kilo asi zacnem mat vycitky :D ze nieco nerobim dobre :D

matam77
27. jan 2014

Tak ja hlasim, ze za dva tyzdne 4 kila, ale tuto sobotu som zabila oslavou 60-tky a v nedelu som to zakoncila strasneeee .... siskami u mamy. A dnes teda zacinam ten volny tyzden a aby som sa nerozjedla, chcem davat ranajky stale kavu s cereal. rozkom, obedy len salaty a poobede uz len tak cosi podobne z tej diety - masko, jogurt, ovocie - nieco z toho.

remr
27. jan 2014

ahojte tak ja zase po dlhom case zacinam 🙂 som s touto dietkou spokojna za rok 26 kg dole 🙂 este 9 kg potrebujem takze tak 😉

kika423
27. jan 2014

@remr Tak to je super výsledok 🙂 A to ju držíš stále alebo si dávaš aj tie voľné týždne?

remr
27. jan 2014

@kika423 ani neuveris ale vydrzim ten tyzden potom samozrejme porisim 😀 ale takto fungujem od januara raz za mesiac tyzden dietka schudnem tie 4 kg potom do mesiaca priberem tak kilo ale to fakt zjem aj chladnicku a zase schudnem 4 kg a dookola ale v podstate z 85 kg som na 59 kg no a potrebujem este tych 9 kg dat dole musim tentokrat vydrzat 🙂 nech sa robi co sa robi 😀

kika423
27. jan 2014

@remr Tak to je dobrá matematika, stále to máš dolu 3 kg za mesiac 🙂 Možno vyskúšam aj ja dlhodobejšie, zajtra začínam druhý týždeň, tak uvidím aké budú výsledky...

remr
27. jan 2014

@kika423 ja som to pisala tak obrazne niekedy schudnem viac niekedy menej niekedy priberiem kg a napr cez vianoce a novy rok som pribrala 3 kg ale podstatne je ze ide vaha dole nie? 😀

kolinia
27. jan 2014

takze baby po dvoch tyzdnoch na 98 percent dodrziavanej diety, plus kavy s mliekom na vyse a samozrejme 3x do tyzdna sport mam o 3,1 kg dolu, cize mam 54,8 a teraz lajtik pauza tyzden a potom zase dva tyzdne a verim, ze to dam aspon na 52 kg, take cislo u mna nebolo uz pekne davno 😉)))

kolinia
27. jan 2014

@kika423 jej ty si z okolia Piestan, odkial si? Ja som byvala donedavna v PN, no prestahovali sme sa do Moravan nad Vahom az pri jazero Striebornica, ak teda vies, o com hovorim a si z tychto koncin trosku 😉

viera147
27. jan 2014

no zaujímavé čítanie,tak od zajtra začínam aj ja,dúfam,že vydržím 😉

viera147
27. jan 2014

prosím vás aký je to ten očistný čaj?

veronicka1901
27. jan 2014

Ahojte zienky, tak ja som to nezvladla, trpela som hladom. Ale upravila som stravu, za tyzden mam dole 800 gramov, je to este kratko, ale myslim, ze radsej budem dietovat dlhsie a zdravsie, ako hladovat. Drzim palce vsetkym zienkam, ktore toto zvladnu 🙂

remr
27. jan 2014

@viera147 ja pijem rooibos

kolinia
27. jan 2014

@viera147 ja som kupila teekane normalne v tescu, je to na nom napisane alebo behni do lekarne a vypytaj si nejaky, urcite budu mat 🙂

kolinia
27. jan 2014

@veronicka1901 zaujimave, ja som nehladovala pri tej diete, a to som mala pred menstruaciou, robila som si velike salaty a dost masa 🙂 a miesto ovocia na veceru velke ovocne salaty so skoricou, bola to mnamka, nedokazem zjest samu sunku s rajcinou, tak som si to trosku prisposobovala, dojedla som dakedy, co som na obed nezvladla....

veronicka1901
27. jan 2014

@kolinia tiez ma to trosku prekvapilo, lebo nezvyknem jest az tak vela, ale mala som problem napr. s tymi uvarenymi vajickami, po mensich ranajkach mi to prislo byt dost tazke na zaludok. Ale ako pisem, obdivujem a drzim palceky.

kolinia
27. jan 2014

@veronicka1901 ja som bola uplne plna, robim domaci celozrnny chlebik, takze krajec a vajicka a veeela rajcin, mne to chutilo inak :D, milujem vajcia :DDDD inak som si mohla aj prazenicu spravit, to mi napadlo neskoro :DDD

viera147
27. jan 2014

@remr dakujem

trinitinka
27. jan 2014

@kolinia fakt! prazenica mnam dik, ani mne to nenapadlo. Ja mam este tyzden ale som dala len kilo dole 🙂 uz mam 56 a rano niekedy 55,5, chcela by som na 55 ale ani 54 by nebolo zle :D Len sa mi to uz nechce, chcela by som sa riadne najest uz a dat si nieco sladkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hocico, ale tak vydrzim Inak baby toto je dobre kuknite na bruskoo ja to cvicim, ale umieram na druhy den :D...... https://www.facebook.com/photo.php?v=4796833787... 😝