Zaujímavá dvojtýždňová diéta
ahojte,
musím sa priznať mám aj Orbitrek aj som poskúšala všetky možné tablety - so zeleným čajom, Ali....
Potom mi známa odproručila dietu - keď si dáte do Googla zaujímavá dvojtýždňová dieta - nájdete ju.
KOnečne sa mi podarilo zhodiť nie 7-9 ako sa píše ale iba 3kg ale brucho a boky mám viditeľne menšie. Je zdravá - samá zelenina , oplatí sa vyskúšať
@trinitinka ja tiež nič moc...ale už to ani neriešim...do leta ešte ďaleko..:D
Ahojte. Ja som s touto dietkou začala včera a zatiaľ sa cítim fajn.. pocit hladu neni, iba som z toľkej vody a čajov prepitá.. ale ozaj sa oplatí vydržať 🙂 raz som ju už držala a za dva týždne 4 kilá dole...
@trinitinka No dnes kolegyňa mala narodky, tak som v práci zožrala koláč 🙂 Ale pokračujem ďalej, tých 6 dní ešte vydržím 🙂
Tak od zajtra idem aj ja nato. Este mam tyzden a pol do dovolenky tak hadam dam dole este aspon 2 kg a potom by to bolo 8kg. Bola by som veru spokojna a po dovolenke budem zase pokracovat. Trzte sa baby je to super pocit ked okolie vidi ze som schudla.
Ahojte 🙂 ja som s touto dietou zacala od vcera.zatial som vsetko dodrzala,ale namiesto zihlavovho a ocistneho caju pijem ovocne s citronovou stavou.dnes som sa odvazila a 1kg dolu.tak dufam,ze to vydrzim,nakolko papat lubim 🙂 kolko sa vam podarilo schudnut?dodrziavate dietu presne ako ma byt?
No vcera som mala prvy den. Cely den super az na vecer ked ma prekonala pazravost. Ale dneska idem pekne od zaciatku presne podla rozpisu. Po troch tyzdnoch obmedzovania som sa nechala zlakat cipsami.fuj. ale vydrzim dalsi tyzden a budem blyzie z blyzie k svojej vysnenej vahe 😉
Ahojte baby ako vam to ide? No ja zacinam nakoniec az od dnes. Vcera mi manzel zakazal dietovat ze musim okostovat bublaninu ktoru upiekol pre mna. Tak som mala asi 2 kusky. Ale nakoniec som robila taku dobry obedik kuraciu roladu obalenu v slaninke a ako priloha brindzove pirohy. No mnam tak som si dala snim takyto fajny obedik ale dneska ranajky kava a obedik bude rajcinka a vajicka. Tak sa drzti vsetky.pekny den prajem aj ked u nas takýyyyyyyy uprsany.
@andrea77 a z akej váhy si chudla ty? ak sa možem opytať ... od pondelka začínam túto dietu ... za pol roka potrebujem zhodiť 20kg ☹
2 kg dole 🙂 este tyzden vydrzim
Ahoj babule ma otazocku...aky salat ste si robili...chcela by som od pondelka vyskusat dietku nikdy som nijaku neskusala ale potrebujem sa nejako nastartovat a toto vizera celkom ok aj ked je to dost masaker tak neviem neviem ci to vydrzim 🙂
Baby, neviem ako dalej 😒. Schudla som 3 kg a totalne som stratila motivaciu. Necham preco 😒. Vcera vecer som zjedla 3/4 balika gumenych medvedikov a dnes rano 2 rozky so syrom. Ach jaj ☹.
ja som teraz 5 den - druheho cyklu. Ale v robote bol aj kolacik v utorok a vo stvrtok vlastne tiez. A vcera vecer o 22:00 som dala do seba krowku. Ale inak vsetko dodrziavam. Z prveho cyklu a tyzdna prestavky to mozem zhrnut tak, ze 3kg dole a teraz v druhom cykle zatial 1kg. Idem zo 72,5 a dnes rano to bolo 68,5. Moja tuzba do letnej dovolenky je mat maximalne 62. A prichytavam sa kazdy vecer pri tom, ze zas mi nezvysil cas aspon na brusaky. Lebo nohavice na stehnach mi zacinaju ovisat (chodim vela pesi a aj do kopca), ale brucho stale nic nevidno. Tot moje pozorovanie tejto dietky.
ahojte, asi skusim aj ja tuto dietu. mam par otázok : rajcinu ani kecup nemozem, kvôli ekzemu, cim to mozem nahradit? a celozrnnz rozok - mozno blba otazka, ale je to to iste ako grahamovy?
dakujem za rady 🙂som v tomto novacik
inak este kojim, aj ked uz ma 2,5 roka, no stale mam nejakých 6 kg navyse,nez pred druhym tehotenstvom.Kojim vsak len pri zaspavani.
No ja dnes zacinm ten druhy tyzden...Vaha na zaciatku bola 68,4 kg a v piatok som mala 66,9 ale kedze som sla v sobotu na oslavu narodenin tak som to prehnala s alkoholom a potom jasne ze som aj zajedala...v nedelu u nasich pecena kacica,zemiaky a kapusta ...no hruuza des a dnes vaha opät 68 kg...za jeden vikend 1 kg spät..OTRASNE a teraz si to nemienim pokaslat...svokor ma v utorok meniny tak sa donutim nedat si nic ani pohar vina ani ziadnu cokoladu...fuj ten vikend som pokaslala a je mi zo seba zle 😠
Poprosim link na tuspominanu2tyz.dietu.dakujem
baby s touto dietou sice schudnete, ale len na chvilu. mne pomohlo schutnut 5x denne strava, min. 2 litre cistej vody. a rychla chodza aspon na chvilku. casom zvacsite cas chodze. a mam 7 kil dole a pokracujem. ale nie je to rychle, ale trvale
ahojte ja som len rada k tej diete povedala alebo sa spytala ci viete ze tato dieta sa opakuje 2 krat. 2 tyzdne potom normalne jest a az chcete schudnut tak potom idu este raz 2 tyzdne. prve 2 tyzdne su len na nejaku ocistu tela a az druhe 2 tyzdne su na chudnutie z ktoreho by ste nemali pribrat.
tak ja zacinam dnes a dufam ze tentokrat to vydrzim 🙂
ja uz mam 1 tyzden za sebou a ozaj to funguje. uvidim tento tyzden ako to pojde
baby caute, ktora zacne so mnou od pondelka 3.3. ??????? bola by aspon motivacia, podpora 🙂 a ak by sme vydrzali stihame cely cyklus 5 tyzdnov este pred Velkou nocou 😝
@lusche ahoj ja idem tiez zase od pondelka nato. Tak mozme spolu.
Ahojte, kde najdem rozpisanu tu dietu, co mozem jest, dakujem
@kattulienka jééééj ahoooj tak som sa pootesila ze konecne sa dakto nasiel🙂))) lebo i moje kamosky z okolia som oslovila a nik nechcel ....tak sa tesim...
a ked pises ze zase to znam.ze si uz ju drzala-ake boli vysledky? ci ty uz ides po prestavke druhe 2 tyzdne?
ja som ju este nedrzala vobec ale tesim sa na to🙂
@lusche uz som ju drzala dva tyzdne.kazdy tyzden 2 kg. Mne tato dieta uplne vyhovuje lebo nemam cas viac krat denne jest. Takze toto je super a ozaj vidiet vysledky. Takze zajtra idem nakupit potraviny a v pondelok ideme nato.
@kattulienka cize si mala 2 tyz. pauza a teraz zas a ako si to zvladla vtedy OK? nebola si hladna? chut na sladke? a teraz cez ten tyzden vaha nesla hore? i mne sa dieta celkom pozdava nie je az taka zaväzujuca ako napr. mliecna al.tukozrutska, myslim ze je fajn celkom,tak uvidime ....
a niekedy v minulosti si ju uz skusala? chcem sa opytat: pouz. si jabl.ocot klasicky al. v tablet.forme?
a kava bez cukru? ci ine prehresky? na 100% si sla podla papiera?
alebo ananas? nedala si si z konzervy? mna asi by palili usta, kebyze ho mam zjest cely
a salaty si si ake robila? stale iny? ci kupna zelenina uz nakrajana,jak niektore to tu riesili?
vdaka za odpoved 🙂

@kolinia Ja bývam trošku na iný smer - Veľké Kostoľany, neviem či poznáš 🙂 No a inak priznám sa, že aj ja trpím hladom - teda teraz to už nie je také strašné ako prvé dni. Ale to aj preto, že kuracieho mäsa veľa nemusím a tiež aj ten tuniak nič moc, tak zjem len trochu z toho. Mne vyhovuje napr. ten ananás s jogurtom alebo aj vajcia s rajčinami a s rožkom sú super 🙂